Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bradat-brat
Контакти:

Кои осем точики са по-важни

Мнениеот Bradat-brat » 07 май 2014 17:08

След мача с "Лудогорец" /03.5.14/ г-н Стоилов изрази мнение, че ако не бяха загубените 8 точки от "Любимец" и "Пирин", то "Ботев" е можело да се бори за титлата. Така ли е наистина? Ако, се съберат примерите за загуби от 100%-ви аутсайдери в дадено първенство ще се получи интересно четиво. За България, за Европа и за Света. Това винаги го е имало във футбола - Подценяване, неудачно компенсиране на умора, грешна преценка на момента и т.н. Сигурен съм, че подобни загуби ще се поне два пъти повече като бройка, ако го няма осигуреният съдийски комфорт за лидерите на всякъде по света. Конкретно за "Ботев" пък тези точки нямаше да се загубят, ако към "Ботев" съдиите имаха същото отношение, каквото имат днес към "Лудогорец", каквото имаха вчера към "Литекс" и каквото имаха малко по-отдавна към "Левски" и ЦСКА. Лично, аз смятам, че не загубата на тези 8 точки бяха най-страшни, а в "Ботев" трябва да си отговорят на въпроса защо се загубиха едни други 8 точки - 5 от "Берое" и 3 от Лок.сф. Както и да гледам загубата от "Локо" сф е напълно неестествена на фона на другите три мача с този отбор, но тези 3 точки гарантираха спокойното влизане на "гиговчетата" във втората седмица, което пък им позволи и лавиране и договорки за сметка на уж приятелите от Бургас. Колкото до мачовете с "Берое" та са показател, че при чисто футболни условия и без странични фактори нито за миг не надиграхме този отбор. Този отбор, който остана във втората седмица за сметка на самодейния тото колектив на Коко. Ако, "Ботев" е решил да върви напред трябва да изчисти от играта си подобни резултати. Защото случайни загуби тук и там и при определен цикъл от мачове винаги са възможни, но да ми губиш мач, за да осигуряваш комфорт на отбор като "Локо" софия или за 180 минути да не намериш верен ход към отбор с доказани амбиции е абсолютно недопустимо за истински професионалисти - треньор и футболисти.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Re: Кои осем точики са по-важни

Мнениеот MAXIMUS » 07 май 2014 17:22

Напълно съгласен съм с теб.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 07 май 2014 18:18

Във футбола няма , ако. Ако Лудогорец не бяха паднали първия кръг от Любимец Петев нямаше да бъде уволнен или поне не тогава, ако Ливърпул не бяха допуснали 3 срещу Палас..и т.н .

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 май 2014 18:36

Истината е че сами сме си виновни за тия мачове ! Никой не ни е крив че футболистите ни след добрите игри в уефата , си помислеха че всички сами ще се бият ! Ако искаш да си най добрия излизаш и срещу първия , и срещу последния еднакво мотивиран , иначе резултата е виден ! Определено на нашия отбор му липсва човек който да го мотивира и амбицира ! Аз лично като слушам Стоилов как говори ,просто не мога да си представя как ще ме провокира да изкарам всичката си футболна злоба на терена , по скоро ще съм отегчен и безразличен :)

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 07 май 2014 19:00

ми те цска, ако не бяха загубили от пишман цска-ря коко и уж тото-локо сега щяха да имат с 8 точки повече...., ако не бяха и авантите във варна с отменения гил незнайно защо още ето ти 9 с цели 5 пред лудогорец
като гледам класирането уж 1-та седмица най-добрите, а цска води в мачовете независимо от загубите от лудогорец пак са първи с 19 точки а лудогорец 2-ри с 16 и мач по-малко.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 май 2014 19:09

Bradat-brat написа:а в "Ботев" трябва да си отговорят на въпроса защо се загубиха едни други 8 точки - 5 от "Берое" и 3 от Лок.сф.

+4 от Черно море+6 от Левски+2 от Локо Пд+4 от Лудогорец...и така...те си се трупат....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 май 2014 19:09

Да ме прощават ботевистите но има нещо гнило в Ботев. Отбора игра прилично в ЛЕ. Игра нелошо и в началото на шампионата, ако не греша по едно време гонеше и Лудогорец. След това започна да играе ганкиното. Това ми напомня и за миналата година, когато Ботев пак даде задна, тогава го направи в края на шампионата. Лично аз мисля, че нито завършека на сезона миналата година нито начина, по който отбора изигра втория полусезон през тази е нормален. Ботев е доста по-силен отбор, може повече от това, което показа. Вярно, след Нова година Неделев липсваше, но един Неделев чак да е оправдание.. Мъри и той не се показа като голямо светило но все пак.. не играе той на терена.

Може би ръководството на отбора смята, че има време и няма защо да се бърза с гоненето на успехи, знам ли. Ботев сега стадион строи, сигурно си има и други грижи и проекти.. не знам дали това може да е причината. А може би разприте в отбора са доста по-сериозни от това, което беше изтекло по едно време като информация. Но отбора далеч не показва това, което може. Аз продължавам да мисля, че този отбор може да бъде фактора, който да задържи титлата извън София когато разградчани свалят оборотите в борбата за нея и да се допълва с Лудогорец и Литекс в тази задача през близките няколко години.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 май 2014 19:10

Betchualeng Arnaikem написа:Да ме прощават ботевистите но има нещо гнило в Ботев.

Има да,казва се Мъди...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 07 май 2014 20:12

nicromanser написа:ми те цска, ако не бяха загубили от пишман цска-ря коко и уж тото-локо сега щяха да имат с 8 точки повече...., ако не бяха и авантите във варна с отменения гил незнайно защо още ето ти 9 с цели 5 пред лудогорец
като гледам класирането уж 1-та седмица най-добрите, а цска води в мачовете независимо от загубите от лудогорец пак са първи с 19 точки а лудогорец 2-ри с 16 и мач по-малко.

Ботев има най много точки спечелени от отборите в първата седмица не се обаждай неподготвен.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 07 май 2014 21:06

Всички са важни, брат :!: Ако бяхме взели 4 от едните и 4 от другите, сега нямаше да се чудим по въпроса. Истината е, че този сезон се нагледахме на липса на концентрация и на въпиющи треньорски грешки, надявам се да се очистим и от едното, и от другото.
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”