Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:
Мале мале и обиди.Ллел много ме засегна днеска незнам как ще изкарам на работа цял ден хахахах . Български футбол отдавна няма!И тая цялата помия която се изля над ЦСКа псоелдния месец и от фенове на други отбори и от медии вие сега искате ЦСКА да е коректен с вас?Как да стане?Ако имаше "български футбол" нямаше само ЦСКА да си плаща за стадиона от всички клубове в България докато някой си играя цял живот на даден терен.1/3 от задълженията ни сигурно са от тоя стадион!Хем плащаме да играем на него , хем ние го подържаме!Така,че не ми говори за български футбол и за коректност и тн и тн !Слабо ме вълнуват дргуите отботри мене!Нито вие нито ония сините ...Кой каквото си е направил това да сърба !
POPCORN написа:shotgun blues написа:POPCORN написа:Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!!![]()
![]()
![]()
Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!
ЦСКА ДОБРОВОЛНО се отказва от участие ...какво им е виновен Ботев ПД ?Като следващ в класирането,те са в правото си да играят в ЕКТ,след ДОБРОВОЛНОТО неучастие на ЦСКА .....с какво право ДОБРОВОЛНО неучастващият отбор на ЦСКА - ще прецаква следващият който по правилата има право да играе ...
Аз не съм видял още някъде ЦСКА да са се отказали от участие във Европа?Ти видял ли си някъде?Дори Стоичков каза сигурно няма да играем.Но не каза, ние няма да играем в Европа!Още повече не виждам някъде все още ЦСКА официално да са обявили фалит и тн и тн!Всичко е някакви писаници на някакви анонимници !
praistoria написа:POPCORN написа:Тралала написа:POPCORN написа:Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!!![]()
![]()
![]()
Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!
Мълчи бе нефтен прасун. Пецаквате българския футбол.Това осъзнаваш ли го? Няма значение кой е четвърти.Като има възможност-дайте я!
Мале мале и обиди.Ллел много ме засегна днеска незнам как ще изкарам на работа цял ден хахахах . Български футбол отдавна няма!И тая цялата помия която се изля над ЦСКа псоелдния месец и от фенове на други отбори и от медии вие сега искате ЦСКА да е коректен с вас?Как да стане?Ако имаше "български футбол" нямаше само ЦСКА да си плаща за стадиона от всички клубове в България докато някой си играя цял живот на даден терен.1/3 от задълженията ни сигурно са от тоя стадион!Хем плащаме да играем на него , хем ние го подържаме!Така,че не ми говори за български футбол и за коректност и тн и тн !Слабо ме вълнуват дргуите отботри мене!Нито вие нито ония сините ...Кой каквото си е направил това да сърба !
Осъзнаваш ли, че преди да се делим на "фенове на други отбори" и "фенове на ЦСКА" в главата ти, трябва да има разделение "българи"- "небългари" и в тази връзка второто деление е по-главно от първото. Нещо много грешно имаш в ценностната система или просто обичаш да те псуват?
xapdyep написа:А, мачовете в Бургас ли ще играете? Дано да е така, ще Ви подкрепим!
CTAHKO написа:Един клонинг замества друг клонинг
POPCORN написа:Не ценностната ми система си е много добра!Много добре знам какъв е манталитета на българина.Как всеки си мисли за него си и как се кефи на проблемите на другите и злорадства!Жив пример сте в тоя форум!Аз толкова помия в тоя форум от последния месец не съм виждал откакто влизам!Всички се правите на много праведни и тн и тн!Само с тези глуспоти където пишат всички ЦСКА не заслужава да е коректен!А за медиите да не говорим.Те ни изкараха най-големият враг на България.Това не било морално, това било лошо и тн и тн!При положение,че нищо не сме направили окончателно на 100% !Така че ми е ясна картинката какви сме българите!Комплексари, завистници и хейтъри!Гледам тука Ралица си е загубила сигурно 2 часа да ми прави клипчета за ЦСКА...А като не взеха титлата и купата къде беше тогава?Затова ти казвам ,че мен лично не ме вълнува никой друг освен ЦСКА!Кой каквото иска да прави и да играе!Все пак лично се надявам да потвърдят ЦСКА и да играете , защото мен лично не сте ми антипатични !Но не го казвайте така,че все едно ЦСКА са ви длъжни на вас!Биете ставате трети и си зависите само от вас!А не от някой друг !
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 3 госта