КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Абсурдно разпределение на секторите за финала!

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 апр 2014 17:26

ivan56 написа:
za nas e toj religiq написа:
El Commandante написа:
za nas e toj religiq написа:
El Commandante написа:Споко,сичко е точно,в А сектор няма да има бултраси,всичката агитка ше сме във В...

А сектор си е ложата , няма как да няма бултраси там , няма само Кирчо да се кипри в нея :lol:

Оффф не бе, ше има наши ама майки и бащи с деца, няма да земе да седне Челсито там например-тва имам предвид.. :)

Разбрах какво имаш предвид , само че не можа да разбереш аз какво имам в предвид :) ако блок 1 и 2 отидат в 11ти , а 12 ти остане буфер (съответно 12ти отива в 1 и 2 , то във Г сектор няма да има нужда от буфери и спокойно могат да се пуснат в продажба и блок 23 , 24 !

11 е клетката за гости.

Е Лудогорец няма ли да са гости :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 апр 2014 17:32

joring написа:Дали са ни 2/3 от стадиона и пак има недоволни :shock:

Абе ние сме домакини в Бургас , кой кво ще ни дава :lol: Трябва ние да даваме :lol:

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 28 апр 2014 17:35

slash1912 написа:
El Commandante написа:
slash1912 написа:Освен всичко друго и часа на мача е сменен- от 20:00 на 19:15.Ако човек иска да тръгне след работа,трябва да кара като луд,за да стигне навреме.Тия от бфс и пфл са за разстрел!

Работата на този ден ще бъде отложена за по-удобно време,финал има да се играе, на този ден ще се делегират отговорности,ще се преразпределят задачи в екипа и схемата на работа ще бъде променяна така щото феновете на Ботев да са айляк и да могат спокойно,без бързане да стигнат до Лазур... :) :)

Направо да обявяват 15 за неработен и неучебен ден в Пловдив!

Защо само в Пловдив?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 28 апр 2014 17:37

Реално погледнато,добре е че точно тези два отбора стигнаха до финала-ше се получи европейски футболен празник-културка,без изцепки,изгъзици,бомби,камъни,дървье и други атрибути, познати от по-нецивилизованите "стадиони", публиката ще си вика за своя отбор, бургазлии ше се радват на качествен футбол.....е,само не обещавам че няма да нахлуем след финала на мача като земем купата де,ама то това не се брои... :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 28 апр 2014 17:52

Мойте уважения , но се съмнвам в това . За бомбите , камъните и дървете ... ;)

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 28 апр 2014 17:57

IvailoRz написа:Мойте уважения , но се съмнвам в това . За бомбите , камъните и дървете ... ;)

Е,не ви знам вас къв арсенал сте приготвили, ма като ви знам агитката от 15-16 годишни пиченца,едва ли ше е нещо кой знае кво... :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 апр 2014 18:54

Момчета, толкова много места ви дават, не знам защо мрънкате. И много добре се знае, че няма да ги има тези два блока в сектор "А" за Лудогорец, и че няма да има само един блок бургазлии. Ще бъде както на предния мач за Купата Локото - Лудогорец.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 28 апр 2014 19:27

и аз съм против обиди и други епитети за противника. противникът трябва да се уважава, осен ако не е от софия. също смятам, че няма нужда от буферни зони. проблемът като цяло е във факторите, които администрират футбола в българия. от уефа от няколко години правят финала за шл в събота, само бг тиквениците не знаят как да оформят нещата. те програмата за първенството едва скалъпиха, а вие искате подобна прозорливост от рода на ден и час, който да устройва феновете идващи от 250км в последните минути преди мача. големината на стадиона също е проблем, но това е друга тема. важното е да стане истински празник, какъвто бяха всичките ни мачове в бургас лятото, да победи по-добрият отбор и да няма намеса на странични фактори в мача. само тогава може да възникне проблем помежду ни. бях на мача с лацио в сектор б и вкараха поне хиляда души от разград. останах с отлични впечатления от хората от разград- семейства на различна възраст, с деца, младежи. няма ултраси, скинари, дроги и други криминогенни елементи. утре отивам за билети и ще броя дните до 15-ти
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 28 апр 2014 19:43

И двете агитки са достатъчно свестни и не вярвам да се стигне до някакви провокации. Да ви припомням ли, че именно феновете на Ботев аплодираха Стойчо Стоев и момчетата му на базата в Коматево, след победата на разградчани над Лацио ?

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 28 апр 2014 20:28

Само се надявам съдийската бригада да не помрачи очертаващия се футболен празник и няколко морски дни 8-)
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”