Победа на Лаута и разформироване на ЖП-то. Чудно!
СБОГОМ .....!!!
34-ти кръг Локомотив ПД -Ботев ПД 19.04. 16:15ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Черният козел
- Контакти:
Re: 34-ти кръг Локомотив ПД -Ботев ПД 0:3 сл.
Puldin написа:Бойкота го разбирам, обаче мятането на бомби и камъни по противникови играчи, не го разбирам. Това си е чист опит за убийство и то навръх най-светлите християнски празници. Не е това пътя за това, което се опитвате да изгоните "дебелия" ви собственик.
Добре,кажи ти как се гони наглец !!! С добро не става ! И това е навсякъде,налапали са кокъла и не пускат !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Koko Динев по Канал 3
''Не БФС ,а дано Господ да не накаже Локо ПД ! ''
Последна промяна от plan-2012 на 19 апр 2014 18:37, променено общо 1 път.
- Levski4Ever
- Контакти:
Тия кретени по ТВ7 пък призовават за по-щателни проверки на полицията. Само те ли не разбраха, че като бръкнат на обикновения фен в гащите няма да намерят пищов. Е, не и в буквалния смисъл. 

Черният козел написа:Puldin написа:Бойкота го разбирам, обаче мятането на бомби и камъни по противникови играчи, не го разбирам. Това си е чист опит за убийство и то навръх най-светлите християнски празници. Не е това пътя за това, което се опитвате да изгоните "дебелия" ви собственик.
Добре,кажи ти как се гони наглец !!! С добро не става ! И това е навсякъде,налапали са кокъла и не пускат !
Добре де, а ти ми кажи, ако бомбичката беше 2 метра по- напред и удари Лукин. Кво правим след това. Да ги хвърлят настрани или да нахлуват на терена, но това е пълно безумие. Това беше опит за убийство, макар и непредумишлено.
Levski4Ever написа:Тия кретени по ТВ7 пък призовават за по-щателни проверки на полицията. Само те ли не разбраха, че като бръкнат на обикновения фен в гащите няма да намерят пищов. Е, не и в буквалния смисъл.
То най-вероятно бомбите са внесени дни преди мача
Вижте новия химн на лаутарите:
http://www.youtube.com/watch?v=XSLcpg2Wo6M
А ето и групата, също бореща се за сърцето на черно-бялата общност:
youtube.com/watch?v=z06YPJYeQaI
http://www.youtube.com/watch?v=XSLcpg2Wo6M
А ето и групата, също бореща се за сърцето на черно-бялата общност:
youtube.com/watch?v=z06YPJYeQaI
- Черният козел
- Контакти:
Puldin написа:Черният козел написа:Puldin написа:Бойкота го разбирам, обаче мятането на бомби и камъни по противникови играчи, не го разбирам. Това си е чист опит за убийство и то навръх най-светлите християнски празници. Не е това пътя за това, което се опитвате да изгоните "дебелия" ви собственик.
Добре де, а ти ми кажи, ако бомбичката беше 2 метра по- напред и удари Лукин. Кво правим след това. Да ги хвърлят настрани или да нахлуват на терена, но това е пълно безумие. Това беше опит за убийство, макар и непредумишлено.
Те са професионалисти,застраховани са и т.н.т. ! Не случайно взимат сума ти евра заплата ! Чак пък опит за убийство
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Черният козел написа:Puldin написа:Черният козел написа:Puldin написа:Бойкота го разбирам, обаче мятането на бомби и камъни по противникови играчи, не го разбирам. Това си е чист опит за убийство и то навръх най-светлите християнски празници. Не е това пътя за това, което се опитвате да изгоните "дебелия" ви собственик.
Те са професионалисти,застраховани са и т.н.т. ! Не случайно взимат сума ти евра заплата ! Чак пък опит за убийство
Ебати и логиката дето извади, били професионалисти и били застраховани. Боже, Боже. Аз имам две застраховки живот, ама повярвай ми не желая нищо да ми се случи, каквото и да е било. И да опит за убийство е, ако го уцели по главата.
жалка работа донякъде ги разбирам защото подобие на динев доста години беше начело на Ботев и много добре знам какво им е. Но не смятам че трябваше да се хвърлят бомбички по играчите, някой можеше да пострада и то сериозно, хвърляте но някъде в страни по далеч от играчите.
Колкото до нашите ако наистина са обстрелвали феновете на Ликомотив с ракетети нека и ние си получим заслуженото като наказанието да е същото с което бяха наказани и феновете на ЦСКА за същото деяние и то съвсем наскоро.
Колкото до нашите ако наистина са обстрелвали феновете на Ликомотив с ракетети нека и ние си получим заслуженото като наказанието да е същото с което бяха наказани и феновете на ЦСКА за същото деяние и то съвсем наскоро.