Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ексклузивно! Ботев бута целия стадион започва строежа на нов

Мнениеот PFC Litex » 28 ное 2013 15:47

Това ми е идеята, мачовете с отбори, които при гостувания я имат 10 човека, я не, спокойно могат да се играят на базата в Коматево.
Изображение

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 ное 2013 16:41

Прави се още една трибуна за 1000 човека в Коматево и проблемът е решен. Базата ще получи лиценз за А група. Бута се стадиона на цяло и това е! Тия поетапни работи не ми допадат. Все ще потърпим 2-3 години.

А тази същата процедура може да се направи и в Брестник.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 28 ное 2013 17:07

Луда работа, по добре да играят в друг град
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 ное 2013 17:28

stefani написа:Луда работа, по добре да играят в друг град

И що така реши :? Това е най доброто което може да ни се случи ! Аз лично съм готов 1 година да не стъпвам на стадиона , но след това ..... няма да могат да ме изгонят от него :twisted:
Последна промяна от za nas e toj religiq на 28 ное 2013 18:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 28 ное 2013 19:10

za nas e toj religiq написа:Аз лично съм готов 1 година да не стъпвам на стадиона, но след това ..... няма да могат да ме изгонят от него :twisted:

+1912 Така и ще стане. Нов Колеж, нов късмет :!: 8-) През тази година-година и нещо ще опознаваме и обикваме базата в Коматево 8-)
Изображение Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 ное 2013 20:38

Жълто-черните ще доиграят сезона в Коматево, новото съоръжение готово до април 2015 г.

12 декември 2013 година (12.12.13) ще бъде последният мач на Ботев на сегашния стадион „Христо Ботев”, разбра Plovdivutre.bg. Тогава жълто-черните приемат Берое в среща от 22-ия кръг на „А” група.

Месец след това всички останали трибуни на съоръжението ще бъдат съборени и започва строителството на новия стадион.

До това решение стигнаха тази вечер ръководство на Ботев и фенове на отбора.

Както Plovdivutre.bg вече написа, идеята е до две години новият стадион да бъде изцяло завършен. Според последни прогнози от ръководството на Ботев това може да стане дори чувствително по-рано – до месец април 2015 година.

През това време канарите ще домакинстват на основния терен в Коматево. В момента той разполага с трибуни за 2000 места, но ще бъдат построени още за 1000 зрители.

Ще бъде направен и изцяло нов сектор за гости, който да е с капацитет 300 места (10 процента от целия стадион).
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 ное 2013 20:41

DarkPsy написа:Прави се още една трибуна за 1000 човека в Коматево и проблемът е решен. Базата ще получи лиценз за А група. Бута се стадиона на цяло и това е! Тия поетапни работи не ми допадат. Все ще потърпим 2-3 години.

А тази същата процедура може да се направи и в Брестник.

Ами ето, бях прав.

Чудесни новини!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 ное 2013 20:42

Така се прави. Поздравления! Нека има поне един качествен стадион у нас.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 28 ное 2013 21:31

20-ката ще стане най-натоварената автобусна линия в Пловдив 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 28 ное 2013 22:10

Изображение
На днешната среща с феновете изпълнителният директор на Ботев Пловдив най-подробно обясни как ще бъдат разположени допълнителните трибуни около централния терен в Коматево, за да може комплекса да получи лиценз за А група. В услуга на нашите читатели, ние от PlovdivDerby.com нарисувахме схема, която нямаме претенциите да изглежда професионална, чрез която да сведем до всеки запалянко на канарчетата идеята на ръководството на клуба.

Ще караме по часовниковата стрелка по нашата импровизирана схема. Под номер 1 на нея можете да видите 3 реда седалки, които в момента дори са на разположение на Коматево. Това са докараните наскоро мобилни трибуни. Там според плановете ще могат да се съберат около 280 човека. Под номер 2 на нашата схема сме обозначили сектора за гости. Той ще е за около 400 души, като пред, над и зад него ще има прегради. Отпред и отгоре те ще са мрежи, а зад него метални плоскости. Под номер 3 сме показали от къде ще влиза гостуващата агитка. За нея ще бъде отворен специален вход на външната ограда. Под номер 4 се намират места за още 400 души. В ъгъла от към булеварда, който сме обозначили с номер 5, г-н Палисйки заяви, че е замислена ъглова трибуна за около 200 души. Под номер 6 е най-сложната за изпълнение трибуна. Там идеята на ръководството на канарчетата е да изгради метална конструкция за около 500-600 души, където да бъде настанена и агитката на домакините. Тази трибуна обаче Палийски уточни, че е под въпрос, понеже за реализирането и на базата ще трябва да бъде вкарани 40 тона желязо. Пред всички трибуни ще бъдат поставени предпазни мрежи. Ако всички предвидени съоръжения бъдат реализирани, то на Коматево ще могат да се събират близо 4000 фена, всеки със седящо място. Минималните изисквания на БФС за А група са стадионите да разполагат с 3 000 седящи места.

Утре на Коматево пък се очакват представители на TV 7, Darik и Радио Пловдив, които да заявят условията, от които се нуждаят, за да предават мачовете директно.

http://plovdivderby.com/index.php/kategorija-botev/7710-samo-v-plovdivderby-com-vizh-kak-shte-badat-razpolozheni-novite-tribuni-v-komatevo-shema.html
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”