deepblue1963 написа:Yellow blood написа:Споко, blue avalanche, приятелю. Знам, че отново наближава моментът, в който още на тръгване към Пловдив ще губите с 2:0 и ще ви мачкаме мощно и на терена и по трибуните, но не си изпускай нервите още от сега. Не изпадай в истерия. Тази година най-много за Купата да се срещнем. Може би, още не сме готови да ви отстраним, но съм сигурен, че ще ви накараме да настръхнете от шубе, на път към ст. БОТЕВ
И как,по-точно,ст.Ботев ще вземе лиценз за Купата?Нали не си мислиш,че Левски и левскарите са като мижавите отборчета,които така са се "панирали" от "страхотния" Ботев,че си играят домакинствата в Пловдив?Кажи ми,че не си мислиш това!Като гледам статистиката,не знам кой от кого трябва да се страхува.
Mислим,как да не мислим?!?!За последно ви изпраскахме насред София през 97-ма мисля ,че беше.От тогава благодари на селския ,защото ни водехте само шест победи.Също така,и малките деца знаят ,че Левски е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО съдийски отбор и безброй пъти сте отървавали кожата с тяхно съдействие.А за Колежа не говори,защото все още няма отбор в Бъгария,който да има положотелен баланс срещу нас на нашия стадион.Благодарете на нечовека ,единадесет безвазвратно загубени години...