103 години Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: 103 години Ботев!

Мнениеот Thurman Murman » 12 мар 2015 21:50

Кашчей написа:
Thurman Murman написа:2010-та не се е "раждало" нищо, другарю спамър номер 1 на форума. Тогава имаше ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ на СЪЩЕСТВУВАЩО вече Сдружение. Ако не беше така, след пререгистрацията ДХ нямаше да е вътре и нямаше да се налага точка 1 от дневния ред да е изключването му!

Но нищо... знам, че си тук само за спорта(в твоя случай - спам), така че няма да се изненадам, ако се наложи пак да се повторя по някое време.

Цъцъъъъцъъ.....Човек ще си помисли, че го мислите за много късопаметен :) та вие тогава Ботев на Христолов ли пререгистрирахте, сладък и меден канарчо? Този Ботев, който искахте да освободите и в който се кълняхте, изведнъж стана нищо, след като се разбра, че има брат-близнак, спящ дълбок сън. Та кой от дват аБотева има РД днес-тоя на Христолов, който подкрепяхте 12 години, или другият? :mrgreen:

"Братът-близнак" беше задължен със закон през 1999 да "заспи дълбок сън" и на негово място да се пръкне АД :idea: Нещо, което важеше за всички български отбори, без изключение! През тези 12 години имаше един-единствен Ботев - този на Христолов и то не за друго, а защото законите в държавата изискваха да е така! Просто е като фасул. Докажи, че си по-по от фасула или продължи да се излагаш с неадекватни забележки.

Brabam

Мнениеот Brabam » 12 мар 2015 21:51

Кашчей написа:Цъцъъъъцъъ.....Човек ще си помисли, че го мислите за много късопаметен :) та вие тогава Ботев на Христолов ли пререгистрирахте, сладък и меден канарчо? Този Ботев, който искахте да освободите и в който се кълняхте, изведнъж стана нищо, след като се разбра, че има брат-близнак, спящ дълбок сън. Та кой от дват аБотева има РД днес-тоя на Христолов, който подкрепяхте 12 години, или другият? :mrgreen:

Заповядай на мача в Пловдив в неделя. Ще ти платя пътните до Пловдив, ще ти платя и билета за Южната трибуна. Там ще можеш да си зададеш въпросите и да получиш отговор на живо щом си толкова любознателен :lol:
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 12 мар 2015 22:16

Кашчей написа:Вие, чеСНите, що все избягвате отговор на въпроса, кой Ботев всъщност има РД днес-този, който поддържахте до 2010-а, или този, който се роди в 2010-а?

Този който е в сърцето, за който пеем и който следваме!
А ти сред 23235 мнения, ще откриеш ли поне 5, в които не провокираш и не се заяждаш?
Или ще сложиш очилата на Том Круз 8-)
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 12 мар 2015 22:18

8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CnXd_Jc-BPo[/youtube]

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 12 мар 2015 22:26

Кашчей написа:Брях....какви лоши рожденици!

Регистрации, пререгистрации, сливания, разформироване, смяна на имената, смяна на цветовете, смяна на собстениците - това го има във всеки клуб Кашчей! Всеки един клуб съществуващ към момента е преминал през това по няколко пъти! Тезата ти издиша, знаеш го. Дай ми определение за пререгистрацията 1999. Дай да видим какво се случи с ДФС-тата през 1985-та. А за Витоша и Средец какво да кажем? Да се връщаме ли още по назад, до Левски-Спартак или до щурата идея с ведомствените отбори (Торпедо, Динамо) през 50-те? Като ще търсим под вола теле, да си кажем всичко, нали?
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 12 мар 2015 23:08

нямах никакво намерение да обиждам, ама простотията трябва да се порицава мигновено! закъснях, щото не бях на линия, ама на простия човек не му пречи да се изобличава. специално за слабоумните ще напиша какво точно исках да кажа на хиитсийкър. буфер, приканих човека да сложи тук копие на вестникарската публикация, която цитира, не да вади кръщелното на Христо Ботев! на мен ми е ясно, ще отида в голямата бяла сграда, която скрива изгледа към "симфонията" откъм "Иван Вазов", ще поръчам цитираното печатно издание и ще разбера дали е коректен или просто провокира в темата, ама на теб ти е трудно да разбереш, че като не знаеш нещо най-лесният начин е да прочетеш къде каквото е написано. вие провокаторите не правите това и във форума, а какво да говорим за истини и тежест на мнението.. "неука буферска раутъ"
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 12 мар 2015 23:26

КироВарна написа:
Графът написа:тоя буферския не му обръщам внимание, защото факти за него са фенски плюнки и простотии. колега, това имах предвид, но в материално изражение, снимка или фототипно издание на конкретния цитат. аз съм историк по образование със степен магистър и имам представа как се подхожда, когато има спор по дадена тема.

Това,че си историк по образование е чудесно!За това,че имаш магистърска степен те поздравявам!Аз не съм магистър,а историята ми е хоби.Затова бих искал да те запитам.Ако има отбори,които предоставят документи,с имената на своите учредители!!!С датата на своето учредяване!!!И всичко това е подпечатано,прономеровано и прошнуровано.....изведнъж се появава някой,който по слухове и по изрезки от вестници иска да ни убеди в нещо,за което другите имат документи ?!При това да отбележим,че вестниците са с дата много години по късна,от въпросното събитие!!!Какво казват магистрите в такава ситуация?Аз бих казал,че Митьо Селския си замина,но селските номера останаха!

и ти четеш и цитираш каквото си искал или ти изнася. къде си ме видял да твърдя това за което се заяждаш? аз казах само, че през 1942г да отпечаташ нещо с лика на цар борис трети на първата страница и то да не отговаря на истината, е нелепо и още по-малко нужно по време на втората световна, с цялата сложност на политическата и житейска конюнктура. и не, това което беше цитирано от фейсбук не е изрезка от вестник, а издание с конкретна цел, а каква е тя сами може да прочетете.
Последна промяна от Графът на 12 мар 2015 23:34, променено общо 1 път.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 12 мар 2015 23:33

За славата на Пловдив да пием до зори Изображение Изображение Изображение

Изображение
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 12 мар 2015 23:35

Кашчей написа:
Brabam написа:
Кашчей написа:
Вие, чеСНите, що все избягвате отговор на въпроса, кой Ботев всъщност има РД днес-този, който поддържахте до 2010-а, или този, който се роди в 2010-а?

Ти пък къв си бе, че някой трябва да ти отговаря. Бягай с двеста, клошар :lol:

Брях....какви лоши рожденици!

Скъпи гости, тук трошим кости :mrgreen:
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 12 мар 2015 23:45

Графът написа:
КироВарна написа:
Графът написа:тоя буферския не му обръщам внимание, защото факти за него са фенски плюнки и простотии. колега, това имах предвид, но в материално изражение, снимка или фототипно издание на конкретния цитат. аз съм историк по образование със степен магистър и имам представа как се подхожда, когато има спор по дадена тема.

Това,че си историк по образование е чудесно!За това,че имаш магистърска степен те поздравявам!Аз не съм магистър,а историята ми е хоби.Затова бих искал да те запитам.Ако има отбори,които предоставят документи,с имената на своите учредители!!!С датата на своето учредяване!!!И всичко това е подпечатано,прономеровано и прошнуровано.....изведнъж се появава някой,който по слухове и по изрезки от вестници иска да ни убеди в нещо,за което другите имат документи ?!При това да отбележим,че вестниците са с дата много години по късна,от въпросното събитие!!!Какво казват магистрите в такава ситуация?Аз бих казал,че Митьо Селския си замина,но селските номера останаха!

и ти четеш и цитираш каквото си искал или ти изнася. къде си ме видял да твърдя това за което се заяждаш? аз казах само, че през 1942г да отпечаташ нещо с лика на цар борис трети на първата страница и то да не отговаря на истината, е нелепо и още по-малко нужно по време на втората световна, с цялата сложност на политическата и житейска конюнктура. и не, това което беше цитирано от фейсбук не е изрезка от вестник, а издание с конкретна цел, а каква е тя сами може да прочетете.

Няма такава наглост, не било възможно, там в магистратурата не ви ли обърнаха внимание как се изписва ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА :?: Водили са се невиждано кървави войни, но иначе нравите са били по- добри от сегашните и не било възможно манипулация из разни писания 1942 :shock: Тогава не сме ли живели в монархия 42 година, не са ли учили населението, че войната със съюзниците на Фердинанд е дошла заради Гърция и Сърбия, а какво се учи към днешна дата знаеш ли :?:

Върни се в “Ботев”