А група,29 кръг:"Ботев"-"Черно Море"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: А група,29 кръг:"Ботев"-"Черно Море"
А Анисе е симулант и играе грубо на моменти
- El Grande Capitan
Прави ми впечатление че Морето когато излязат от картофената си нива във Варна,играят един много приличен футбол-стегннато и прибрано,но не и грубо...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
-
- Контакти:
Отново мъкa....докогa мърли, подaвaй оствкa отново, докaто ти я приемaт. Толковa си нещaстен ....ОСТAВКA...докрaй
El Grande Capitan написа:Прави ми впечатление че Морето когато излязат от картофената си нива във Варна,играят един много приличен футбол-стегннато и прибрано,но не и грубо...
Както казах , на хубави терени стават и по -хубави мачове ,с повече футбол и по - малко групости и изсипани и изчистени топки

Наглото съдийче как чака ФК Цветан да вкара гол, за да свири края на полувремето... 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
El Grande Capitan написа:Прави ми впечатление че Морето когато излязат от картофената си нива във Варна,играят един много приличен футбол-стегннато и прибрано,но не и грубо...
това с нивата пречи и на нашите играчи. В голямата си част са технични. Още от бронзовия сезон се оплакват, ама то с мутри няма как да се излезе на глава. Те подариха половината ни най-добри, ние стадион чакаме

Благодаря,пич! На никого не му е хубаво да играе на лоши терени,и на моряците също.Въпреки че в момента терена е в прилично състояние,но веднъж като кажат,че сестра ти е ку*ва,после върви доказвай,че нямаш сестра.

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
- El Grande Capitan
Мляко с ориз написа:El Grande Capitan написа:Прави ми впечатление че Морето когато излязат от картофената си нива във Варна,играят един много приличен футбол-стегннато и прибрано,но не и грубо...
това с нивата пречи и на нашите играчи.
Съвсем очевидно е-гледах ви и мача с ЦСКА-нищо общо с днешния...
Ееее,доживях Мъди да е прав за едно нещо значи-кофти терените ебават майката на играта...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
-
- Контакти:
El Grande Capitan написа:Мляко с ориз написа:А Живко е педал але алеЛогично ще биете, ние сме осакатен отбор от декември
За сметка на тва пък начело на Ботев е Футболния Наполеон Мъди от Хасково-демек всеки резултат е възможен,ей че ни изравнихте, положението е на кантар...
Не ми е работа да се обаждам,ама гледам мача и се чудя.Какви нерви трябва да имаш да държиш на терена Огнянов,а
Цветков на пейката?
- El Grande Capitan
petko.h.markov написа:El Grande Capitan написа:Мляко с ориз написа:А Живко е педал але алеЛогично ще биете, ние сме осакатен отбор от декември
За сметка на тва пък начело на Ботев е Футболния Наполеон Мъди от Хасково-демек всеки резултат е възможен,ей че ни изравнихте, положението е на кантар...
Не ми е работа да се обаждам,ама гледам мача и се чудя.Какви нерви трябва да имаш да държиш на терена Огнянов,а
Цветков на пейката?
ИграИм правилно...