Стига сте се карали а се организирайте...........
мина времето на заканите,трябва да се действа!
ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Митю/Пичони vs Ботев Пловдив 1-0
Точно така,спрете със кавгите,а се съсредоточете върху един грандиозен протес.Утре може би ще стане ясно как ще го направим,ще има флаери и медиини агитации,ще го направим когато сме обедени,че всички са на ясно за какво става въпрос.Снощи чух доста възрастни хора които искат градът да палмне,само това е пътя...всичко друго е ала,бала.
Кметчета педофили и селски тарикати всички в кюпа!!!
VETERANI написа:Точно така,спрете със кавгите,а се съсредоточете върху един грандиозен протес.Утре може би ще стане ясно как ще го направим,ще има флаери и медиини агитации,ще го направим когато сме обедени,че всички са на ясно за какво става въпрос.Снощи чух доста възрастни хора които искат градът да палмне,само това е пътя...всичко друго е ала,бала.
+1
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
botev_1912 написа:VETERANI написа:Защо всички нападате vhpvhp като той според мен се държи най-адекватно от всички в този форум,може би човек който не вярва в илюзии е по-малко ботевист от вас.
Защото е мишка, която нищо не е направила за Ботев, но ОБИЖДА ВСИЧКИ НАРЕД!
Ако не обиждаше, а просто си изказваше мнението - то никой нямаше да го напада - все пка 1000 души - 1000 мнения.
Той питаше к'ви били Велизар и Румен за да дават отсрочки - но не отива заедно с тях за да даде идея за нещо друго!
Ако застанеш тет-а-тет срещу мен , кажи ми че съм "мишка" - да ти издърпам ушите , и да те зашлевя по пъпчивите бузи...

- pasaden
- Контакти:
VETERANI написа:Точно така,спрете със кавгите,а се съсредоточете върху един грандиозен протес.Утре може би ще стане ясно как ще го направим,ще има флаери и медиини агитации,ще го направим когато сме обедени,че всички са на ясно за какво става въпрос.Снощи чух доста възрастни хора които искат градът да палмне,само това е пътя...всичко друго е ала,бала.

100 години символ на Пловдив
vhpvhp написа:botev_1912 написа:VETERANI написа:Защо всички нападате vhpvhp като той според мен се държи най-адекватно от всички в този форум,може би човек който не вярва в илюзии е по-малко ботевист от вас.
Защото е мишка, която нищо не е направила за Ботев, но ОБИЖДА ВСИЧКИ НАРЕД!
Ако не обиждаше, а просто си изказваше мнението - то никой нямаше да го напада - все пка 1000 души - 1000 мнения.
Той питаше к'ви били Велизар и Румен за да дават отсрочки - но не отива заедно с тях за да даде идея за нещо друго!
Ако застанеш тет-а-тет срещу мен , кажи ми че съм "мишка" - да ти издърпам ушите , и да те зашлевя по пъпчивите бузи............................. Сега сериозно - виждам ,че и други канари мислят като мен
Майката му е един ОГРОМЕН митинг пред общината
Не 50 , не 100 човека - поне 4000 - 5000
Това става с поне 2 седмици подготовка . Мога да помогна конкретно със следното - да говоря с 1-2 журналисти ,които са ми приятели.Да разгласям из форумите в Нета . Да агитирам де що видя канар. Да говоря с един "болен" ботевист - с висок обществен пост в Пловдив , близък до Управляващите /бих го навил да вземе думата на митинга ...? /. Бих дал и лична пара за изработка на плакати , примерно... Пак казвам , аз не съм "тартор" а редови фен. Който иска - да се свърже с мен на лична.
Ясно е че всички искаме свободата, не ка не се караме и разединяваме, но доколкото разбирам не става въпрос за обикновен митинг, нали имаше такъв с концерта, видя се че така не става, има едни думички който показват пътя" града да пламне".
В България не стават необикновенни митинги ! Манталитете на българина е като на овцата.Колкото повече го стрижат толкова по добре. А иначе на маса и пред компа е най велик. Тъй че драги ми съидейници още от сега ви го казвам митинг ще направим но не такъв за какъвто се надяват някои.Затова няма смисъл от големи изхвърляния и очаквания от подобен вид протест.После всичко лъсва и започваме пак да обсъждаме какво е щяло да бъде например в Гърция или друга свободомислеща държава. Да ама не .Ние живеем в България !
Ей такъв протест ви трябва и си решавате проблема
Протест на феновете на ПАОК срещу правителството!!!
но както БПФК 1912 каза: Ние живеем в България !

Протест на феновете на ПАОК срещу правителството!!!

но както БПФК 1912 каза: Ние живеем в България !

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Италианците в Ботев дошли по програма за безработни
Италианците в Ботев дошли по програма за безработни
Новите италиански футболисти на "Ботев" са пристигнали от Апенините по социална програма, твърдят близки до клуба. На Ботуша наскоро отчетоха огромна безработица в местния футбол. Само в първите три дивизии останалите на пътя играчи са над 200.
Шефовете на футбола на Апенините потърсили някакво решение, като осигурят заплати за 1 година на играчите, които си намерят клубове.
Точно с такива срокове са и договорите, подписани от тях с жълто-черните. От федерацията засега няма официално становище. Повечето са играли в нискоразредни отбори.
Засега с "Ботев" парафираха 9 играчи - Фабио Тинаци, Емануеле Морини, Чиро Сириняно, Джилберто Дзанолети, Марко де Арженио, Марко ди Паоло, Алън Карлет, Максимилиано Брици и Лука Бриньони. Под ръководството на треньора Енрико Пичиони се готвят още няколко италианци, има французин, венецуелец, уругваец, ганаецът с италиански паспорт Даниел Оля, алжирец.
От трибуните мачът срещу "Миньор" изгледаха 18 чужденци.
Президентът Димитър Христолов, който твърди, че предстои сделка с италиански бизнесмени за клуба, не отговаряше на мобилния си телефон, за да коментира информациите, че всъщност италианската федерация ще плаща на новите играчи от Апенините.
"Твоят Ден" опита да направи проучване на казуса. От синдиката на италианските футболисти са потърсили колегите си от България.
" Питаха ни какви документи ще са нужни за договори с наш клуб", заяви човек от Синдиката на българските професионолни футболисти.
От Апенините обаче не съобщили за кои футболисти става въпрос и за кой наш клуб. Почти сигурно е, че това е "Ботев", защото на стадиона край Бирената се изсипаха поне дузина италианци.
Играчи и запалянковци вече се съмняват, че предстои сделка с богати бизнесмени от Апенините. Иначе в хотел "Империал" са запазени два луксозни апартамента за уж чаканите нови босове. Според треньора Енрико Пичиони те щели да пристигнат този петък за финални разговори и дори да присъстват на гостуването на "Литекс".
В същото време българските играчи в отбора започнаха да негодуват открито срещу безпаричието. Назрява и тих фронт срещу чужденците.
"Сред нас има такива, които нямат дори пари да си купят хляб, а в същото време италианците си живеят бохемски. Осигурено им е ядене в изобилие и луксозен хотел, където да спят", негодуваха български играчи от състава.
След загубата от "Миньор" капитанът Васил Василев каза пред журналисти, че може би е изиграл последния си мач за отбора.
"По-добре да си намеря някаква друга работа, поне ще взимам редовно пари", каза защитникът.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=229286
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Италианците в Ботев дошли по програма за безработни
Чеп за христолов!Умри,нещастнико, стига си смукал и унищожавал клуба!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !