Освободиха Вуцов, Пенчев ще води отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Освободиха Вуцов, Пенчев ще води отбора

Мнениеот slash1912 » 03 дек 2014 22:11

blueboss написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
blueboss написа:
blueboss написа:Само не знам защо на всички все сините сме им виновни... Дето написа някой по-горе: половината ви отбор е от кадри на ЛЕВСКИ, треньора - и той, а после ние сме виновни. То верно, че ви боли заради пердаха в Коматево, ама спрете да се оправдавате с другите и си признайте, че има възмездие.
Само БоталикЪ Сопот-Коматево!

Когато назначите цесекар за спортен директор, давай такива акъли, майна.

"Майна" - на нас майна ни е спортен директор, треньор, плаща премиите... ама е ЛЕВСКАР. Кво да се прави, че сте една шепа хора и ставате все по-малко. Върнете си Неделев, назначете Бюреков за Директор (малко скъпо взима де).... и полекинка към втората част на класацията, а оттам и към Б групата.
ЦецоУ липсва ли ви? Ми идете при циганина Куков от Филкаб ;)

Ти за нас не бери грижа. Ботев го е имало преди твоето отборче и ще го има. Нас Б и В група не ни плашат. Докато за вас не съм сигурен, че ще ви има, ако, не дай си, Боже, отпаднете от А група някога. Щото животът е въртележка и всичко се случва. Много сте левскарите, ама само като сте шампиони. През другото време - един файтон хора на стадиона.
Просто мисълта ми беше да не се вреш там, където не разбираш за какво става въпрос. Пак повтарям, като направите цесекар спортен директор и канар треньор, ела да ми се обясняваш. По света няма такова делене, там не събличат треньори, но вие го правите. Затова не давай акъл, без да са ти го искали.

"канар" треньор в ЛЕВСКИ... Че то вие един за вас нямате та да остане за нас

Дечко,сънчо мина,отивай да спиш!Историята на твоя отбор не започва с Инженера!Динко Дерменджиев и Ясен Петров какви са?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 03 дек 2014 22:15

slash1912 написа:
blueboss написа:
blueboss написа:
blueboss написа:Само не знам защо на всички все сините сме им виновни... Дето написа някой по-горе: половината ви отбор е от кадри на ЛЕВСКИ, треньора - и той, а после ние сме виновни. То верно, че ви боли заради пердаха в Коматево, ама спрете да се оправдавате с другите и си признайте, че има възмездие.
Само БоталикЪ Сопот-Коматево!

Когато назначите цесекар за спортен директор, давай такива акъли, майна.

"Майна" - на нас майна ни е спортен директор, треньор, плаща премиите... ама е ЛЕВСКАР. Кво да се прави, че сте една шепа хора и ставате все по-малко. Върнете си Неделев, назначете Бюреков за Директор (малко скъпо взима де).... и полекинка към втората част на класацията, а оттам и към Б групата.
ЦецоУ липсва ли ви? Ми идете при циганина Куков от Филкаб ;)

Ти за нас не бери грижа. Ботев го е имало преди твоето отборче и ще го има. Нас Б и В група не ни плашат. Докато за вас не съм сигурен, че ще ви има, ако, не дай си, Боже, отпаднете от А група някога. Щото животът е въртележка и всичко се случва. Много сте левскарите, ама само като сте шампиони. През другото време - един файтон хора на стадиона.
Просто мисълта ми беше да не се вреш там, където не разбираш за какво става въпрос. Пак повтарям, като направите цесекар спортен директор и канар треньор, ела да ми се обясняваш. По света няма такова делене, там не събличат треньори, но вие го правите. Затова не давай акъл, без да са ти го искали.

"канар" треньор в ЛЕВСКИ... Че то вие един за вас нямате та да остане за нас

Дечко,сънчо мина,отивай да спиш!Историята на твоя отбор не започва с Инженера!Динко Дерменджиев и Ясен Петров какви са?

:)
"дечкото" си спомня доста повече отколкото си мислиш... Ми назначете Динко бе :) Ясенчо също го вземете... ааааа - ма той не помни вече къде е Коматево. :)
Пуф-паф...... айде лека нощ. Спете сладко в спалния вагон :)

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Освободиха Вуцов,Пенчев ще води отбора.

Мнениеот Цецо Чука » 03 дек 2014 23:35

Балкански Орел написа:За пореден път се доказвате като големи неблагодарници, само до преди няколко месеца ви събра отбора и се борехте за първата шестица и беше бог.А сега го плюете така, все едно е бил тренер на Локо ПД, малко уважение няма ли да му признаете и да му благодарите за свършената работа до сега ?

За пореден път ми доказваш че е смешно,неуместно и РЕЗКО малоумно да коментираш чуждите отбори.

Овчи НИКОГА не е бил бог или каквото и да е друго.
Овчи не спечели НИТО ЕДИН важен за отбора ни мач-паднахме от ЦСКА,Левски,Лудогорец и кой ли още не. Това днес с буферите беше античерешката на антитортата.

Овчи беше на път да съсипе един отбор с огромен потенциал, няма за какво да му благодарим,успехите на отбора не бяха заради а ВЪПРЕКИ Овчи.

Събрал бил отбор?!?!?
МУАХАХАХАХАХА е тва е най-върховната тъпотия в тая тема.

Нека видим кои играчи точно привлече Овчи: Росен Колев: ПЪЛНА дупка, БГ Роналдо-тоя изобщо не е играл за нас-все контузен,Ромен Инез-ПЪЛНА дупка,това днес беше скапания връх на некадърието, Галешич-тоя пич игра десет минути общо и оттогава е все контузен...

Уточнявам че привличането на Алекс Колев,на Гамака и на Момчил Цветанов ИЗОБЩО не е заслуга на Овчи,макар че тоя последния от тримата си е баш като за Овчи.

В заключение: днес е прекрасен ден за Ботев-най-накрая свободни от маймунджилъжите,малоумието и некадърието на идиота Овчи.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 03 дек 2014 23:36

theprideofplovdiv написа:Вили преди няколко седмици беше Бог,Цар и какво ли не

Тва малоумието е явно задължително условие за да си фен на Столипиново, няма друго обяснение...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 03 дек 2014 23:38

Captain Stottlemeyer написа:Че си много прост - много прост си, иначе откъде да знаеш, че и Петър Пенчев е играл една година в "Левски" (сезон 1995/1996 година).

Бухахахаха, у Подуене акъл не вирее майна!
И кво викаш, играл един сезон и тва го прави Подуенефсърсету?
Че той и Коцето Видолов е играл в Подуене,значи и той е говедо?
И Вуйчо Ваньо е ужким левскар,ма тва не пречи да ви пори къде ви набара...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 03 дек 2014 23:41

rabex написа:.кой ви е най добрия футболист кой ви е голмайстора .........иван цветков ....чунчуков .....огнянов......балтанов ....

Извинявай, КОЛКО ТОЧНО е играл Вуйчо в Подуене?
Кой точно го изгони че да дойде при нас?

За Чука да ми говориш че е Левскар...по-добре недей че ше умра от смех, Мацата го извадихме от футболния гроб и го върнахме на първа страница.

Ти кво бе,искаш да сме ви БЛАГОДАРНИ ли?

За Мъди или за Овчи може би?

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 03 дек 2014 23:46

Жълто-черен Пловдив написа:освен това почти цялата му футболна кариера, с изключение на сезон 95-96, мина в жълто-черния тим.

Тва не е верно.
Пепо е наш юноша но игра 5 или 6 сезона в Спартак преди да отиде в Левски и след това да си дойде при нас.

Както и да е,тва не е важно,по-важното е да стегне момчетата сега...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 дек 2014 00:23

Винаги съм го казвал, ще го кажа и сега - левскари не могат да виреят в Ботев - нито на управленско, нито на спортно ниво - това е генетично заложено в ДНК-то на двата клуба!
Спрягат се имената на Светослав Тодоров, Ангел Червенков и Стойчо Стоев за нов треньор... интересно е да видим какво ще реши собственика..
Изображение

Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 04 дек 2014 04:15

Абе трябваше да си оставите Феро ! Отбора ви играеше много успешно с него. Между другото Ферарио Спасов винаги е сменян, когато отбора е вървял добре. И това с всеки отбор, на който е бил треньор.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 дек 2014 09:28

Само да попитам ... ако може ..... преди месец и половина Вили не бе ли най-големият?
... или нещо се бъркам :)
Ако вземем под внимание ресурса с който миналата година завършихте 4-ти, то Вили може да се брои за успешен период ... според мен :)
успех във втората 6-ца
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Ботев”