Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 сеп 2009 21:18
Боби Димитров: Гаврата с Ботев е на финал
понеделник, 14 сеп 2009 г.
Борислав Димитров - News4000.bg
Нищо ново под Слънцето. Бяхте ли днес на мач на Ботев? Положителен отговор мога да получа от 350 души, ако е вярна статистиката в информационните сайтове. Тази неделя в "дървените" групи на Пловдивска област имаше повече хора, дори на най-слабо посетения мач. Хората обичат отборите си и отиват на стадиона, да се позабавляват. Ботевистите също обичат отбора си, но...Е, тук отговорите са хиляди. Във всичките задължително обаче ще трябва да присъства един и същи аргумент. Отдавна съм си казал мнението за този аргумент с инициали Д.Х. Близо 10 години съм свързан с Ботев и не мога да си обясня как един бял ден за този клуб не преживях. И в същото време срещам по улиците на Пловдив, около 10-годишни деца с дрехи, по които греят символите на клуба. Те са симпатизанти на Ботев. Но не на сегашния Ботев, а на онзи, за който са им разказвали бащите и дядовците. Едва ли тези деца разбират - защо днес стадионът бе празен.
Ботев все още е експеримент и гавра на лице, което продължава унищожението на клуба. Методично и целенасочено, този индивид погубва най-старата футболна организация у нас. Сигурен съм, че целият кошмар е към края си. Няма случай, в който злото да побеждава. Затова никаква милост за гробокопача на Ботев и тъмните му италиански субекти. Децата ни няма да живеят със заблудата на тези 350 фенове, които продължават да вярват, че в петък ще станат свидетели на хепи-енд. Българското правосъдие ще сложи край на гаврата с Ботев. Малко остана, но до по-различния хепи-енд, без италианци...
Коментари