pesho_1913 написа:костенурк написа:Напротив,но Ще си мерите малко приказките,лавини
Ние да си мерим приказките, или обратното?
Аз пък не разбрах какви са приказките
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pesho_1913 написа:костенурк написа:Напротив,но Ще си мерите малко приказките,лавини
za nas e toj religiq написа:pesho_1913 написа:костенурк написа:Напротив,но Ще си мерите малко приказките,лавини
Аз пък не разбрах какви са приказкитеИ как точно се мерят
pesho_1913 написа:za nas e toj religiq написа:pesho_1913 написа:костенурк написа:Напротив,но Ще си мерите малко приказките,лавини
Аз пък не разбрах какви са приказкитеИ как точно се мерят
Питай костенурката. Каза, че ще ни биете, а сега продължава да плямпа, сякаш наистина сте ни победили.
za nas e toj religiq написа:И Викторчо цял месец даваше прогноза 3:0 за вас , а сега се радва че не сме могли да ви биемНе схващам логиката ви ? При положение че сте 7 пъти шампиони и 11 носители на купата , би трябвало да имате доста повече самочувствие от нас , а честно казано не виждам такова ?
pesho_1913 написа:za nas e toj religiq написа:И Викторчо цял месец даваше прогноза 3:0 за вас , а сега се радва че не сме могли да ви биемНе схващам логиката ви ? При положение че сте 7 пъти шампиони и 11 носители на купата , би трябвало да имате доста повече самочувствие от нас , а честно казано не виждам такова ?
Част от прогнозите на слависти бяха иронично написани, вследствие на вашите нереалистични такива. Самочувствие си имахме, но поне имаше някакво покритие.
percival написа:Гледах от части второто полувреме и ми хареса ,дали що скоро е нямало БГ-мач ,не знам
MCMXIII написа:percival написа:Гледах от части второто полувреме и ми хареса ,дали що скоро е нямало БГ-мач ,не знам
А може би и двата отбора са играли футбол и то с желаниеМного се радвам, че неутралните зрители оценяват мача като добър!
za nas e toj religiq написа:pesho_1913 написа:za nas e toj religiq написа:И Викторчо цял месец даваше прогноза 3:0 за вас , а сега се радва че не сме могли да ви биемНе схващам логиката ви ? При положение че сте 7 пъти шампиони и 11 носители на купата , би трябвало да имате доста повече самочувствие от нас , а честно казано не виждам такова ?
Част от прогнозите на слависти бяха иронично написани, вследствие на вашите нереалистични такива. Самочувствие си имахме, но поне имаше някакво покритие.
Стига сте се излагалиНие да не би да сме дошли като носители на КЕШ
Вярно , някои от съфорумците са малко превъзбудени но е нормално да има еуфория покрай случващото се със нас
Ако гледаме реално на нещата , резултата е най логичното нещо което можеше да се случи ! Винаги сте биле крив съперник за който и да е отбор , но както в някой мач може да сте неудържими , така може и да сте неузнаваеми в следващия ! Не всички хвърчим във въздуха обаче
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта