loko2004 написа:Alternative написа:Зулум Свински написа:Въпрос към нашите модераториДокога ще се търпят с такова великодушие и ботевистко благородство нахълтванията в нашите темо на грозни , уродливи , злобни буферчета ,чиято единствена цел в живота е БОТЕВ да е зле , а не дОкумотив да върви добре
За контрапример - само появата на жълто-черно мнение в техните форуми води до незабавни банове и изтриване акаунтите на ботевисти ! А техни мнения , които не носят никакъв друг смисъл , освен да ни дразнят , в нашите теми , остават неизтрити
? Ами нека да се отговори по реципрочен начин
Техният модератор бил малоумник ? Защо трябва да му се отговаря с джентълментство ? Бан за всеки лаутски павиан , който мърси нашите теми
![]()
![]()
Ами,бях ви предупредил да не пишете в техния форум.Знам за кой модератор ми пишеш.След като има такива банове и триене за най-дребните неща,ще постъпвам/е/ по същия начин.
[offtopic]Ами ще банва вие не се спирате да обиждате от 10 мнения в 9 ще има обида на всеки пост отговаряте с обиди. Сега може и мен ПАК да ме баннеш веднъж си го правил и то без причина[/offtopic]
Теб трябва да те банне за лъжлива информация сега