Любо Пенев напусна "Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Централен

Re: Любо Пенев напусна "Ботев"

Мнениеот Централен » 07 юли 2014 16:28

Възрастен написа:
bobo_13 написа:Добре на Общината, а общината наема ли се да покрива кредита...това е въпроса. Тази база е със заеми...ясно е, че досегашните спонсори прекратяват финансирането, ако не се намеси Барека и се примоли на Доган да възстанови финансите....това са въпросите, само с юноши нещата отиват към изпадане....

Никой не покрива кредит, който не е теглил. Не съм наясно с подробности по финансирането, но базата се води в активите на Общината на пълната си стойност (за което се плаща данък сгради и такса смет). Което ме навежда на мисълта, че няма кредити. Ти, като си купиш кола с кредит, завеждаш ли я в счетоводството преди да си го изплатил? И кой е собственик на автомобила (държи големия талон) докато се изплатиш кредита?

Малки гл`пости говориш, ама хайде. :lol:
Първа-съпоставка на движим с недвижим имот.
За ипотека чувал ли си някога?
И какво значи-"базата се води в активите на Общината на пълната си стойност" :lol: :lol: :lol:
Еееех, драги ми смехурко.
А любо си е такъв.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 юли 2014 16:29

Червени Воини написа:Поне стадиона да оправите,ама като гледам как вървят нещата със цецу.... :| Май тази постройка или разкопка, ще е нова дестинация за турситите..

Викаш, затова вие стоите на оная археологическа разкопка и предпочитате да давате торба с пари за национали от незнайни дестинации, само и само да не би, ако почнете стадиона, да остане недовършен. Велики умове ви управляват 8-)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 07 юли 2014 16:30

hd29 написа:
Bate_Mitko написа:
Всички знаем какъв е проблемът на Любо, парите разбира се!!! И аз се чудя това, със скъпа селекция всеки може, защо не се докаже като треньор с юношите!?!

Той е един от най-високоплатените треньори в България,в момента е и нац. селекционер,мислиш ли,че трябва да доказва на някой нещо с юношите ви.

Да той е най-скъпо платеният треньор в България, факт! Ама когато ревеш, че в българското първенство не се налагат млади играчи, а ти имаш възможността да го направиш и само заради финансовите си изисквания не го правиш, просто нещата не се връзват! Това не се отнасяше само за Любо, а за всички треньори в България, кажи кой налага юноши, виж че първенството ни прилича на А африканска футболна група, ако ме разбираш!?! И не Любо изобщо няма да ми липсва, ако Бакалов и Видолов водят Ботев и Ботев 21 , няма по-добро от това и повярвай ще има много повече публика отколкото по времето на Мъри и прехвалените румънци, стига да има кой стадион да пълним ама това е друга тема :!: Явно на повечето фенове в България им харесва това което гледат , но на мен не! Единствените които могат да ме опровергаят са Лудогорец, ако направят и тази година фурор в Европа, но позволете ми да бъда скептично настроен за това!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 07 юли 2014 16:30

"В момента базата в Коматево е общинска собственост, а клубът я управлява по силата на концесионния договор за определен срок. И нито един кредитор не може да има претенции към собствеността на базата, тя е общинска", поясни кметът.

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 07 юли 2014 16:31

bobo_13 написа:
Възрастен написа:
bobo_13 написа:Добре на Общината, а общината наема ли се да покрива кредита...това е въпроса. Тази база е със заеми...ясно е, че досегашните спонсори прекратяват финансирането, ако не се намеси Барека и се примоли на Доган да възстанови финансите....това са въпросите, само с юноши нещата отиват към изпадане....

Никой не покрива кредит, който не е теглил. Не съм наясно с подробности по финансирането, но базата се води в активите на Общината на пълната си стойност (за което се плаща данък сгради и такса смет). Което ме навежда на мисълта, че няма кредити. Ти, като си купиш кола с кредит, завеждаш ли я в счетоводството преди да си го изплатил? И кой е собственик на автомобила (държи големия талон) докато се изплатиш кредита?

Да, а ти като си купиш апартамент с ипотека....кой му плаща данъка????? Ти или банката, от която си взел кредита???? А кокото до колата...май не си в час...ти теглиш кредит от банката(без значение за какво) и после си плащаш кеш автомобила, вземаш си всичките документи и я регистрираш на твое име, а на банката си плащаш всеки месец вноскката

За банката си прав, но при лизинга е друго, големият талон остава при тях. Затова са драмите в Гърция напоследък. Все пак банките не дават необезпечени заеми - дали с/у запис на заповед, дали срещу залог на друго имущество. Но мога да те уверя, че базата не е заложена.

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 07 юли 2014 16:32

Thurman Murman написа:
"В момента базата в Коматево е общинска собственост, а клубът я управлява по силата на концесионния договор за определен срок. И нито един кредитор не може да има претенции към собствеността на базата, тя е общинска", поясни кметът.

Дрън -дрън.
ЗЕМЯТА е общинска.
Сградите-не.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 юли 2014 16:33

bobo_13 написа:
Thurman Murman написа:
bobo_13 написа:Тази база е със заеми...

Към???

Е според теб кой е извадил парии е дал кеш милиони да се построи??????? Цецо Василев ли? :) :) :) :) Към КТБ разбира се или Креди Агрикол

Голям философ се извъди ! Ами ако кредитите са към фирми на Василев (ако въобще има кредити), а не към клуба , кво ще дрънкаш тогава :?

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 07 юли 2014 16:34

Централен написа:
Възрастен написа:

Малки гл`пости говориш, ама хайде. :lol:
Първа-съпоставка на движим с недвижим имот.
За ипотека чувал ли си някога?
И какво значи-"базата се води в активите на Общината на пълната си стойност" :lol: :lol: :lol:
Еееех, драги ми смехурко.
А любо си е такъв.

Те го и Кмета ти е отговорил: "В момента базата в Коматево е общинска собственост, а клубът я управлява по силата на концесионния договор за определен срок. И нито един кредитор не може да има претенции към собствеността на базата, тя е общинска", поясни кметът.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 07 юли 2014 16:35

НА този, който е платил парите.....как да ти го обясня по-просто и това отива в акйтивите на собственика, но това не означава, че няма заем или ипотека зад това....нещо май не можеш да схаванеш, а?

Аз искам да си построя къша, нямам пари, вземам заем....всички разрешителни и тем подобни неща се водят на мен, включително имам и нотариален акт...но заема към банката си тече на месец.....
Интериорни врати - Врати хармоника

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 07 юли 2014 16:36

Централен написа:
Thurman Murman написа:

Дрън -дрън.
ЗЕМЯТА е общинска.
Сградите-не.

Много, ама много си в грешка. Прочети концесионния договор на сайта на Общината и спри да плещиш глупости!

Върни се в “Ботев”