Гигант Съед. - Ботев Пд 26.09.2010 от 17 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Гигант Съед. - Ботев Пд 26.09.2010 от 17 часа

Мнениеот antonzzzz » 26 сеп 2010 22:02

loko2004 написа:
Alternative написа:
Зулум Свински написа:Въпрос към нашите модератори :arrow: Докога ще се търпят с такова великодушие и ботевистко благородство нахълтванията в нашите темо на грозни , уродливи , злобни буферчета ,чиято единствена цел в живота е БОТЕВ да е зле , а не дОкумотив да върви добре :?: За контрапример - само появата на жълто-черно мнение в техните форуми води до незабавни банове и изтриване акаунтите на ботевисти ! А техни мнения , които не носят никакъв друг смисъл , освен да ни дразнят , в нашите теми , остават неизтрити :shock: ? Ами нека да се отговори по реципрочен начин :idea: Техният модератор бил малоумник ? Защо трябва да му се отговаря с джентълментство ? Бан за всеки лаутски павиан , който мърси нашите теми :!: :!: :!:

Ами,бях ви предупредил да не пишете в техния форум.Знам за кой модератор ми пишеш.След като има такива банове и триене за най-дребните неща,ще постъпвам/е/ по същия начин.

[offtopic]Ами ще банва вие не се спирате да обиждате от 10 мнения в 9 ще има обида на всеки пост отговаряте с обиди. Сега може и мен ПАК да ме баннеш веднъж си го правил и то без причина ;)[/offtopic]

Теб трябва да те банне за лъжлива информация сега :) Или за неграмотност :)

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 26 сеп 2010 22:04

shamana1912 написа:Ако погледнем на мача от добрата страна-днес увеличихме преднината на върха с 1 точка.Нафтата тук също ще бере ядове,ако Гигант играят толкова мотивирано.За нас остава да си направим изводите след този мач.

Според мен нафтата ще си вземе без проблеми 3 точки от Съединение. Местният васал е върл антиботевист и ще си свали гащите.

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 26 сеп 2010 22:04

Alternative написа:
Зулум Свински написа:Въпрос към нашите модератори :arrow: Докога ще се търпят с такова великодушие и ботевистко благородство нахълтванията в нашите темо на грозни , уродливи , злобни буферчета ,чиято единствена цел в живота е БОТЕВ да е зле , а не дОкумотив да върви добре :?: За контрапример - само появата на жълто-черно мнение в техните форуми води до незабавни банове и изтриване акаунтите на ботевисти ! А техни мнения , които не носят никакъв друг смисъл , освен да ни дразнят , в нашите теми , остават неизтрити :shock: ? Ами нека да се отговори по реципрочен начин :idea: Техният модератор бил малоумник ? Защо трябва да му се отговаря с джентълментство ? Бан за всеки лаутски павиан , който мърси нашите теми :!: :!: :!:

Ами,бях ви предупредил да не пишете в техния форум.Знам за кой модератор ми пишеш.След като има такива банове и триене за най-дребните неща,ще постъпвам/е/ по същия начин.

всички знаем кой им е модератор и че същия тоя илигофрен мастурбира когато пишете в замрелия им форумвъпреки,че не съм писал там мен ме баннаха ,защото някой е пускал донуси и се беше оплаквал,че съм ги тормозил в другите теми,но това е друг въпрос.вижте,че са 50 човека агитка.просто няма смисъл да се занимаваме с тях.къде са те,къде сме ние :!:
Последна промяна от nikullas на 26 сеп 2010 22:18, променено общо 1 път.
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 26 сеп 2010 22:07

Редно беше някъде да изпуснем точки. Все пак нашите играчи не са извънземни за да очакваме само и единствено победи.Желание не липсваше , но в този мач нищо не се получаваше, за което допринесе и сърцата игра на играчите от Съединение.Живота продължава и още в сряда срещу Димитровград пак ще съм на стадиона.
И само теб аз обичам и за теб аз живея , ненапразно за теб ще умра !

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 26 сеп 2010 22:09

За кой модератор става въпрос? Има един с подпис от рода на :" Асан се е родил в лето еди-кое си с името Асен,но държи да се казва Асан" или нещо такова беше...Този е без коментар :)

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 26 сеп 2010 22:09

loko2004 написа:
Alternative написа:

[offtopic]Ами ще банва вие не се спирате да обиждате от 10 мнения в 9 ще има обида на всеки пост отговаряте с обиди. Сега може и мен ПАК да ме баннеш веднъж си го правил и то без причина ;)[/offtopic]

Приятелю,влизам във вашия форум само когато има тема,свързана с Ботев!!!Никога не обиждам и въпреки това-бан!!!С вас не може да се говори,не може да се спори-затова дай да не започваме...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 26 сеп 2010 22:11

Аве хора престанете да се занимавате с мангалите, не виждате ли че те това искат. На тях тва им е смисъла на животеца, Ботев да е зле. Само се завират в нашия форум да дразнят и колкото повече им обръщаме внимание, те са на садмото небе.
Просто не им обръщайте внимание и същевремено призовавам нашия модератор да не допуска мангалски простотии в нашите теми а да ги трие още в зародиш, техните драсканици, като почнат да правят провокации в нашите теми!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 26 сеп 2010 22:11

loko2004 написа:
Alternative написа:

Теб отрепко колкото и да те банват все ще ти е малко! За спам чувал ли си? Виж си мненията в кой форум си най-активен. Нарушаваш конкретна точка от правилата и то най-редовно.
Въпросният модератор за който всички знаем, само като му прочетете циганиите в пловдив 24 и ще ви стане ясно какъв боклук е. Винаги е един от първите в темите за Ботев. По цял ден на компа дреме и злобее...представям си го на живо какъв е аутсайдер...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 26 сеп 2010 22:17

antonzzzz написа:
shamana1912 написа:Ако погледнем на мача от добрата страна-днес увеличихме преднината на върха с 1 точка.Нафтата тук също ще бере ядове,ако Гигант играят толкова мотивирано.За нас остава да си направим изводите след този мач.

Според мен нафтата ще си вземе без проблеми 3 точки от Съединение. Местният васал е върл антиботевист и ще си свали гащите.

много ясно,че е така.защо си мислиш,че беше тоя цирк с това къде ще се играе мача.и тая организация с циганските оркестри и агитка на съединение.как виждате мангал да даде 3 лева за мач при положение,че не играе локото.срещу марица ще е същата работа.просто много хора ги е яд на това което започна да се прави в Ботев
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 26 сеп 2010 22:26

Еййййййййййй, голяма болка, че циганите ви банвали! Направете протестно шествие до парламента, майна :mrgreen:

Не мога да разбера кво им се връзвате на свинщините. Вари го, печи го - мангалът си е мангал. Кефили се били, че сме загубили точки от някакви си Гигант Съединиение - ми нека, бе, такава е играта. Те що не си гледат титаничните резИлтати от едно време - помня, че имат култов мач със Спортист (Генерал Тошево), някой от техните истЕрици да вземе да поясни на нас, бедните простаци, колко е свършил. Били сме подпирани - ай сиктир, майна. По времето на мутрата имаше ли и едно едничко дерби, в което да не идваха подковани със съдиите?

Искрено им пожелавам цял живот на нашите издънки да се радват - по едно време си помислиха, че ще стават публика, но са си чисто и просто кръжок "анти БПФК". Нека, с такова мислене и такава нагласа след време пак само ще ни пърдят на хуйовете, както винаги. Народът хубаво го е казал:

АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧЕРНО-БЯЛ ПЕДАЛ :mrgreen:
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Върни се в “Ботев”