Искам да помоля всички, които си позволяват да плюят и използват всякакви епитети по публиката на Ботев да престанат. Хубава, лоша, тъпа умна, това е положението, феновете на Ботев са такива каквито са, феновете няма как да сменим. Можем да сменим ръководство, треньори футболисти но публиката не можем. Човек се ражда Ботевист и умира Ботевист, буфер няма как да стане, няма и как да внесем фенове.
Така че престанете да плещите глупости, че сме били незнам си ква неблагодарна публика. Ами много ясно, че ще сме недоволни, когато цялата Б група се изреди да ни шиба, последния в Б група ни бие когато ни хване, а ние да се правим, че нищо не е станало, ние сме Ботев Пловдив, как да си мълчим.
Трудно може да се обясни на фен на Ботев, който е видял победите над Барса и Байерн, че видиш ли то сега е нормално да ни се изреждат всички и ако сме истински фенове трябва да си траем. Ще си траем ама друг път, ние сме фенове на Ботев Пловдив.
Разбира се, сега реалностите са други, Барса няма как да ги бием но защо трябва да се примеряваме и да си мълчим, когато живуркаме в Б група и то на връх 100 годишнината ни.
Ще дам баналния пример с Лудогорец - инвестираха пари назначиха правилните хора в ръковоството и точно за една година са на челните места, при условие, че нито публика имат нито традиции. Значи не е толкова трудно да се подстигне и при нас но при нас има едни хрантутници наречени "ръководство", които са стиснали тоя пусти кокал и не пускат и не пускат, добре им е, топличко им е. Да ама вече не се издържа, при условие, че имаме най-богатия собственик да кретаме в средата на Б група е безумие.
За това аз като Ботевист, който е отдал живото си на Ботев казвам - вън цялото ръковоство, веднага след края на сезона, всички вън заедно с циркаджиите, които бяха доведени като "селекция"!
11/04/12 Спартак Варна - Ботев Пловдив, 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: 11/04/12 Спартак Варна - Ботев Пловдив, 17:00
Ако все пак влезнем?На стадиона на моя отбор ремонти се правят неща с които малко отбори могат да се похвалят.Аз си имам отбор,който да ме радва и вбесява.Аз си имам отбор,който видях как бие Байерн,но съм го виждал да губи и от Галата,Тетевен или почти от Съединение.Ама си го имам и ще си го имам.Да и парички съм харчил по него,но и на банкетче съм хапнал и пил от него.Та да Ви кажа жалко е да бъда на ниво други отбори (не желая да ги споменавам).Не желая да бъде моето отборче вечно първо,вечно най-доброто,а ДА ГО ИМА!!!Ако не да пишем още утре една модерна декларация до лицето селски,да се върне и да си плюем наволя.Хем виновник ще има,а и хем само това си можем от 10-15 години назад и ни липсва адски войната с някого.Отново весели празници от мен
hetfield написа:Ако все пак влезнем?На стадиона на моя отбор ремонти се правят неща с които малко отбори могат да се похвалят.Аз си имам отбор,който да ме радва и вбесява.Аз си имам отбор,който видях как бие Байерн,но съм го виждал да губи и от Галата,Тетевен или почти от Съединение.Ама си го имам и ще си го имам.Да и парички съм харчил по него,но и на банкетче съм хапнал и пил от него.Та да Ви кажа жалко е да бъда на ниво други отбори (не желая да ги споменавам).Не желая да бъде моето отборче вечно първо,вечно най-доброто,а ДА ГО ИМА!!!Ако не да пишем още утре една модерна декларация до лицето селски,да се върне и да си плюем наволя.Хем виновник ще има,а и хем само това си можем от 10-15 години назад и ни липсва адски войната с някого.Отново весели празници от мен
Евала бе майна, много ме накефи!!! Весели празници и нека го има нашия Ботев!!!
[quote="група съветски учени"]
Не се притеснявай колега скоро ще им приседне
Не се притеснявай колега скоро ще им приседне
http://vbox7.com/play:a471886d2b -той не умира и те са винаги с него.
- rump_shaker
- Контакти:
група съветски учени написа:Искам да помоля всички, които си позволяват да плюят и използват всякакви епитети по публиката на Ботев да престанат. Хубава, лоша, тъпа умна, това е положението, феновете на Ботев са такива каквито са, феновете няма как да сменим. Можем да сменим ръководство, треньори футболисти но публиката не можем. Човек се ражда Ботевист и умира Ботевист, буфер няма как да стане, няма и как да внесем фенове.
Така че престанете да плещите глупости, че сме били незнам си ква неблагодарна публика. Ами много ясно, че ще сме недоволни, когато цялата Б група се изреди да ни шиба, последния в Б група ни бие когато ни хване, а ние да се правим, че нищо не е станало, ние сме Ботев Пловдив, как да си мълчим.
Трудно може да се обясни на фен на Ботев, който е видял победите над Барса и Байерн, че видиш ли то сега е нормално да ни се изреждат всички и ако сме истински фенове трябва да си траем. Ще си траем ама друг път, ние сме фенове на Ботев Пловдив.
Разбира се, сега реалностите са други, Барса няма как да ги бием но защо трябва да се примеряваме и да си мълчим, когато живуркаме в Б група и то на връх 100 годишнината ни.
Ще дам баналния пример с Лудогорец - инвестираха пари назначиха правилните хора в ръковоството и точно за една година са на челните места, при условие, че нито публика имат нито традиции. Значи не е толкова трудно да се подстигне и при нас но при нас има едни хрантутници наречени "ръководство", които са стиснали тоя пусти кокал и не пускат и не пускат, добре им е, топличко им е. Да ама вече не се издържа, при условие, че имаме най-богатия собственик да кретаме в средата на Б група е безумие.
За това аз като Ботевист, който е отдал живото си на Ботев казвам - вън цялото ръковоство, веднага след края на сезона, всички вън заедно с циркаджиите, които бяха доведени като "селекция"!
Точно си го написал. Искам само да вметна че също като теб мисля че ръководството се провали заради слабата си трансферна политика, но аз като фен който съм гледал дори като малък легендарният Ботев с Марин Бакалов няма да си позволя да го псувам както някой тука правят. Да ние феновете сме такива каквито сме но е грозно когато се псува доказал се играч на Ботев Пловдив толкова селско и безочливо. Все пак Марин беше Капитан на този отбор. Да сгреши, нека го изпратим с благодарности за опитите му да възроди отбора. Това че не успя е друга тема.

- Botevist_1912
- Контакти:
Гледах внимателно репортажа от мача и със сигурност мога да твърдя, че нямаше никаква засада при отменения гол за Ботев. Спартак Варна са типичен груб, селски отбор, който само убива и руши футбола. Според мен нашият отбор имаше грешна тактика за този мач иначе спокойно можеше да ги бием тия селски бекове.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
група съветски учени написа:Искам да помоля всички, които си позволяват да плюят и използват всякакви епитети по публиката на Ботев да престанат. Хубава, лоша, тъпа умна, това е положението, феновете на Ботев са такива каквито са, феновете няма как да сменим. Можем да сменим ръководство, треньори футболисти но публиката не можем. Човек се ражда Ботевист и умира Ботевист, буфер няма как да стане, няма и как да внесем фенове.
Абсолютно си прав в едно - ботевист не трябва да обижда ботевист, но това трябва да се обясни и на онези които наричат Марин Бакалов с какви ли не епитети, защото колкото и да не става за ръководител, той все пак е ботевист. След края на сезона определено ще има промени в ръководството независимо от това дали отборът е в А група или не е и вероятно Бакалов ще е един от тези които ще си замине. Не съм съгласен обаче да се плюе по всички нови попълнения просто заради идеята, че са докарани от Радуканов. И аз имам забележки към играта на някои от новите, но Венци Бонев и Христо Иванов са едни от най-стабилните от началото на сезона, за разлика от Тошко Неделев например, който не знае къде се намира, може би от младостта си. Нека гледаме трезво на нещата и дадем шанс на новите футболисти да поиграят след което да ги преценяваме. Абсолютно невъзможно е само с футболисти от школата да постигнем каквито и да е било успехи и затова нека не бъдем критични към момчетата от други градове.
T&T написа:.... но Венци Бонев и Христо Иванов са едни от най-стабилните от началото на сезона, за разлика от Тошко Неделев например, който не знае къде се намира, може би от младостта си.
съгласен!
- rump_shaker
- Контакти:
radezki написа:T&T написа:.... но Венци Бонев и Христо Иванов са едни от най-стабилните от началото на сезона, за разлика от Тошко Неделев например, който не знае къде се намира, може би от младостта си.
съгласен!
Съгласен съм за Ицо Иванов и донякаде за Бонев ама това че Тошко не знае къде се намира..... Ако някой си направи труда да прегледа всички мачове до сега и забележи колко от пасовете на всички наши играчи достигат целта си друго ще твърдите. Не знам какво имате предвид под лутане? Може би това е единственият който знае кво прави на терена плюс Шведа и Данчо.
Кривия ли е по-добър. Кривия само маймонджулъците му останаха. Деян Хрситов е пълна трагедия, Ангел Рахов освен картони друго не прави напоследък.... Та то полвината голове ни са след центриране на Тошко... ма какти и да е. Всеки си има различни виждания. Но за мен това ни е единствения играч в който съм сигурен че като владее топката няма да е загуби по-най глупавият начин.

сигурно ми говориш за мачовете на ,,Тошко'' в юношеските формации преди 2 годин!Супер ,,плах'' да не кажа страхлив , обикаля около съперника с топка на метър разстояние,тотално бягане от нагърбване с отговорност в решителен момент,повечето мачове ,които е играл ги ,,гледа отвътре''.На моменти има страхотни отигравания , но по един извеждаш пас на 4-5 мача или пък гол на 15 мача е крайно недостатъчно да го вдигаме в облаците.
Конкретно на въпроса ти:
ДА, Кривия е по-добър!
Дано Неделев да развие таланта си и да постигне огромни успехи в бъдеще , но от това което е показал до момента е просто е смешно да го сравняваш по нещо с Кривия.
Конкретно на въпроса ти:
ДА, Кривия е по-добър!
Дано Неделев да развие таланта си и да постигне огромни успехи в бъдеще , но от това което е показал до момента е просто е смешно да го сравняваш по нещо с Кривия.