Ботев (Пд) е най-посещаваният отбор в България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

smith12

Re: Ботев (Пд) е най-посещаваният отбор в България!

Мнениеот smith12 » 16 юни 2011 13:49

Lokofanatic написа:Пълни глупости. Фен на Ботев си направил сайт и решил да обяви "достоверна" статистика за посещаемостта на отбора от В група. Всичко е прекрасно, но същият този "източник" много бързо забравя надутите ви цифри в някои мачове. Мачовете ви със Свиленград и другите села се играеха пред 400-500 човека, а в сайтовете ви пише 2-3 хиляди. За кво говорим? Посещаемостта ви е супер надута. Вижте, никой не отрича, че не си обичате отбор, че не ходите на мачове, че не ходите по гостувания, че не създавате атмосфера, но .... вадите глупави статистики, които не отговарят на истината. Последния ви мач наистина имаше много хора, но според мен не повече от 12-13 хиляди, което си е чудесна бройка, обаче според мен всеки мач трябва да ходите по толкова, независимо от съперника и мястото на отбора. Това се отнася в пълна сила и за Локомотив. Иначе пловдивските отбори са най - обичани и посетени, спор няма.

http://bfu-tournaments.com/index.php?request=news&yy=2011&mm=6&t_p=18&zid=82&n_id=2709
това е официална информация от бфс.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 16 юни 2011 13:53

Във "В" гр. мога да се съглася, че бяхте най-посещавания отбор, но е и като цяло в БГ.
На първия ви мач, след като ви сложиха таралежите да не може да влизате безплатно отидохте 3 000 човека.
Ама 3 000 не са като да се пишете 7-8 хил.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2011 13:55

Мога само да изкажя огромното си възхищение към най-великата и най-всеодайната публика в България,тази на БОТЕВ ПД :!: Изключително ме радват и фенове на Локо Пд,Берое,Миньор Пк,Спартак Вн,Нафтекс и т.н,но като вас,няма друг такъв случай в нашата страна.Мога само да кажя,че беше изключително добре за вас,че отидохте във "В" група,защото вие вече сте пречистени и просто хората започнаха масово да ходят на мачовете както в Пловдив така и на вън.Няма да забравя мача с Локо Сф в последният ви сеозн в "А" група,тогава мача май завърши 2 - 2 или 1-1,бях на стадиона в вашият сектор и лудницата беше неуписуема.Много съжелявам,че така се развиха нещата с моят отбор и ние и този сезон ще се разминем,щеше да бъде страхотно да гостуваме на колежа и обратното :)

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 16 юни 2011 14:05

Поне в Стара Загора турникетите отчитат броя на билетите и винаги бройката на хората е същата,защото не може с едно отваряне на машината да влезнат двама човека.А тя се отваря с четеца за баркода.така че няма как да мине човек без билет.В Стара Загора всеки си купува билет,за да подпомогне отбора си,няма свободен вход и никой не съм чул да каже дума против това.Така че билетите за мачовете на Ботев,при този свободен вход за пенсионери и деца,не може да бъде строго отчетен.При нас бройката е 100 процента коректна и си мисля че ако всички имаха машинки за отчитане класацията щеше да е доооооооооооста различна. :!: :arrow:
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 16 юни 2011 14:10

luxorus написа:Поне в Стара Загора турникетите отчитат броя на билетите и винаги бройката на хората е същата,защото не може с едно отваряне на машината да влезнат двама човека.А тя се отваря с четеца за баркода.така че няма как да мине човек без билет.В Стара Загора всеки си купува билет,за да подпомогне отбора си,няма свободен вход и никой не съм чул да каже дума против това.Така че билетите за мачовете на Ботев,при този свободен вход за пенсионери и деца,не може да бъде строго отчетен.При нас бройката е 100 процента коректна и си мисля че ако всички имаха машинки за отчитане класацията щеше да е доооооооооооста различна. :!: :arrow:

Колега ,пенсионерите и децата също минават през турникет :!:

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 16 юни 2011 14:10

Ботев и честност при посещаемостта са две много различни понятия.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 16 юни 2011 14:16

Lokofanatic написа:Ботев и честност при посещаемостта са две много различни понятия.

Колкото Локомотив и Спортклуб ли?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 16 юни 2011 14:21

Lokofanatic написа:Ботев и честност при посещаемостта са две много различни понятия.

Абсолютно, БФС (които ни изхвърлиха от А група) и сайт, собственост на левскар, 100% са "наши хора" и затова "лъжат". Няма ли вече да го гърмят Коко Динев, че да си се върнете по дупките, надявах се поне стадиона да успее ви оправи преди това, ама то писва все на стена да се говори... То не са сума сайтове, статистика от БФС, турникети поставени и какво ли не, а отсрещните доводи варират от "абе бил съм на ваши мачове, знам къв ви е капацитета" до поставяне на точки и броене на око. Жалка работа и писва!

И аз все пак, отново питам - как "лесно бяхте 8000" срещу Левски, когато капацитетът на стадиона ви ОФИЦИАЛНО, СПОРЕД АДМИНИСТРАТИВНИЯ ВИ ШЕФ е 6800 човека (http://manchester.gong.bg/view_article. ... o_id=13491) ?! Та вие дори за шефовете си твърдите, че лъжат, само и само да се изкарате СЕБЕ СИ прави, че сте повече от градския съперник.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 16 юни 2011 14:26

Колеги убийте глупака с мълчание! Пълен игнор,той сам ще си замине! Да си говори каквото си иска.Ще ги видя сега с новото чудо Джамбазки по колко ще ходят!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 16 юни 2011 14:27

Там са изградени етажи.Вълчо има много челяд като най-големия е на 20,а най-малкия на 5-6 годинки.Отиват 20 души група,но големите слагат малките на раменете си (на конче).Така,че да не съм чул упрек,че на 7 хиляден стадион ходят по 10 000.

Върни се в “Ботев”