Металик подкрепи възроденият Ботев и спаси и себе си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Металик подкрепи възроденият Ботев и спаси и себе си
В това хубаво лято трябва да има радост за всички. Успех на на всички ботевисти.
- Canaries front
- Контакти:
1) Ние гласуваме за вливането на Металик в НАС - вие гласувахте през 2001 да се влеете в Велбъжд Кюстендил и той да премести седалището си тук !
2) Сопот получава от нас ПАРИ - А какво дадохте вие на Велбъжд-дадохте си Г*ЗА
3)Когато купуваш -притежаваш - когато ТЕ КУПУВАТ- ПРИТЕЖАВАТ ТЕБ !
Предполагам виждате разликите
Между БОТЕВ ПЛОВДИВ и ВИЕ ПРЕСЕЛНИЦИТЕ! Ако не ги виждате толкова по-зле за вас. Ето защо БОТЕВ винаги е бил и ще бъде отбора на Пловдив,защо всички пловдивчани обичат Ботев и мразят вас. Колкото до мача ви във Волос аз невиждам повече от 150 човека
2) Сопот получава от нас ПАРИ - А какво дадохте вие на Велбъжд-дадохте си Г*ЗА
3)Когато купуваш -притежаваш - когато ТЕ КУПУВАТ- ПРИТЕЖАВАТ ТЕБ !
Предполагам виждате разликите
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Canaries front написа: Колкото до мача ви във Волос аз невиждам повече от 150 човека
НЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 100, ЛЕСНО СЕ БРОЯТ
- емо73канар
- Контакти:
Обърнахте темата в кавги и разпри,(АЛ,изтрйи излишното) по важното за нас предстои,а именно за тези две години във В и Б група ,трябва да се направи всичко възможно КОЛЕЖА да отговаря на изискванията да се играят мачове от А група на него.

- vivacanary
- Контакти:
bnborisov написа:Canaries front написа: Колкото до мача ви във Волос аз невиждам повече от 150 човека
НЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 100, ЛЕСНО СЕ БРОЯТ
А пък млъкнете и вие двамата! Може да са ми противни тея цигани ама ние на 30км. от Пловдив ходим 60 човека!
Има 200 други неща за които може да се захващаме, ама точно тва в момента ни е доста болна тема...
- Canaries front
- Контакти:
виж сега,по принцип изобщо не ме вълнува какво говорят кюстендилските подлоги,но имат си форум където да си качват снимки ,видео и всичко останало. Така,че не на нас ,а на тях може да кажеш да престанат да се излагат.Иначе съм съгласен ,че си имаме мнооогооо по-важни въпроси за дискотиране от тях
- vivacanary
- Контакти:
Прав си, обаче съм повече от сигурен че в тоя форум 80% от хората не са стъпвали никога на Колежа, или поне от години насам не са, но за сметка на това са много навътре в нещата и са наясно с всичките далавери и проблеми и сега на всичкото отгоре си търсят някви глупости да се захванат. Мога само да направя евала на буферите че са отишли до Гърция, може найстина за 25лв. да е почти безплатно, ама поне си направиха труда. Докато при нас ако го нямаше лайвскора в бултрас повечето нямаше да знаят че играем контроли бе майка му стара.
Иначе цигание е крайно време да им се наложи няква забрана да посещават тоя форум че си е ебало майката в последно време.
Иначе цигание е крайно време да им се наложи няква забрана да посещават тоя форум че си е ебало майката в последно време.
- Canaries front
- Контакти:
надявам се,че след края на ерата Христолов нещата ще се променят.Колкото до буферите нека ходят и 1000 ако искат до Волос,ще е похвално,ама не им е мястото тук на снимките им.
айде най накрая малко свобода и глътка чис въздух след 10 години селско иго.
- rump_shaker
- Контакти:
Немога да разбера кога станахме такива комплексари. Първо "правили" опити да ни саботират сделката, сега пък им броим колко човека са отишли във Волос. Няма кво да си измукваме от пръстите колко били малко. Може и малко да са ама са отишли което им прави чест
ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАМЕСВАТЕ ЛОКОМОТИВ в форума на Ботев. Писна ми да чета как Локото това, как Локото онова. ТОВА Е ФОРУМ НА БОТЕВ дейба маму!!!!!!!!!!!!!!!
ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАМЕСВАТЕ ЛОКОМОТИВ в форума на Ботев. Писна ми да чета как Локото това, как Локото онова. ТОВА Е ФОРУМ НА БОТЕВ дейба маму!!!!!!!!!!!!!!!