Николай Костов е новият треньор на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Костов поема Ботев
Само не знам какво толкова се кефите на Енгибара?
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Няма и как да знаеш, а не ти и трябва
Далеч си от нещата. Имаме си спомени с него 

- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
DarkPsy написа:Няма и как да знаеш, а не ти и трябваДалеч си от нещата. Имаме си спомени с него
Га трошихме автобусите и пред Колежа беше сеч

Thurman Murman написа:Billy Bones написа:"При наличието на Ферарио и Херо да назначиш това недоразумение за треньор е абсолютна идиотщина. Оставка на всички- от чистачката до "собственика"!"
Ето,почна се,както предвидих!
Тва е циганка-провокатор от Отбор кирлив, нищо не се е почвало.
Глупости на търкалета, от престоя му в "Левски" помня, че не понася централни нападатели и иска отборите му да играят като тези на Гуардиола. Това как ще стане при нас? Но добър или лош, човекът си има идеи за играта и не е виновен за това, виновен е този, който го е назначил. Ако отборът заиграе при него ще съм първият, който ще се извини за това, че съм го нарекъл недоразумение, но ситуацията е такава, че трябваше да заложим на сигурен треньор. Все повече заприличваме на "Левски" на Батков...
kubrat написа:Глупости на търкалета, от престоя му в "Левски" помня, че не понася централни нападатели
Е,тъкмо за нас е значи, ние централен нападател немаме, имаме там един Алекс Колев,който не е вкарвал гол от по-миналия сезон,така че дели ше играе деветка,или ше го сложи дефанзивен халф да разбива-все тая, даже КПДто му може реално да се покачи.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
scb написа:Blue1914 написа:Доста добър треньор. На фона на стария ви стажант е направо Анчелоти. Но с доста труден характер. Не вярвам да изкара до края на годината.
Защо да не изкара до края на годината?
Грешно съм се изразил- мисля, че няма да изкара до края на сезона. Защо- защото в Левски показа нетърпимост към порядки, типични за българските ръководители и футболисти. Човек като ви чете мненията- ситуацията в ръководството и първия ви отбор не е по-розова от ситуацията в Левски преди 4 години. От друга страна- при нас май е бил след пика в кариерата си, след като беше напрвил добри години с Металург Донецк. Най-вероятно претенциите са му били по-големи. Абе...ще моживеем, ще видим.
-
- Контакти:
luxorus написа:Само не знам какво толкова се кефите на Енгибара?
Понеже си гледаш марулите в село ще ти го обесня като за теб.Енгибар Енгибардов е бивш състезател на Ботев Пловдив,който играеше със сърце за отбора Ни.Тъпак.
това са ТРЕНЬОРИТЕ ........това е ОТБОРЪТ......палачинката е с две страни.....време ни е да уцелим вярната посока....ще дойде денят в който ще запеем............ БОТЕВ ЩЕ ПРЕГЪРНЕЕЕЕ КУПАТАААА........С БОТЕВ СЕ РОДИХМЕ С БОТЕВ ЩЕ УМРЕМ
Костов изглежда читав, какво ви е мнението за Рендето? http://lokosf.info/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D ... 0%BE%D0%B2
-
- Контакти:
Pride написа:Костов изглежда читав, какво ви е мнението за Рендето? http://lokosf.info/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D ... 0%BE%D0%B2
Ами какво да ни е мнението? Аз лично го намирам за доста простовато момче, но все пак това е футбол- с интелигентност само не става, иначе Пламен Марков щеше да е на мястото на Пената като статут в българския футбол

http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .