Смях: Рожден ден спира излъчването на мача между Ботев и Аст

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Смях: Рожден ден спира излъчването на мача между Ботев и Аст

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 20:37

Пич,ще трябва явно да се аргументирам и пред теб ;) Никъде и по никакъв начин не съм претендирал,че можем да се сравняваме икономически с Казахстан по обясними причини. Това за което претендирам,че е наистина важно е СВОБОДАТА,ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА,ДЕМОКРАЦИЯТА ! Няма да спра да давам пример със Саудитска Арабия,която е изключително богата страна,но едва ли нормален човек би живял там...

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 03 юли 2013 20:50

dunavfc написа:Пич,ще трябва явно да се аргументирам и пред теб ;) Никъде и по никакъв начин не съм претендирал,че можем да се сравняваме икономически с Казахстан по обясними причини. Това за което претендирам,че е наистина важно е СВОБОДАТА,ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА,ДЕМОКРАЦИЯТА ! Няма да спра да давам пример със Саудитска Арабия,която е изключително богата страна,но едва ли нормален човек би живял там...

Че защо си мислиш,че в България гражданските права и демокрацията са по -големи от тези в Казахстан,а и замислял ли си се, дали пък някой нормален човек би живял в България(ако може да избира).

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 22:47

Нужно ти е да видиш тази новина,да разбереш,че техният президент е на власт от 1990 и аз няма нужда да ти отговарям ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юли 2013 12:51

Не ми се вярва тоя сайт да издържи ... :lol:

http://www.sports.kz/news/translyatsii- ... ropyi-uefa
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 юли 2013 13:15

[quote="THE G.A.M.E"]Не ми се вярва тоя сайт да издържи ... :lol:

Е със сайта на Бареков 7 кво стана няма ли да го предават :? :lol:
http://tv7.bg/sport-news/bulgaria-football/9780363.html

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юли 2013 15:39

runnersa написа:Е със сайта на Бареков 7 кво стана няма ли да го предават :? :lol:

Е, то предполагам, че те точно от споменатият сайт ще вземат картина. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 04 юли 2013 16:26

Стана ми интересно и разгледах малко снимки от въпросния град. Ами наистина изглежда уникално :). То това си е присъщо на комунизма, да строят величествени сгради (препратка към парламента в Румъния, колегата от Русе ще потвърди). Не виждам обаче да са чак толкова напред - давам справка в долари за минималната заплата там за 2012г. - 1,403. Ето точен аргумент. Предполагам, че с тези 1403$ можеш да живееш преспокойно обаче, защото кажкавала им надали ще да е 12 долара килото.(както при нас)

От другата страна на спора сме ние. И центъра на София ако го гледаш по сайтовете и никога не си бил там ще ти изглежда уникално. Минималната ни заплата аз 2012г. е 2,447 $, с които не можеш да живееш дори мизерно. (ПРОПУСНАХ ДА НАПИША, ЧЕ ТОВА СА ГОДИШНИ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ). Не виждам и не вярвам, че тук имаме някакви граждански права и свободи. Полицейска държава сме откъдето и да го погледнеш.

Като теглиш чертата спора е напълно безмислен и води до единствения извод, че и в двете държави е кофти да живееш ако не си се родил син на управляващ или приблежен до него :)
Поздрави и УСПЕХ НА БОТЕВ!!!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 04 юли 2013 17:03

CapO написа: Не виждам и не вярвам, че тук имаме някакви граждански права и свободи. Полицейска държава сме откъдето и да го погледнеш.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Къде бе я видя тая полицейска държава-в ежедневните грабежи на мангалите или в това, че ако блъснеш дете на пътя и носиш определението "мутра" ще се измъкнеш с месец условно и минимум глоба. Коя точно гражданска свобода ти е нарушена- ще ми изброиш ли поне една :?: По медиите непрекъснато се повтаря,ч е сме полицейска държава и вие като зомбита, нема надежда за такива хора. Ех, де да бяхме полицейска държава...
По темата:УСПЕХ НА БОТЕВ
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 юли 2013 17:32

Ако ние сме полицейска държава,не знам какво е в САЩ,Великобритания и Германия ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 06 юли 2013 12:09

Avanti_Ragazzi написа:Aко ще да се..т петрол и пари все ми е тая! Там си е див комунизъм, предпочитам да умирам от глад но да живее свободен в свободна държава! От колкото да взимам добри пари, да имам добър стандарт но да живея не като гражданин а като поданик на вожда! Айде нема нужда, няма нищо по-хубаво на света от СВОБОДАТА!!!

Каква свобода те гони тебе? Никой не е свободен.

Върни се в “Ботев”