Ботев Пд - ЦСКА / 15.03.2015г. / 15:30ч. 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:бозавия

Мнениеот Странджата » 12 мар 2015 13:00

Ти си подбирай думите и на чужд гроб не плачи - имате си на Армията свой.

Потребителски аватар
russia

Re: Ботев Пд - ЦСКА / 15.03.2015г. / 15:30ч.

Мнениеот russia » 12 мар 2015 13:01

bobo_13 написа:Мен ми е все тая кой ще бие и кой ще е в 6-цата. Странно ми е като страничен наблюдател. Няма ли толкова съдии от Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен , Враца и т.н., че на мач м/у пловдивски и софийски отбор да свири съдия от СОфия.....няма никаква логика за мен. Това е предпоставка всички сега да казват "ЦСКА си идва със съдиите". Това е. Преди години беше така...софийските отбори навсякъде гостуваха със съдии от София

Какво като е от София? Всички софиянци са от ЦСКА, така ли? Може пък да е фен на Лудогорец човекът... :)
Не знам в другите първенства как е, но примерно в Англия ако играят Тотнъм и Евертън, съдията не може ли да е от Лондон?
Въобще какво значение има съдията от кое населено място е? Ако е от Шумен гаранция ли е, че няма да свири за или против ЦСКА? :roll:
Последна промяна от russia на 12 мар 2015 13:03, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 мар 2015 13:03

Red_Neck написа:
bobo_13 написа:Мен ми е все тая кой ще бие и кой ще е в 6-цата. Странно ми е като страничен наблюдател. Няма ли толкова съдии от Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Плевен , Враца и т.н., че на мач м/у пловдивски и софийски отбор да свири съдия от СОфия.....няма никаква логика за мен. Това е предпоставка всички сега да казват "ЦСКА си идва със съдиите". Това е. Преди години беше така...софийските отбори навсякъде гостуваха със съдии от София

Колега, вероятността съдията да е "цесекар" или "левскар" е точно 50-50 :)
Лошото в случая е, че за пръв път от много години сините фенове се кръстят за наша победа :)

Според мен, по-важно е съдията кой точно обслужва, а не от кой град е, защото парите и интересите нямат цвят.

Еми те и двата отбора са зависими от този мач......ти софийски съдия кой искаш да обслужва? Софийско БФС да няма да нареди да се свири за Битев я.....
Интериорни врати - Врати хармоника

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 12 мар 2015 13:05

Странджата написа:Луд умора няма. За втори път ще пиша, че ако Левски отиде във втората шестица,ще отиде там, защото си го заслужава този сезон. Сега Баждеков да не се окайва, че щели сме да загубим пари, а да беше помислил преди да стане късно - преди Гонзо да зачеркне шансовете ни в мача със Славия, със Марек пък и с други (между другото колко загуби имаме от ЦСКА, в които ГОнзо е замесен като треньор и спортен директор). Ако някой прати Левски във втората шестица, то това е Славия - същата, която не можахме да бием, за да станем шампиони. А зад тази загуба трябва да застане спортният ни директор и треньор по това време, а не да си измисли кой да вади горещите кестени вместо него. Ако е левскар и мъж, трябва веднага след края на този кръг, където е да е класиран Левски (сам той се е класирал на седмо място, ако мръдне по-напред, ще е благодарение на други), да си посипе главата с пепел и да си подаде оставката. Защото не беше нужно кой знае колко познания по футбол, за да се предвиди днешната ситуация.
Колкото до ЦСКА и Ботев - как ще играят, то си е тяхна работа - не намесвайте Левски.

Така е! И този разговор изобщо нямаше да го водим, ако не бяхме загубили спечелен мач на Герена. Ама с Овчи - толкова! :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 мар 2015 13:06

Във всяка тема трябва да се обсъжда отбора от подуяне? чакай малко бе, вие имате мач в събота, всичко различно от 3 точки изхвърчате още в събота и тоя мач изобщо вас не ви касае :idea: Първо не сте заслужили да играете в първата шестица, нз какво се бутате първи да вземете хляб... :idea: цел живот го карат на гратис, братче!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 мар 2015 13:07

russia написа:

Какво като е от София? Всички софиянци са от ЦСКА, така ли? Може пък да е фен на Лудогорец човекът... :)
Не знам в другите първенства как е, но примерно в Англия ако играят Тотнъм и Евертън, съдията не може ли да е от Лондон?
Въобще какво значение има съдията от кое населено място е? Ако е от Шумен гаранция ли е, че няма да свира за или против ЦСКА? :roll:

В случая и ЦСКА и Левски са зависими от този мач. Съдията винаги трябва да е от друг град, за да се премахне това съмнение. Да си свири за когото иска, но когато е този град има по-голяма вероятност да има близък контакт с повечето софийски отбори. Все пак една среда, един спорт, един град....не са чак толкова много футболнит ехора в София.....всички се познават и пият кафета и обядвят заедно.....Хайде нали години наред работех около БФС и съм ги засичал повечето съдии да хапват с хора от Левски и ЦСКА....че и с футболисти и даже. Сладкарничка Пчела ако можеше да говори колко от тях сядаха на пастички и кафенца там....Поне да ходеха някъде в други квартали, да не се набиват толкова на очи, ама те....нагли.
Последна промяна от bobo_13 на 12 мар 2015 13:08, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 12 мар 2015 13:08

Red_Neck написа:

Лошото в случая е, че за пръв път от много години сините фенове се кръстят за наша победа :)

Според мен, по-важно е съдията кой точно обслужва, а не от кой град е, защото парите и интересите нямат цвят.

Никой син фен не се кръсти за ваша победа, не си измисляй в безсилието си да напишеш нещо смислено. Може някои да се кръстят за равен, но според мен не са много. Ние ще играем там където сме заслужили. Ако е в долната шестица - здраве да е. Нещо лошо да се случи на Берое или на Локо Сф миналата година???
Айде да видим отчаянието ти от евентуална и много вероятна (да не кажа - сигурна) трета поредна загуба до къде ще те доведе.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 мар 2015 13:09

bobo_13 написа:
Red_Neck написа:

Еми те и двата отбора са зависими от този мач......ти софийски съдия кой искаш да обслужва? Софийско БФС да няма да нареди да се свири за Битев я.....

Защо? Ако БФС обслужва Домуса (както се твърди), не е ли по-добре за Лудогорец загуба на ЦСКА и 2 мача с Ботев, а не с Левски?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 12 мар 2015 13:10

bobo_13 написа:В случая и ЦСКА и Левски са зависими от този мач. Съдията винаги трябва да е от друг град, за да се премахне това съмнение. Да си свири за когото иска, но когато е този град има по-голяма вероятност да има близък контакт с повечето софийски отбори. Все пак една среда, един спорт, един град....не са чак толкова много футболнит ехора в София.....всички се познават и пият кафета и обядвят заедно.....Хайде нали години наред работех около БФС и съм ги засичал повечето съдии да хапват с хора от Левски и ЦСКА....че и с футболисти и даже. Сладкарничка Пчела ако можеше да говори колко от тях сядаха на пастички и кафенца там....Поне да ходеха някъде в други квартали, да не се набиват толкова на очи, ама те....нагли.

Начи брато,само ще ти кажа че аз в съдийските наряди досега съдия от Разград не съм видял...ако се сещаш кво ти намеквам...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 12 мар 2015 13:12

Teo написа:Във всяка тема трябва да се обсъжда отбора от подуяне? чакай малко бе, вие имате мач в събота, всичко различно от 3 точки изхвърчате още в събота и тоя мач изобщо вас не ви касае :idea: Първо не сте заслужили да играете в първата шестица, нз какво се бутате първи да вземете хляб... :idea: цел живот го карат на гратис, братче!

Пъпчив дечко, единствения, който във всяка тема обсъжда Левски си ти. Споко бе дете, ще се пръснеш. Напиши си домашните и излез на двора да риташ с децата.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Ботев”