Тема за Борислав Димитров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Боби Димитров: С 15 чужденци Ботев става бомба със закъсните

Мнениеот botev_1912 » 11 сеп 2009 00:24

vhpvhp написа:Жалко за феновете. Водени от вечната надежда, че нещата ще се оправят, пак повярваха на поредните Христолови лъжи. При тях проблемът е като стокхолмски синдром. Повярваха на манипулатора Христолов. Само за финал искам да кажа, че има хора, които никога няма да се хванат на Христолов и трудно ще допуснат съсипването на любимия им отбор.
С две ръце се подписвам под тези думи :!:
Феновете балъци да четат добре и да си правят изводите :evil:

А ти фенът НЕбалък няма ли да престанеш да дразниш?

Хората които имат надежда са балъци за теб? Според мен модераторът трябва да си свърши работата с теб. Да имаш време да си починеш и да релаксираш малко, вместо да киснеш по цял ден в форума да обиждаш и НИЩО РЕАЛНО ДА НЕ ПРАВИШ!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 11 сеп 2009 08:44

Някои хора много бързо забравиха годините, през които същия този боби се кълнеше, че "г-н христолов каквото каже, изпълнява го". Изведнъж се извъртя. Няма да се опитвам да обяснявам защо го е направил. Ще отбележа един-единствен факт: Докато беше при селския, боби нападна феновете, че пречели с протестите си и всякакви такива глупости, сега когато уж каузата му е "Свободен Ботев", пак си позволява да напада единствените, които правят нещо срещу селския - нас, феновете. Може би навремето трябваше да го пришляпаме, а може би е време да пришляпаме някой от тия, които държат селяка, както и самия дх-С, за да разберат хората, че ние наистина нямаме какво повече да губим.

СЕЛСКИ, КОГА И ДА УМРЕШ, ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО!!!

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 11 сеп 2009 09:03

botev_1912 написа: ... Хората които имат надежда са балъци за теб? ...

Само едно не ми става ясно...къде я виждате тази надежда? Аз лично не виждам абсолютно нищо да се е променило, освен това, че вместо БГ аматьори налетяхме жабари аматьори!
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 11 сеп 2009 09:29

Invader написа:
botev_1912 написа: ... Хората които имат надежда са балъци за теб? ...

Само едно не ми става ясно...къде я виждате тази надежда? Аз лично не виждам абсолютно нищо да се е променило, освен това, че вместо БГ аматьори налетяхме жабари аматьори!

Никъде не съм казал "хората които виждат надежда".

Моите думи са "хората които имат надежда"
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 11 сеп 2009 12:26

НЯМА НАДЕЖДА! И ТЯ УМРЯ ВЕЧЕ! САМО христолов ВСЕ ОЩЕ НЕ УМИРА. НО И НА НЕГО ЩЕ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО, САМО ДАНО ДА Е ПО-СКОРО!

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 11 сеп 2009 12:49

1912BOTEV написа:НЯМА НАДЕЖДА! И ТЯ УМРЯ ВЕЧЕ! САМО христолов ВСЕ ОЩЕ НЕ УМИРА. НО И НА НЕГО ЩЕ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО, САМО ДАНО ДА Е ПО-СКОРО!

Надеждата винаги умира последна. ;)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Боби Димитров: Гаврата с Ботев е на финал

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 сеп 2009 21:18

Боби Димитров: Гаврата с Ботев е на финал

понеделник, 14 сеп 2009 г.

Борислав Димитров - News4000.bg

Нищо ново под Слънцето. Бяхте ли днес на мач на Ботев? Положителен отговор мога да получа от 350 души, ако е вярна статистиката в информационните сайтове. Тази неделя в "дървените" групи на Пловдивска област имаше повече хора, дори на най-слабо посетения мач. Хората обичат отборите си и отиват на стадиона, да се позабавляват. Ботевистите също обичат отбора си, но...Е, тук отговорите са хиляди. Във всичките задължително обаче ще трябва да присъства един и същи аргумент. Отдавна съм си казал мнението за този аргумент с инициали Д.Х. Близо 10 години съм свързан с Ботев и не мога да си обясня как един бял ден за този клуб не преживях. И в същото време срещам по улиците на Пловдив, около 10-годишни деца с дрехи, по които греят символите на клуба. Те са симпатизанти на Ботев. Но не на сегашния Ботев, а на онзи, за който са им разказвали бащите и дядовците. Едва ли тези деца разбират - защо днес стадионът бе празен.
Ботев все още е експеримент и гавра на лице, което продължава унищожението на клуба. Методично и целенасочено, този индивид погубва най-старата футболна организация у нас. Сигурен съм, че целият кошмар е към края си. Няма случай, в който злото да побеждава. Затова никаква милост за гробокопача на Ботев и тъмните му италиански субекти. Децата ни няма да живеят със заблудата на тези 350 фенове, които продължават да вярват, че в петък ще станат свидетели на хепи-енд. Българското правосъдие ще сложи край на гаврата с Ботев. Малко остана, но до по-различния хепи-енд, без италианци...
Коментари

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Боби Димитров: Гаврата с Ботев е на финал

Мнениеот vhpvhp » 14 сеп 2009 21:50

Браво Боби ! Ти правиш нещо реално , а други - само джавкаме без полза... Селският е урод ,който може да бъде смазан само от Държавата :!: Това - публика ,обществено мнение ,журналисти... , всичко друго е безсилно пред гьонсурата от Брягово. :evil:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Боби Димитров: Гаврата с Ботев е на финал

Мнениеот Alternative » 14 сеп 2009 21:53

vhpvhp написа:Браво Боби ! Ти правиш нещо реално , а други - само джавкаме без полза... Селският е урод ,който може да бъде смазан само от Държавата :!: Това - публика ,обществено мнение ,журналисти... , всичко друго е безсилно пред гьонсурата от Брягово. :evil:

Има още един вариант...физическа гавра със селяка!Мисля,че започва да усеща какво може да му се случи...
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”