Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 13:12

terro
Хубаво, ама нали се сещаш, че и Македония си "има история". Вие май по македонския модел вървите. През 1940 Спорт клуб съществува ли, а Локомотив? - просто питам, защо да не науча и аз нещо ново, което моят дядо например не е знаел....Сега разбирам, че, за да научиш историята си трябва да отидеш до бъдещето Това е много странно и объркващо

Абе вие всичко на "ташак" ли го обръщате :D ?!!!
'щото ако наистина бяхте сериозни и имахте поне малко желание да бъдете адекватни на дискусията щяхте да си направите малко-от-малко труда да вникнете в нещата за който иначе толкова много коментирате!!! :lol:
Ами... че то е очевадно какво е имало към 1940-та година... Няма нищо скрито... Към 1940-та година си има "Спортклуб"... но пък наистина ще е добре да научиш, че към 1940-та година е имало не Локомотив, а ЖСК... Надявам се твоя дядо да е пловдивчанин, който се е интересувал от спорта в града, но пък явно това му е убягнало!!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 15 апр 2009 13:43

plovdivram написа:Абе вие всичко на "ташак" ли го обръщате :D ?!!!
Ами... че то е очевадно какво е имало към 1940-та година... Няма нищо скрито... Към 1940-та година си има "Спортклуб"... но пък наистина ще е добре да научиш, че към 1940-та година е имало не Локомотив, а ЖСК... Надявам се твоя дядо да е пловдивчанин, който се е интересувал от спорта в града, но пък явно това му е убягнало!!! :lol:

Няма ташак, сериозен съм - Човек се учи докато е жив :lol:
Интересно ми е защо до преди 5 години например всички определят ЖСК като Локомотив и изведнъж остър завой?
ЖСК - железничарски спортен клуб сигурно означава и като ви гледам емблемите в тях е наблегнато на железничарското, нали? И толкова години всички знаят , че клуба е основан през 1936 и изведнъж се появяваш ти и преобръщаш всичко. Имай малко уважение към историята, към времето и към хората от ЖСК поне. Опитвам се да намеря някаква разумна причина, с която да си обясня, защо за вас е жизненоважно да сте Спорт клуб, а не ЖСК например и единственото разумно обяснение според мен се крие отново в някакви комплекси....
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 15 апр 2009 13:59

terro написа:
plovdivram написа:Абе вие всичко на "ташак" ли го обръщате :D ?!!!

Няма ташак, сериозен съм - Човек се учи докато е жив :lol:
Интересно ми е защо до преди 5 години например всички определят ЖСК като Локомотив и изведнъж остър завой?
ЖСК - железничарски спортен клуб сигурно означава и като ви гледам емблемите в тях е наблегнато на железничарското, нали? И толкова години всички знаят , че клуба е основан през 1936 и изведнъж се появяваш ти и преобръщаш всичко. Имай малко уважение към историята, към времето и към хората от ЖСК поне. Опитвам се да намеря някаква разумна причина, с която да си обясня, защо за вас е жизненоважно да сте Спорт клуб, а не ЖСК например и единственото разумно обяснение според мен се крие отново в някакви комплекси....

Те и Левски са на този принцип, не случайно хората в БГ имат Локо за най-верния сателит на Левски.
Спорът с този облъчен човек е безмислен, той ще продължи да те залива с "информация". Не забелязваш ли, че на всеки пост се промъква "прочети си вашата история", "ама вие на ташак ли взимате всичко", някакви полуфакти... Виж му подписа - "родословното" дърво е от отбори играли с цветовете бяло, червено и черно. То май друго общо мужду тях няма.

Правилно му направи отправка към Македония. И там допреди години знаеха, че са българи, а сега вече не знаят. Рам-а явно е запознат с този стил на действие и поведение. Преди години - с плахи твърдения, сега - с "факти, после си сменят емблемата и край - минало-свършило. 1984.

Освен всичко останало... виж в неговите мнения как се прокрадва тънко-тънко "линията", че едва ли не... Ботев не съществува, като можем ние, горканчовците заблудени, да си харесаме дата, от която не същетсвува.

Другото, което го прави виден представител на науката "фактасмагория", е пълната липса на отговори. Вместо отговор на конкретен въпрос ти излива същото, като преди, само че казано по друг начин. И така - до откат. Човекът си живее в своя свят, в който нещата стоят така, има интелекта да се изразява културно, тълкува си фактите както му е угодно, и ни се присмива от минарето на собствената си заблуда.

Просто го прави добре, това означава че нито е прав, нито че има смисъл да се спори с него.

Предлагам да приемем твърдението на Пловдиврам, че неговият Локомотив е създаден преди новата ера, с първи президент - Иисус, и да го оставим да се топи в блаженство. Освен това всички футболисти на света, състезавали се някога за отбор с черно-бели фанелки, са младежи на неговия Локомотив - Паоло Роси, Майкъл Оуен, Зинедин Зидан и още други...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 14:12

terro
Няма ташак, сериозен съм - Човек се учи докато е жив

Не... :lol: Не може да си сериозен... :lol: Иначе нямаше това да го "дъвчим" поне сигурно три пъти днес!!! :lol:

terro
И толкова години всички знаят , че клуба е основан през 1936 и изведнъж се появяваш ти и преобръщаш всичко.

Ха-ха... :lol: Е само как го каза "появяваш ти и преобръщаш всичко"!!! :lol: Е... кажи ми как и по какъв начин да ти /ВИ/ го кажа... като само днес ще ми е за втори или трети... да ви кажа, че НИЩО не е започнало с мен или Ангел... Нещата са започнали много преди нас... И всичко това е ДОКУМЕНТИРАНО!!! Пиша го с големи буви и удебелено, белким го прочетеш... И като си толкова загрижен за нашата история защо не прочетеш брошурата от 1986-та и не я коментираш?!! Там всичко наред ли е... има ли смущаващи неща? Питам те, защото знам със сигурност, че сред тук присъстващите форумисти, фенове на Ботев има такива, които са я чели... И защо ние трябва нея да я приемем?!!!

terro
Опитвам се да намеря някаква разумна причина, с която да си обясня, защо за вас е жизненоважно да сте Спорт клуб, а не ЖСК например и единственото разумно обяснение според мен се крие отново в някакви комплекси....

Ако така приемаш нещата това си е твое лично виждане... Виждам, че обичаш да разсъждаваш над нещата! НО!!! За мен е важно да се покажат нещата такива каквито са били, а не скълъпени точно по нечие угодие!!! т.е. ако ме разбираш... това нещо, което правим в момента ще покаже РОЛЯТА на всеки в този клуб /днешният Локомотив Пловдив/... А не да разказва историята на един клуб, а да представя статистиката на друг... Тези, които са чели брошурата от 986-та знаят за какво говоря!!! Е... това което предстои е да разкаже ВСИЧО.... И за ЖСК и за Спортклуб...и за Парчевич... Година-по-година... Кой-кой е.... Кой-от-къде е... ВСИЧКО!!! За това обема и не е няколко странички /както е брошурата от 1986-та/, а е в насипен вид е 1314 стр. А4 формат /без снимковият материал, който е поне няколко стотин фотоса/.... Не случайно тя се базира на над 11 000 статии и документи... Няколко десетки часа видео- и аудио- интервюта!! И всичкото товаа... ЗАащо мислиш правим loko-pd.com... ами той е подготовка за всичко това лека-полека да имате достъп до тези неща.... и да си го гледате в оргигинал, а не сега така да разсъждаваме, защо било така, а не така!!!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 14:22

Fallen_Angel ,

Ако искаш се обиждай ... ако искаш недей... но това, което си написал наистина може да се определи само по един начин ... ЖАЛКО!!! Наистина е жалко пич... Жалко е защото за разлика от който и да е било тук аз не се притеснявам нито оттова да покажа кой съм и да излезна да защитя позицията си в някакъв вид дори публичен дебат... Докато вие освен да правите такива изявления тип "плюнки", при това от позицията на аномници, някак е тъпо пич!!! Аз пак ви питам защо РМ и човека, който намерихте ДМ не излезнат и не защитят това, което и вие, а и те твърдят?!!! Защо бе майна?!!! Нали сте прави?!! Нали ние сме били "стъкмисти", "фактасмагористи"... "лъжци"... "крадци"?!!! Ами каквио тогава сте вие бе майна?! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 15 апр 2009 14:43

plovdivram написа:Fallen_Angel ,

Ако искаш се обиждай ... ако искаш недей... но това, което си написал наистина може да се определи само по един начин ... ЖАЛКО!!! Наистина е жалко пич... Жалко е защото за разлика от който и да е било тук аз не се притеснявам нито оттова да покажа кой съм и да излезна да защитя позицията си в някакъв вид дори публичен дебат... Докато вие освен да правите такива изявления тип "плюнки", при това от позицията на аномници, някак е тъпо пич!!! Аз пак ви питам защо РМ и човека, който намерихте ДМ не излезнат и не защитят това, което и вие, а и те твърдят?!!! Защо бе майна?!!! Нали сте прави?!! Нали ние сме били "стъкмисти", "фактасмагористи"... "лъжци"... "крадци"?!!! Ами каквио тогава сте вие бе майна?! :lol:

Питаш какви сме??? Ще ти кажа.
Аз съм фен на БОТЕВ и искам да чета за БОТЕВ, а не за вашата история в нашия форум. Затова те моля да се разкараш с твоите тъпи сравнения между 1949 г. и 2001 г., които са, меко казано, неуместни. Как може да сравняваш изваждането на един отбор от А група и заменянето му с друг, със сливането на два отбора, при което единият отбор просто изчезва от футболна карта на България.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 15 апр 2009 14:48

Радвам се и се надявам труда ти да бъде оценен!!! Сега да те попитам - искаш да ме накараш да повярвам в нещо от миналия век, което се твърди от теб и Ангел съвсем целенасочено и избирателно събирали, и представили факти, а в същото време твърдиш, че Велбъжд не се е преименувал на Локомотив и по този начин не го е унищожил.? Това е нещо, което не се доказва с документи понеже сме му съвременници всички. :lol:
П.С. Пропуснал съм някои неща - не съм чел брошурата от 1986, а и не съм длъжен, защото по принцип не ме интересува историята Ви. Ти писа в наша тема и затова започнах тази дискусия :roll:
Вие ще изнесете исторически факти - клубове, години, обединявания, но връзката, т.е. скока от ЖСК към Спротклуб има ли го документиран?
Искам да кажа следното - Вие трябва да излезете с декларация, която да гласи горе-долу следното -
Ние феновете на Не символа на Пловдив,
Декларираме
Отказваме се от връзката ни с ЖСК и искаме от днес за клуб първоприемник да се счита Спорт клуб, защото има повече успехи, които ние така и не постигнахме и ще се радваме да ги наследим наготово. Запазваме си правото за в бъдеще ако се окаже, че например ФК Караджа е с по-големи успехи от Спортклуб да прегърнем него, като наш родител...... :lol:

П.С. Забравих да удебеля, щото гледам тежест се придава така :D
Последна промяна от terro на 15 апр 2009 15:04, променено общо 2 пъти.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 15 апр 2009 14:54

ПФК "Локомотив Пловдив 2001" АД е български футболен клуб, основан от железопътни работници в Пловдив на 13 юни 1935. Официално се приема, че футболният клуб е основан на 7 май 2001, когато формално е картотекиран. Това е така защото официално тогава е прекратено сьществуването на пловдивският клуб,играчите са изгонени и идват на тяхно място кюстендилци.

Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 апр 2009 14:58

rumbata,
надявам се нямаш нищо общо с инициалите РМ, защото ако беше така щеше да знаеш, че през 1949-та, година няма такова нещо като "изваждане на един отбор /ДНА/ и заместването му с друг /ЦДНВ/"... Истината е че те ОФИЦИАЛНО /формално/ са си обединени под името Народна Войска, чийто приемник днес е ЦСКА СФ!!!

Ето говорим си за вашата история нали?!!!

И искам да ти кажа, че от 2004г. на мястото на онзи клуб, който казваш, че бил изчезнал също има клуб носещ същото име... По същият начин /само, че веднага/ на мястото на обединения с ЦДНВ - ДНА Пд се появява друг със същото име, който съвсем нормално отива да играе по долните дивизии!!! Така че пич, не съм аз този който явно интерпретира както му е удобно!!!

Тук е момента и за още нещо казано от Fallen_Angel:
Освен всичко останало... виж в неговите мнения как се прокрадва тънко-тънко "линията", че едва ли не... Ботев не съществува, като можем ние, горканчовците заблудени, да си харесаме дата, от която не същетсвува.

Fallen_Angel, не аз го твърдя това, а вие с твърденията си за Локо Пловдив го правите!!! Просто ви давам пример как и вие /макар и от другата страна/ се засегнати от подобен на казуса "2001"! Въпроса е че според вас случаите били различни... Не само на вас ви се струва така, защото така ви е удобно, но всъщност дори вие вътрешно осъзнавате че е така....

НИКОГА... Не съм твърдял, че Ботев не съществува или нещо такова... Би било много ... ама много ГЛУПАВО... Това означава, че от този 5 годишен труд е нямало никакъв смисъл... Това обаче ти едва ли ще го разбереш... т.е. какво искам да кажа!
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 15 апр 2009 15:03

plovdivram написа:Fallen_Angel ,

Ей, браво бе :) Ти удряш и партийците в земята, как само ги извърташ, не е истина :) Аз да се обиждам... от какво?

Интересно как ще коментираш документа, който постна Мето1912 по-горе? Като си толкова зарибен - какво пише в решението на съда? Кой в кого се влива, кой клуб е "Прекратен без ликвидация"? Кой клуб е преименуван?

Върни се в “Ботев”