Славия-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Славия-Ботев

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 мар 2013 22:19

pesho_1913 написа:
костенурк написа:Напротив,но Ще си мерите малко приказките,лавини ;)

Ние да си мерим приказките, или обратното?

Аз пък не разбрах какви са приказките :roll: И как точно се мерят :lol:

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 01 мар 2013 22:24

za nas e toj religiq написа:
pesho_1913 написа:

Питай костенурката. Каза, че ще ни биете, а сега продължава да плямпа, сякаш наистина сте ни победили.
Последна промяна от pesho_1913 на 01 мар 2013 22:25, променено общо 1 път.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 мар 2013 22:37

pesho_1913 написа:
pesho_1913 написа:

Питай костенурката. Каза, че ще ни биете, а сега продължава да плямпа, сякаш наистина сте ни победили.

И Викторчо цял месец даваше прогноза 3:0 за вас , а сега се радва че не сме могли да ви бием :) Не схващам логиката ви ? При положение че сте 7 пъти шампиони и 11 носители на купата , би трябвало да имате доста повече самочувствие от нас , а честно казано не виждам такова ?

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 01 мар 2013 22:40

za nas e toj religiq написа:И Викторчо цял месец даваше прогноза 3:0 за вас , а сега се радва че не сме могли да ви бием :) Не схващам логиката ви ? При положение че сте 7 пъти шампиони и 11 носители на купата , би трябвало да имате доста повече самочувствие от нас , а честно казано не виждам такова ?

Част от прогнозите на слависти бяха иронично написани, вследствие на вашите нереалистични такива. Самочувствие си имахме, но поне имаше някакво покритие.
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 мар 2013 22:51

pesho_1913 написа:
za nas e toj religiq написа:И Викторчо цял месец даваше прогноза 3:0 за вас , а сега се радва че не сме могли да ви бием :) Не схващам логиката ви ? При положение че сте 7 пъти шампиони и 11 носители на купата , би трябвало да имате доста повече самочувствие от нас , а честно казано не виждам такова ?

Част от прогнозите на слависти бяха иронично написани, вследствие на вашите нереалистични такива. Самочувствие си имахме, но поне имаше някакво покритие.

Стига сте се излагали :lol: Ние да не би да сме дошли като носители на КЕШ :lol: Вярно , някои от съфорумците са малко превъзбудени но е нормално да има еуфория покрай случващото се със нас ;) Ако гледаме реално на нещата , резултата е най логичното нещо което можеше да се случи ! Винаги сте биле крив съперник за който и да е отбор , но както в някой мач може да сте неудържими , така може и да сте неузнаваеми в следващия ! Не всички хвърчим във въздуха обаче :)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 01 мар 2013 22:51

Гледах от части второто полувреме и ми хареса ,дали що скоро е нямало БГ-мач ,не знам :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 мар 2013 22:53

percival написа:Гледах от части второто полувреме и ми хареса ,дали що скоро е нямало БГ-мач ,не знам :)

А може би и двата отбора са играли футбол и то с желание ;) Много се радвам, че неутралните зрители оценяват мача като добър!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 01 мар 2013 23:01

MCMXIII написа:
percival написа:Гледах от части второто полувреме и ми хареса ,дали що скоро е нямало БГ-мач ,не знам :)

А може би и двата отбора са играли футбол и то с желание ;) Много се радвам, че неутралните зрители оценяват мача като добър!

Мача си беше добър , мисля че и резултата е реален . Можеше и по добре , но като за първи кръг не беше никак зле , предвид терена и тепърва навлизащите във форма играчи.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 01 мар 2013 23:08

Видях на живо ;) Резултатът можеше да е друг. Но мачът е свирен вече.
Лека на всички!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 01 мар 2013 23:17

pesho_1913 написа:

Стига сте се излагали :lol: Ние да не би да сме дошли като носители на КЕШ :lol: Вярно , някои от съфорумците са малко превъзбудени но е нормално да има еуфория покрай случващото се със нас ;) Ако гледаме реално на нещата , резултата е най логичното нещо което можеше да се случи ! Винаги сте биле крив съперник за който и да е отбор , но както в някой мач може да сте неудържими , така може и да сте неузнаваеми в следващия ! Не всички хвърчим във въздуха обаче :)

Аз не говоря за всички привърженици на Ботев, а за някои, които се открояваха. Както и да е, получи се много добър мач за нашите стандарти, останах доволен от момчетата, успех занапред.

Върни се в “Ботев”