Литекс - Ботев Пд 15 кръг, 17:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Re: Литекс - Ботев Пд 15 кръг, 17:30

Мнениеот MaX » 08 ное 2014 20:32

То и друг треньор да е няма да е нещо по-различно с тази селекция ;)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 ное 2014 20:37

MaX написа:То и друг треньор да е няма да е нещо по-различно с тази селекция ;)

Какво ви е на селекцията?
Реално спрямо миналия сезон само един Славчев ви е напуснал.
Просто Балъков ви еба мамата в буквалния смисъл на думата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

pomiqr202

Мнениеот pomiqr202 » 08 ное 2014 20:43

Само според мен ли Гришата издържа и "Литекс" и "Ботев"?

Миналата година какво по различно играха Литекс. Същата история.
Законът е справедлив само толкова, колкото са справедливи хората, които го прилагат.

Preparator19

Мнениеот Preparator19 » 08 ное 2014 20:47

Повръща ми се от някои наши фенчета. Сеете повече омраза и от циганите. Особено оня с пурата. Честита победа, перфектен мач.

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 08 ное 2014 20:47

pomiqr202 написа:Само според мен ли Гришата издържа и "Литекс" и "Ботев"?

Миналата година какво по различно играха Литекс. Същата история.

Само според теб. Явно не си гледал мача в Коматево и реакциите на Гришата след него.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 ное 2014 21:12

Ех......виждам в бъдещото: Лудогорец ще е на нивото на Литекс след 3 години

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 ное 2014 22:00

k_oleto написа:Ех......виждам в бъдещото: Лудогорец ще е на нивото на Литекс след 3 години

Тогава вероятно ще има друг отбор като тях и т.н.
На Литекс нищо им няма, просто си назначиха един слаб треньор
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 08 ное 2014 22:47

Preparator19 написа:Сеете повече омраза и от циганите. Особено оня с пурата.

Хехе...мойто момче,когато оня с пурата е ходил на мачове на Ботев и се е наслаждавал на гросмайсторските изпълнения на Зехтински,Пашев,Костадинов,Пехливанов и сие, ти не си бил дори точка в дневния ред на семейното планиране, ако се сещаш за кой 30+ годишен стаж на стадиона ти се намеква тука.
В този ред на мисли,имам цялото право на света да критикувам колкото си искам,защото тук коментираме обективната реалност, а не като циганите да тънем в теменужени блянове и да се имаме за най-великите на света, въпреки че всички факти сочат обратното.

Не се заблуждавай, днес бихме не защото бяхме много силни,а защото Литекс бяха безумно,изумително,нечовешки слаби.
Или това или просто не искаха да играят поради други фактори.

Ако за тебе хубав мач е този в който нашия отбор през повечето време кюска топката нагоре, не смогва да върже три паса в центъра последователно,а някои играчи просто не могат да спират топката,да не говорим за нещо повече, позволи ми да съм на съвсем друго мнение.
Хубав мач беше този с Берое в Пловдив, днешния беше всичко друго но не и хубав.

Положителното в цялата работа е че в момента се намираме на едно изненадващо добро място в класирането и предвид на програмата ни до края,в която има само два много сложни мача-този с Лудогорец и този с ЦСКА, класирането в шестицата към днешна дата съвсем не изглежда чак такъв мираж както беше преди 2-3 кръга.

И така...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 08 ное 2014 22:48

k_oleto написа:Ех......виждам в бъдещото: Лудогорец ще е на нивото на Литекс след 3 години

Дотогава докогато Кирил Домусчиев е собственик на Лудогорец и наистина му се занимава с отбора, Лудо ще са на точно това място на което са в момента..

Mark it well...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Preparator19

Мнениеот Preparator19 » 08 ное 2014 23:02

El Commandante написа:
Preparator19 написа:Сеете повече омраза и от циганите. Особено оня с пурата.

Хехе...мойто момче,когато оня с пурата е ходил на мачове на Ботев и се е наслаждавал на гросмайсторските изпълнения на Зехтински,Пашев,Костадинов,Пехливанов и сие, ти не си бил дори точка в дневния ред на семейното планиране, ако се сещаш за кой 30+ годишен стаж на стадиона ти се намеква тука.
В този ред на мисли,имам цялото право на света да критикувам колкото си искам,защото тук коментираме обективната реалност, а не като циганите да тънем в теменужени блянове и да се имаме за най-великите на света, въпреки че всички факти сочат обратното.

Не се заблуждавай, днес бихме не защото бяхме много силни,а защото Литекс бяха безумно,изумително,нечовешки слаби.
Или това или просто не искаха да играят поради други фактори.

Ако за тебе хубав мач е този в който нашия отбор през повечето време кюска топката нагоре, не смогва да върже три паса в центъра последователно,а някои играчи просто не могат да спират топката,да не говорим за нещо повече, позволи ми да съм на съвсем друго мнение.
Хубав мач беше този с Берое в Пловдив, днешния беше всичко друго но не и хубав.

Положителното в цялата работа е че в момента се намираме на едно изненадващо добро място в класирането и предвид на програмата ни до края,в която има само два много сложни мача-този с Лудогорец и този с ЦСКА, класирането в шестицата към днешна дата съвсем не изглежда чак такъв мираж както беше преди 2-3 кръга.

И така...

Мрън, мрън, мрън, мрън. Казва ти го един 39 годишен, моето момче. Може и да си ходил на повече мачове от мен и какво? С коментарите си показваш, че и 100 години да си ходил си хал хабер. Зеро. Дупка. При Мъри бяхме по-добре, а? Хубаво, лошо това е положението. Я, ми кажи г-н разбирачо, лично ти в началото на сезона къде мислеше ,че ще се намираме в таблицата? Ама честно! Оставете отбора на мира! Спрете да интриганствате и да плюете за щяло и нещяло, ами ходете по мачове, щото съм забелязал, че особено ти на всеки мач на Ботев, висиш тук и сееш умности. Имаше един такъв-bulgaro се пишеше. Добре, че поне той изчезна. Не е лошо да прочетеш коментара на Вуцов след мача и си го набийте в тиквите. Аре лека вечер.

Върни се в “Ботев”