Ботев - Несебър 1:1 (FT) 18.3.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Несебър 18.3.2012
Вземете ме за треньор.6 месеца по 2 бона да взимам и ме изгонете.Поне селекция да правя,обещавам само от форума предложения да взимам
За мен,Радуканов е страхлив треньор.Заложи на "опитни" играчи ,да атакува А група и купата...Няма никаква идея за постройка на игра и т.н.Изгони ,толкова много перспективни футболисти...надявах се,че е за добро...Уви.Лично за мен,избора е само един...И той не е жълто-черният тим,а един дребен,мустакат чужденец,който наистина може да говори с играчите!!!
- Botevist_1912
- Контакти:
Не може да играем само с 1 нападател в атака. Когато по крилото някой от нашите направи пробив в наказателното поле вече трябва да има минимум 4 наши футболиста. Радуканов още срещу Лудогорец излезна само с 1 нападател. Само с 1 нападател нищо не става. Плюс това и нашите футболисти не отговарят за амбициите на Ботев. Имаме нужда от 5 - 6 класни попълнения плюс нов треньор, за да имаме амбиции за нещо повече. Тоя сезон отива към провал... Между другото Енрико Пичони би бил отличен треньор и според мен ще е добре да го върнем, защото разбира от тактика много повече от Радуканов.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
- bulgaro
- Контакти:
carlsberg написа:Лично за мен,избора е само един...И той не е жълто-черният тим,а един дребен,мустакат чужденец,който наистина може да говори с играчите!!!
Пичони????
А, защо да не си върнем и митенцето с Пичони в комплект? Той поне не ни е оставял две поредни години в Б-групата.....
Всички да се махат, най-вече легенди, икони и т.н., заедно с безхаберниците от ръководството. Видолов - старши треньор и да вземе да изкара най-сетне този про лиценз
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
-
група съветски учени
Botevist_1912 написа:Не може да играем само с 1 нападател в атака. Когато по крилото някой от нашите направи пробив в наказателното поле вече трябва да има минимум 4 наши футболиста. Радуканов още срещу Лудогорец излезна само с 1 нападател. Само с 1 нападател нищо не става. Плюс това и нашите футболисти не отговарят за амбициите на Ботев. Имаме нужда от 5 - 6 класни попълнения плюс нов треньор, за да имаме амбиции за нещо повече. Тоя сезон отива към провал... Между другото Енрико Пичони би бил отличен треньор и според мен ще е добре да го върнем, защото разбира от тактика много повече от Радуканов.
Аз също искам Пичоне или Коцето но с тези играчи ще се провали и ще бъде оплют без вина. Нека Радуканов си стои и да си сърба попарата, защо друг да му бърше лайната. Изгони млади момчета, докара някви малоумници и му лъсна задника.
Но тук вина има и ръководството, че допусна това да се случи. Ние като велик клуб имаме стратегия, традиции, приоритети. Трябваше да му се каже, правиш селекция но не можеш да взимаш никому неизвестни бабереци на пансион, ние не сме старчески дом. Ботев практикува красив и нападателен футбол, съобразявай се с това.
изключително ми е неприятно случващото се с Ботев. освен слабата игра са налице и доста предвидими резултати на конкурентите. всички биха, а морските играят за нефтохимик. аз бях сигурен, че днес несебър ще направят някоя беля и така и стана. направих си труда да видя досегашните резултати срещу преките съперници за промоция и се хванах за главата- убийствено малко точки срещу етър, любимец и нефтохимик. предвид оставащите мачове всичко освен победи в брестник ще е равносилно на дублиране на Б група и догодина. не е виновен чак толкова радуканов. да не мислите, че не иска да влезе в А група, да си прибере обещаната премия и да направи сериозна селекция, и да стане фактор в бгфутбола с Ботев. аз не съм никой, но ви съветвам да му дадете вот на доверие до срещите с етър и любимец, а до тогава си подкрепяйте отбора, защото Пловдив има нужда от силен Ботев
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
bulgaro написа:carlsberg написа:Лично за мен,избора е само един...И той не е жълто-черният тим,а един дребен,мустакат чужденец,който наистина може да говори с играчите!!!
Пичони????
А, защо да не си върнем и митенцето с Пичони в комплект? Той поне не ни е оставял две поредни години в Б-групата.....
Всички да се махат, най-вече легенди, икони и т.н., заедно с безхаберниците от ръководството. Видолов - старши треньор и да вземе да изкара най-сетне този про лицензхората за тези години взеха по едно висше, той още се мота
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Видолов е прекрасен човек и футболист,но е прекалено мек за треньор.Оценявам иронията ти,но погледни реално на нещата!
gin написа:изключително ми е неприятно случващото се с Ботев. освен слабата игра са налице и доста предвидими резултати на конкурентите. всички биха, а морските играят за нефтохимик. аз бях сигурен, че днес несебър ще направят някоя беля и така и стана. направих си труда да видя досегашните резултати срещу преките съперници за промоция и се хванах за главата- убийствено малко точки срещу етър, любимец и нефтохимик. предвид оставащите мачове всичко освен победи в брестник ще е равносилно на дублиране на Б група и догодина. не е виновен чак толкова радуканов. да не мислите, че не иска да влезе в А група, да си прибере обещаната премия и да направи сериозна селекция, и да стане фактор в бгфутбола с Ботев. аз не съм никой, но ви съветвам да му дадете вот на доверие до срещите с етър и любимец, а до тогава си подкрепяйте отбора, защото Пловдив има нужда от силен Ботев
Винаги е виновен треньорът. Днес Радуканов казал след мача: "Няма да подавам оставка, дано Цветан Василев издържи". Все едно казва "Моля ви се, г-н Василев, не ме уволнявайте". Само това е достатъчно да покаже, че той няма характер и воля да води отбор с много фенове и отбор, от който се очаква адски много. В ЦСКА успя, защото никой не го броеше за жив, а само да обикновен преводач.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
В4ера писах нещо- нашето ръководство не бърза да вкарва отбора в А група, но немога да си обясня защо?
STENLI написа:В4ера писах нещо- нашето ръководство не бърза да вкарва отбора в А група, но немога да си обясня защо?
Вероятно заради базата,но истината е че излежда толкова си могат играчите ви.Истината е,че ако не победите Етър всичко свършва тази година и промоцията в А група става химера.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]