blueboss написа:Жълто-черен Пловдив написа:blueboss написа:Жълто-черен Пловдив написа:blueboss написа:Само не знам защо на всички все сините сме им виновни... Дето написа някой по-горе: половината ви отбор е от кадри на ЛЕВСКИ, треньора - и той, а после ние сме виновни. То верно, че ви боли заради пердаха в Коматево, ама спрете да се оправдавате с другите и си признайте, че има възмездие.
Само БоталикЪ Сопот-Коматево!
Когато назначите цесекар за спортен директор, давай такива акъли, майна.
"Майна" - на нас майна ни е спортен директор, треньор, плаща премиите... ама е ЛЕВСКАР. Кво да се прави, че сте една шепа хора и ставате все по-малко. Върнете си Неделев, назначете Бюреков за Директор (малко скъпо взима де).... и полекинка към втората част на класацията, а оттам и към Б групата.
ЦецоУ липсва ли ви? Ми идете при циганина Куков от Филкаб
Ти за нас не бери грижа. Ботев го е имало преди твоето отборче и ще го има. Нас Б и В група не ни плашат. Докато за вас не съм сигурен, че ще ви има, ако, не дай си, Боже, отпаднете от А група някога. Щото животът е въртележка и всичко се случва. Много сте левскарите, ама само като сте шампиони. През другото време - един файтон хора на стадиона.
Просто мисълта ми беше да не се вреш там, където не разбираш за какво става въпрос. Пак повтарям, като направите цесекар спортен директор и канар треньор, ела да ми се обясняваш. По света няма такова делене, там не събличат треньори, но вие го правите. Затова не давай акъл, без да са ти го искали.
"канар" треньор в ЛЕВСКИ... Че то вие един за вас нямате та да остане за нас
Дечко,сънчо мина,отивай да спиш!Историята на твоя отбор не започва с Инженера!Динко Дерменджиев и Ясен Петров какви са?