Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mark1926 написа:А, проблем, че аз раздавам честитки и наздравици... наздраве и когато сте най добре така да стеНо дай без клетви, просто бъдете себе си, това е достатъчно за моето спокойствие
...
plan-2012 написа:mark1926 написа:А, проблем, че аз раздавам честитки и наздравици... наздраве и когато сте най добре така да стеНо дай без клетви, просто бъдете себе си, това е достатъчно за моето спокойствие
...
Не бе сериозно, какъв ти е проблема?
mark1926 написа:plan-2012 написа:mark1926 написа:А, проблем, че аз раздавам честитки и наздравици... наздраве и когато сте най добре така да стеНо дай без клетви, просто бъдете себе си, това е достатъчно за моето спокойствие
...
Не бе сериозно, какъв ти е проблема?
ПроблемЪТ, нека сме точни, ботевЪ празнува , а няма ботевЪ... това е ИРОНИЯ, празнувасе , но то несъществува... къде е стадиона, къде са милионите за 12000 000 (МИЛИОНА ) дълг, къде са феновете по трибуната за 2-000 човека- ПРАЗНИ.... честито, мъртви, мъртви...
Жълто-черен Пловдив написа:Кирчо, прави разлика между метафора и изхождане като биологичен процес. Не, мерси, нямам желание да ти изследвам биологиятаНямам нищо против Черно море, даже в много отношения сте ми симпатични, въпреки тимаджиите. Но не се ли усещаш, дейба, миналата година по същото време същите глупости пишеше точно в темата, посветена на годишнината на Ботев. Някак тъпо е, майна. Все едно аз да дойда на празника на Черно море и да ти разправям колко велик е Ботев. Някак неуместно е. Направи тема "Най-старите български клубове" и си ги мерете, с който има желание, измежду клубните "историчари". Какъв си ти, кой съм аз, че да ти вадя документи и да ти доказвам нещо?
КироВарна написа:Поканих те на гости,като използвах случая да се похваля,че имам страшен кенеф!!!
КироВарна написа:Като нормален,средностатистически българин,се интересувам от различни факти!!!Кога е открита Америка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта