Стадионът ви е готин, президентът ви е пич на място, в отборът ви играят добри футболисти и ... другото ВАКУМ ...
При нас обратното: стадионът развалина, президента - най-мразената личност в Пловдив, отборът е пълна мистерия, но ... Ботевист до Ботевиста.
Това е заради разликата между опортюниста и канара.
Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България
105 години / 4 поколения ботевисти!
- ultrasloko_sf
локомотив винаги е бил сред най добрите и уважавани отбори в бг.имал е и голяма публика не по малка от ваща,но популизацията на левски и цска особено в последните 20 години е огромна и затова в момента локо и славия са на тоя хал.,питам се дали ако ботев беше софийски а не пловдивски отбор ще има толкова публика!? 

Ти ме застреля. Да не съм пропуснал как през последните година-две Пловдив някак си е станал по-населен от София?
- ultrasloko_sf
не говора за население, а за това че ако сте софийски отбор при наличието на левски и цска няма и толкова да имате колкото ние сега.просто сф е разделен на левски и цска.пловдив на локо и ботев
Всички буфери във Буда Бар

Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
ultrasloko_sf написа:не говора за население, а за това че ако сте софийски отбор при наличието на левски и цска няма и толкова да имате колкото ние сега.просто сф е разделен на левски и цска.пловдив на локо и ботев
Лошо е ако си приел, че София е разделена на Левски и ЦСКА. Тогава къде сте вие и Славия. Тъжно е когато добър отбор играе пред празни трибуни.
Ако знаеш колко мача (на Ботев) сме взели ние публиката ... Аз съм идвал поне 10 пъти на вашият, а ти колко пъти си ми връщал визитата?
- ultrasloko_sf
аз съм идвал на 5 ама пък и предполагам съм по малък. инче за буда бар съм съгласен обичам да хода там проблем?
Пак някои го обърнаха на кокошарник
- Plovdiv1912
- Контакти:
Абе, смешен вагон, какво коментираш нашата публика, след като точно пък вие ходите по 15 човека на мач?
Нещо много взехте да се филмирате последно време!
Нещо много взехте да се филмирате последно време!
100100100100
- vivacanary
- Контакти:
ultrasloko_sf написа:католико аз казах че преди ви уважавах ама откакто бойкотирахте дербито ми станахте много смешни и се оказахте като най големите путки в бг
То вие сигурно винаги бойкотирате, нали?