Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rolik
Контакти:

Re: Ремонтът на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот rolik » 04 май 2011 18:54

Шврнц Тпрунков,

прав си за съжаление,но стадиона нали вече е общински.Какво пречи да се извоюва публично - частно партньорство? Доколкото знам новия стадион във Варна започна да се строи именно по тоя начин.В такъв случай за какво собственика ще гори нахалост над един милион лева..за кърпежи по разбичканите трибуни и изкореняване на порасналата трева по процепите в цимента ли..Или пък ще се сложат седалки на тия трибуни.Това пък ще си е жив идиотизъм.Единствено оправдавам пари дадени по тоя начин за оправяне на съблекалните на домакини и гости. А за това че си чешем езиците си..ми така си е - в края на краищата, който дава парите, той поръчва и музиката.Само да не стане така, че музиката след като си я знаем каква е в калпавия и вид вече да ни омръзне дотам че да престанем да я слушаме/ гледаме/ Интересно за какво ще му е тогава оркестър на собственика след като няма да има кой да я слуша. А и прочети какво правят в Ловеч.В момента са подхванали и правят последната останала трибуна.12 милиона им е глътнал строежа досега и и всичко си имат включително и лиценз за Европа.Интересно Гриша Ганчев идиот ли е като влага пари,които ще му се върнат на куково лято или в следващия му живот....не е интересно пере ли ги или напира.Важното е че прави стадион , база и отбора му върви.Ние без тия две неща къде сме тръгнали...вероятно с трици маймуни да ловим. Ако тази наша база и стадион вървят по този начин, с милион и нещо на година аз а и останалите ботевисти, на по 40 години надали ще доживеем времето , когато ще имаме нов стадион.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 04 май 2011 19:39

http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 1126204537
ей тва е новият около 16 000 стадион на Арка Гдиня , построен изцяло с пари на общината ,мисля ,че четох в на Берое форума ,че е струвал 15 000 000 евро.
Гдиня дефакто е по-малък град от Пловдив 247000 житрели. Част е от Труйемясто което е ъгломерация между Гдиня,Гданск и Сопот в Полша ,което е 1 200 000 жители ала общината Гдиня е отговорна за 247 000-те жители на Гдиня ,така че защо ншият Пловдив да не си позволи такова нещо и за нас и за Локо?
Или да ни оправят ст.Пловдив ,полвината с жълто-черни седалки ,другата с черно-бели и да ни разминат гостуванията,както Рома и Лацио си цъкат на един стадион.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 04 май 2011 20:31

rolik написа:Шврнц Тпрунков,

прав си за съжаление,но стадиона нали вече е общински.Какво пречи да се извоюва публично - частно партньорство? Доколкото знам новия стадион във Варна започна да се строи именно по тоя начин.В такъв случай за какво собственика ще гори нахалост над един милион лева..за кърпежи по разбичканите трибуни и изкореняване на порасналата трева по процепите в цимента ли..Или пък ще се сложат седалки на тия трибуни.Това пък ще си е жив идиотизъм.Единствено оправдавам пари дадени по тоя начин за оправяне на съблекалните на домакини и гости. А за това че си чешем езиците си..ми така си е - в края на краищата, който дава парите, той поръчва и музиката.Само да не стане така, че музиката след като си я знаем каква е в калпавия и вид вече да ни омръзне дотам че да престанем да я слушаме/ гледаме/ Интересно за какво ще му е тогава оркестър на собственика след като няма да има кой да я слуша. А и прочети какво правят в Ловеч.В момента са подхванали и правят последната останала трибуна.12 милиона им е глътнал строежа досега и и всичко си имат включително и лиценз за Европа.Интересно Гриша Ганчев идиот ли е като влага пари,които ще му се върнат на куково лято или в следващия му живот....не е интересно пере ли ги или напира.Важното е че прави стадион , база и отбора му върви.Ние без тия две неща къде сме тръгнали...вероятно с трици маймуни да ловим. Ако тази наша база и стадион вървят по този начин, с милион и нещо на година аз а и останалите ботевисти, на по 40 години надали ще доживеем времето , когато ще имаме нов стадион.

Според мен си абсолютно прав ;)

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 04 май 2011 21:11

rolik написа:Шврнц Тпрунков,

Не е идиот бореца, разбира се, но кмет в Ловеч да стане някой без благословията на Ганчев не ми се вярва, така че доста трудно ще стане да му вземат стадиона... За публично-частното партньорство явно ще се чака да минат изборите, а в това състояние стадиона е буквално непригоден за мачове. Парите, заделени на този етап, не е ясно за какво ще са (по думите на Палийски сега се изготвя план какво да се променя), така че като почнат ремонтите ще видим кое и за какво е дадено.
Не натискайте ТУК!

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 05 май 2011 10:19

Шврнц Тпрунков ,
а за какво ЧАКАМЕ да минат да изборите за кмет?!? То на българина чакането от властимащите му е в кръвта, затова си бере последствията после все в негативен план.Какво пречи да се организира среща с вероятните кандидати за кмет/след месец-два имената им ще са известни// като темата за стадиона се постави отправна за него и нас при евентуално избиране.Нима някой в Пловдив ще посмее да пренебрегне мнението на феновете на Ботев или после ще се опита да се подиграе с тях!?Дори идиот като сегашния ни кмет всячески се опитваше да се изкара ботевивист.Ако продължаваме с това изчакване типично по български нищо добро не ни чака.След месец свършва първенството на В групата и до началото на август остават два месеца.Не днес, а още преди месец и повече трябваше да има решение КОНКРЕТНО какво ни трябва като ремонти по тоя стадион и да се искат пари от собственика.Не да се налага той сам да коригира в плюс сумата която ръководството е поискало.Май прословутия пловдивски АЙЛЯК си е наша местна черта от която няма отърване :). Всъщност в края на лятото ще видим за какво е похарчен тоя милион и нещо и нека тогава коментираме повече.Лично аз не очаквам за тия пари нещо ВИДИМО да се промени на "Колежа" защото са много за "козметика" и твърде малко за начало на нещо, което така или иначе до пет години ще ни е нужно.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 май 2011 11:02

rolik написа:Шврнц Тпрунков ,
а за какво ЧАКАМЕ да минат да изборите за кмет?!? То на българина чакането от властимащите му е в кръвта, затова си бере последствията после все в негативен план.Какво пречи да се организира среща с вероятните кандидати за кмет/след месец-два имената им ще са известни// като темата за стадиона се постави отправна за него и нас при евентуално избиране.Нима някой в Пловдив ще посмее да пренебрегне мнението на феновете на Ботев или после ще се опита да се подиграе с тях!?Дори идиот като сегашния ни кмет всячески се опитваше да се изкара ботевивист.Ако продължаваме с това изчакване типично по български нищо добро не ни чака.След месец свършва първенството на В групата и до началото на август остават два месеца.Не днес, а още преди месец и повече трябваше да има решение КОНКРЕТНО какво ни трябва като ремонти по тоя стадион и да се искат пари от собственика.Не да се налага той сам да коригира в плюс сумата която ръководството е поискало.Май прословутия пловдивски АЙЛЯК си е наша местна черта от която няма отърване :). Всъщност в края на лятото ще видим за какво е похарчен тоя милион и нещо и нека тогава коментираме повече.Лично аз не очаквам за тия пари нещо ВИДИМО да се промени на "Колежа" защото са много за "козметика" и твърде малко за начало на нещо, което така или иначе до пет години ще ни е нужно.

За срещата с кандидат-кметовете - не е нужна, ясно е кои са фаворитите. По-скоро може и да има истина в слуха, че С.А. иска да яхне подобно решение и да го употреби в предизборната си кампания, а нашия клуб не желае да става обект на източник на политически дивиденти.

Относно кой какво е увеличил - не е казано за какво е увеличена тази сума, т.е. какво, според Василев, е занижено и дали е имало занижение въобще, а не просто жест на добра воля.

За промените - поживем, увидем :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 05 май 2011 11:25

Ако кмета е важен в случея аз веднага мога да ви кажа кой ще е той . Всъщност стария кмет ще бъде новия /хубав, лош-просто няма кой друг, липсва алтернатива/
А що се отнася че на Цветан Василев са му поискали едни пари пък той дал повече... ми той е реалният собственик . Даже не виждам защо някой трябва да ходи и да му иска. Ако той реши, прави стадиона и толкова . Няма кмет който да му откаже да му го даде дет се вика на "часа"

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 05 май 2011 14:49

Дават по 1 000 000 на Ботев и Локо

Още на следващото заседание на Министерския съвет държавата ще отпусне общо 2 млн. лева на пловдивските футболни клубове Локомотив и Ботев. Парите ще са изцяло за ремонт на спортните съоръжения, а не както се твърдеше, че ще отидат за заплати на футболисти и други дейности. Всеки отбор ще получи по 1 млн. лева.
Парите ще бъдат като сериозен допинг за ръководствата на клубовете. Вероятно в Ботев ще оползотворят парите за ремонта, който започва веднага след края на първенството. От Локомотив почти сигурно ще използват парите за изграждане на информационно табло на стадиона в парк „Лаута”.
http://www.tempo-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7818:-1-000-000-&catid=25:futbul&Itemid=115

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 05 май 2011 15:11

Абе Славчо е фаворит, ама Тотев като нищо може да спечели изборите. Според мен този 1 милиона ако наистина го получим ще е добре дошъл, но пак си мисля, че няма да стане.
Изображение

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 05 май 2011 15:20

plovdivchanina написа:Абе Славчо е фаворит, ама Тотев като нищо може да спечели изборите. Според мен този 1 милиона ако наистина го получим ще е добре дошъл, но пак си мисля, че няма да стане.

Хубавото е, че не сме зависими от този милион(за разлика от някои други). При нас с този или без този милион, ремонт на стадиона ни ще почне веднага след края на първенството.

Върни се в “Ботев”