Шествие на Бултрасите до Колежа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sky1
Контакти:

Re: Шествие на Бултрасите до Колежа

Мнениеот sky1 » 13 сеп 2013 13:21

Хайде,че за разлика от теб РАБОТЯ и не мога да дрема цял ден пред компа. Имаш 5 мин да приемеш предложението да се видим и да видим ,кой ще вземе парата.
Добре де обвиняваш ме ,че пиша от няколко ника. Аз ти предлагам да се видим и да се запознаем, но понеже това ще стане при някакви условия- бас от 500 лв ти пак започваш с твоите разкази.
ПАК ТИ КАЗВАМ ПРЕДЛАГАМ ТИ БАС ЗА 500лв. АКО ГО ПРИЕМЕШ ТИ ОСТАВЯМ ТЕЛЕФОНА НА ЛИЧНИ И В УДОБНО ЗА ТЕБ ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕМ И ЩЕ ВИДИШ ОТ КОЛКО НИКА ПИША.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 сеп 2013 13:24

Тралала написа:Чакай от буфер мъжественост. От умрял писмо.

А от АНОНИМНИК още по-малко Тралала.... Мина времто на ПАРТИЗАНСКИТЕ войни... Той ИМЕТО си и да ДОКАЖЕ САМОЛИЧНОСТ не може даа каже, тръгнал за МЪЖЕСТВО да говори и на БАС да се лови!!! Да не говорим за СУМАТИ ОБИДИ и "ПРИСЪДИ", които съм понесъл от този АНОНИМЕН индивид, а сега тук ще ми хваща някакви СМЕШНИ басове!!! :mrgreen:

от sky1 на 13 Сеп 2013 13:21
Хайде,че за разлика от теб РАБОТЯ и не мога да дрема цял ден пред компа. Имаш 5 мин да приемеш предложението да се видим и да видим ,кой ще вземе парата.
Добре де обвиняваш ме ,че пиша от няколко ника. Аз ти предлагам да се видим и да се запознаем, но понеже това ще стане при някакви условия- бас от 500 лв ти пак започваш с твоите разкази.
ПАК ТИ КАЗВАМ ПРЕДЛАГАМ ТИ БАС ЗА 500лв. АКО ГО ПРИЕМЕШ ТИ ОСТАВЯМ ТЕЛЕФОНА НА ЛИЧНИ И В УДОБНО ЗА ТЕБ ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕМ И ЩЕ ВИДИШ ОТ КОЛКО НИКА ПИША.

Кое и КОЙ ще е това, което ще гарантира и по БЕЗСПОРЕН начин ще докаже това ти твърдение?!!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 13 сеп 2013 13:26

ИП-тата, които използвам ги има в системата на Гонг. Нека да видим освен от тези ник, кой друг ник използва тези ИП-та. Жоро модератотчето го знае като опция. Питай него.
Приемаш ли баса? Понеже има 2 отговора ДА или НЕ. Ако не ми отговориш конкретно до 5 мин. Изчезвам понеже няма да се запознавам с женички цял ден.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 13 сеп 2013 13:27

plovdivram написа:от sky1 на 13 Сеп 2013 13:17
Раме сложи 500лв и ще се запознаем да си взема парите.хайде де нали си мъж кажи приемаш ли баса, нали си 100% сигурен ,че имам много никове. И Жоро Модераторчето може да види от моите ИП-та колко хора пишат.
Хайде кажи пред всички хващаме ли се на бас-ако се хванем ще се запознаем да взема кинтите?

Sky1... Пак ще попитам... ЗА ТОЛКОВА ЛИ ТЪП МЕ МИСЛИШ?!!! :mrgreen:

Това е риторичен въпрос, нали? След като си имал глупостта да обвиняваш някого, без да имаш доказателства за това ... как ли изглеждаш отстрани?

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 13 сеп 2013 13:31

5 мин изтекоха. изчезвам Владко, като събереш Владко 500 кинта и ме обвиниш,че имам много никове пак ще си говорим. Лек ден.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 сеп 2013 13:32

Pupper_ написа:
plovdivram написа:от sky1 на 13 Сеп 2013 13:17
Раме сложи 500лв и ще се запознаем да си взема парите.хайде де нали си мъж кажи приемаш ли баса, нали си 100% сигурен ,че имам много никове. И Жоро Модераторчето може да види от моите ИП-та колко хора пишат.
Хайде кажи пред всички хващаме ли се на бас-ако се хванем ще се запознаем да взема кинтите?

Sky1... Пак ще попитам... ЗА ТОЛКОВА ЛИ ТЪП МЕ МИСЛИШ?!!! :mrgreen:

Това е риторичен въпрос, нали? След като си имал глупостта да обвиняваш някого, без да имаш доказателства за това ... как ли изглеждаш отстрани?

С това нещо съм абсолютно съгласен!!! Така е - ТЪПО Е!!! Но не по-тъпо оттова да раздаваш с години "ПРИСЪДИ" и откровени ОБИДИ от позицията на АНОНИМНИ!!! Прав ли съм?!

Sky1, нали щеше да си пращаш ТЕЛЕФОННИЯ НОМЕР?!!!
Изображение

Тралала

Мнениеот Тралала » 13 сеп 2013 13:38

Раме, не се излагай! Човека те чакаше, ти се сети да му искаш номера след като си тръгна. Много слабо.....

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 сеп 2013 13:41

Тралала написа:Раме, не се излагай! Човека те чакаше, ти се сети да му искаш номера след като си тръгна. Много слабо.....

НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ бе майна!!! :mrgreen:
СПРЕТЕ СЕ... Имайте малко уважение!!!
Изображение

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 13 сеп 2013 14:10

А за онзи общинския чиновник да му обясня ,че 60 000 лв. струва ПЪЛЕН РАБОТЕН ПРОЕКТ , тоест всички части, защото ако за 3000 м2 САМО АРХИТЕКТУРА са дадени 60 000 лв- то това е пладнешки обир. Средната цена на част Архитектура е 6 до 7 лв на квадрат или към 20 000лв. Та драги ми Смехурко при получаването на ПЪЛЕН РАБОТЕН проект за 60 000 лв (надявам се да не са ви харзулнали само с Архитектура) е задължително всички части да са с КСС. Не ми разяснявай на мен , как не можело за 60 000 лв да се построи трибуна, защото за разлика от теб, който вероятно не си сложил 2 тухли една върху друга съм проектирал трибуни, така,че те искам тих.Слагаш думи,които не са казвани,а са в болната ти глава. Гледай там стола в Общината да не изстине,че няма да можеш да гостиш другия път Говедата от Хасково.

А такааааааааааааа, работата се изясни! Явно е доста трудно да вденеш - ние не сме възлагали нищо, респективно, никой не ни е хързулнал. Възложител е Община Пловдив, която е собственик на стадиона. Работният проект в случая се състои от 12 части и количествени сметки. Искрено се надявам по-малко хора да посещават "проектираните" от теб трибуни, след като не можеш да направиш разлика между идеен и работен проект и питаш защо архитекта не е казал колко ще струва на идейната фаза! Вземи питай някой истински проектант за работният проект и съдържанието му!
А за стола ми не се притеснявай, благодарение на бездарници и некадърници, работа е имало, има и ще има достатъчно! :)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Върни се в “Ботев”