Ботев Пд в ЛЕ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Ботев замества ЦСКА в жребия на Лига Европа

Мнениеот 1912plovdiv » 24 юни 2013 10:26

Излишно интервю на позорния плешивеца само с цел да отчете някаква дейност :evil: Не зависи нито от него, нито от нас :roll:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Тралала

Мнениеот Тралала » 24 юни 2013 10:27

POPCORN написа:

Мале мале и обиди.Ллел много ме засегна днеска незнам как ще изкарам на работа цял ден хахахах . Български футбол отдавна няма!И тая цялата помия която се изля над ЦСКа псоелдния месец и от фенове на други отбори и от медии вие сега искате ЦСКА да е коректен с вас?Как да стане?Ако имаше "български футбол" нямаше само ЦСКА да си плаща за стадиона от всички клубове в България докато някой си играя цял живот на даден терен.1/3 от задълженията ни сигурно са от тоя стадион!Хем плащаме да играем на него , хем ние го подържаме!Така,че не ми говори за български футбол и за коректност и тн и тн !Слабо ме вълнуват дргуите отботри мене!Нито вие нито ония сините ...Кой каквото си е направил това да сърба !

Както казах по-горе: ТЪПКАНО ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ! БОКЛУЦИ!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 юни 2013 10:28

POPCORN написа:
shotgun blues написа:
POPCORN написа:
Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!! :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!

ЦСКА ДОБРОВОЛНО се отказва от участие ...какво им е виновен Ботев ПД ?Като следващ в класирането,те са в правото си да играят в ЕКТ,след ДОБРОВОЛНОТО неучастие на ЦСКА .....с какво право ДОБРОВОЛНО неучастващият отбор на ЦСКА - ще прецаква следващият който по правилата има право да играе ...

Аз не съм видял още някъде ЦСКА да са се отказали от участие във Европа?Ти видял ли си някъде?Дори Стоичков каза сигурно няма да играем.Но не каза, ние няма да играем в Европа!Още повече не виждам някъде все още ЦСКА официално да са обявили фалит и тн и тн!Всичко е някакви писаници на някакви анонимници !

Кви анонимници бе, ви съвсем изтрещяхте вече... кюрда излиза и ви казва в прав текст че обявяват фалит и няма да играят в Европа, че немате пари да си покриете таксите, тоя пак писаници били на някакви анонимници! Проумейте най-накрая накъде отивате, че още малко ще е много късно.

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 24 юни 2013 10:30

А, мачовете в Бургас ли ще играете? Дано да е така, ще Ви подкрепим!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 юни 2013 10:32

praistoria написа:
POPCORN написа:
Тралала написа:
POPCORN написа:
Tribune East 1912 написа:Очаквам четирибуквието да се мота до последно и накрая да прецака не само Ботев, но и цяла България. Тези определено са най-гнусния отбор в цялата държава!!! :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: Ако бяхте станали на трето място, сега нямаше да чакате "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" да ви дава разрешение!Но понеже не бихте "ЧЕТИРИБУКВИЕТО" тая година и си останахте 4-ти сега ще чакате!

Мълчи бе нефтен прасун. Пецаквате българския футбол.Това осъзнаваш ли го? Няма значение кой е четвърти.Като има възможност-дайте я!

Мале мале и обиди.Ллел много ме засегна днеска незнам как ще изкарам на работа цял ден хахахах . Български футбол отдавна няма!И тая цялата помия която се изля над ЦСКа псоелдния месец и от фенове на други отбори и от медии вие сега искате ЦСКА да е коректен с вас?Как да стане?Ако имаше "български футбол" нямаше само ЦСКА да си плаща за стадиона от всички клубове в България докато някой си играя цял живот на даден терен.1/3 от задълженията ни сигурно са от тоя стадион!Хем плащаме да играем на него , хем ние го подържаме!Така,че не ми говори за български футбол и за коректност и тн и тн !Слабо ме вълнуват дргуите отботри мене!Нито вие нито ония сините ...Кой каквото си е направил това да сърба !

Осъзнаваш ли, че преди да се делим на "фенове на други отбори" и "фенове на ЦСКА" в главата ти, трябва да има разделение "българи"- "небългари" и в тази връзка второто деление е по-главно от първото. Нещо много грешно имаш в ценностната система или просто обичаш да те псуват?

Не ценностната ми система си е много добра!Много добре знам какъв е манталитета на българина.Как всеки си мисли за него си и как се кефи на проблемите на другите и злорадства!Жив пример сте в тоя форум!Аз толкова помия в тоя форум от последния месец не съм виждал откакто влизам!Всички се правите на много праведни и тн и тн!Само с тези глуспоти където пишат всички ЦСКА не заслужава да е коректен!А за медиите да не говорим.Те ни изкараха най-големият враг на България.Това не било морално, това било лошо и тн и тн!При положение,че нищо не сме направили окончателно на 100% !Така че ми е ясна картинката какви сме българите!Комплексари, завистници и хейтъри!Гледам тука Ралица си е загубила сигурно 2 часа да ми прави клипчета за ЦСКА...А като не взеха титлата и купата къде беше тогава?Затова ти казвам ,че мен лично не ме вълнува никой друг освен ЦСКА!Кой каквото иска да прави и да играе!Все пак лично се надявам да потвърдят ЦСКА и да играете , защото мен лично не сте ми антипатични !Но не го казвайте така,че все едно ЦСКА са ви длъжни на вас!Биете ставате трети и си зависите само от вас!А не от някой друг !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Jax
Контакти:

Мнениеот Jax » 24 юни 2013 10:32

xapdyep написа:А, мачовете в Бургас ли ще играете? Дано да е така, ще Ви подкрепим!

Ако се стигне до мачове- да, в Бургас.
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 24 юни 2013 10:34

CTAHKO написа:Един клонинг замества друг клонинг 8-)

Все едно майка ти да замества чучолина :lol: на финала акото ще е същото 8-)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 24 юни 2013 10:35

POPCORN, при положение, че никой не е ясно има ли пари, няма ли пари, кой ви води, има ли футболисти, как ще се казвате и т.н., не е ли най-нормалното да се откажете от участие в Европа в името на България, защото като не участвате, ще прецакате цялата държава? То е ясно, че нито вие, нито ние, ще влезнем в групите на ЛЕ, но поне ние имаме някакъв изграден отбор, докато при вас няма абсолютно нищо сигурно. Защо да участвате, да отпаднете още първия кръг и хептен да се срути и без това ниският ни коефициент?

Тралала

Мнениеот Тралала » 24 юни 2013 10:36

POPCORN написа:Не ценностната ми система си е много добра!Много добре знам какъв е манталитета на българина.Как всеки си мисли за него си и как се кефи на проблемите на другите и злорадства!Жив пример сте в тоя форум!Аз толкова помия в тоя форум от последния месец не съм виждал откакто влизам!Всички се правите на много праведни и тн и тн!Само с тези глуспоти където пишат всички ЦСКА не заслужава да е коректен!А за медиите да не говорим.Те ни изкараха най-големият враг на България.Това не било морално, това било лошо и тн и тн!При положение,че нищо не сме направили окончателно на 100% !Така че ми е ясна картинката какви сме българите!Комплексари, завистници и хейтъри!Гледам тука Ралица си е загубила сигурно 2 часа да ми прави клипчета за ЦСКА...А като не взеха титлата и купата къде беше тогава?Затова ти казвам ,че мен лично не ме вълнува никой друг освен ЦСКА!Кой каквото иска да прави и да играе!Все пак лично се надявам да потвърдят ЦСКА и да играете , защото мен лично не сте ми антипатични !Но не го казвайте така,че все едно ЦСКА са ви длъжни на вас!Биете ставате трети и си зависите само от вас!А не от някой друг !

Абе нашия.Тук не става дума за Левски, Ботев, Литекс или който и да е. Тук става дума за българския футбол! С ваще номера иди ми-дойде ми не само ставате за смях. Недопустимо е България да бъде представена от 3 отбора заради малоумието на управляващите ви!

Върни се в “Ботев”