А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30
Лудогорец е най-добрият футболен отбор в момента и частичен или пълен успех би било изненада.Но който го е страх от мечки да не ходи в гората.Битката за бронзовите медали изисква печеленето на точки.Вече изпуснахме две с моряците и нова загуба би ни отдалечило от целта.Мотивация или абдикация стои на дневен ред.Последното гостуване беше кошмарно,и дано треньорският щаб осъзнае че вече е на прицел.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Лудогорец е най-добрият футболен отбор в момента и частичен или пълен успех би било изненада.Но който го е страх от мечки да не ходи в гората.Битката за бронзовите медали изисква печеленето на точки.Вече изпуснахме две с моряците и нова загуба би ни отдалечило от целта.Мотивация или абдикация стои на дневен ред.Последното гостуване беше кошмарно,и дано треньорският щаб осъзнае че вече е на прицел.
Вие ги дръннете пък нека му викат изненада на пълния успех.
Кадровите проблеми в Лудогорец взеха да оказват влияние върху играта на тима и се очертава оспорван мач.Ако този неадекватния Бурзорг е титуляр и Кейсара пак не играе ,мача си е X
- amstel_beer
- Контакти:
Ако Лудогорец ще губят точки, то това ще е в мачове с/у отбори извън тройката
Очаквам равен с голове 1:1 да речем

Очаквам равен с голове 1:1 да речем

Смело 0:1 за Канарите -добре изигран тактически мач не очаквайте зрелището от Пловдив да се повтори !
3:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Тука вече има канари от който започвам да се срамувам то, не е самоирония то не е Мъди, то не е Мърльо, то не е с тая игра то не са подиграваки ! ало оплаквачи смешнисте вие се излагате така, от другите отбори ви се подиграват това е нашия отбор ОСЕТЕТЕ СЕ МАЛКО ! може да е всякакъв но е треньорът на БОТЕВ преди всичко !!!!
- venko 1984
- Контакти:
batmari2 написа:Тука вече има канари от който започвам да се срамувам то, не е самоирония то не е Мъди, то не е Мърльо, то не е с тая игра то не са подиграваки ! ало оплаквачи смешнисте вие се излагате така, от другите отбори ви се подиграват това е нашия отбор ОСЕТЕТЕ СЕ МАЛКО ! може да е всякакъв но е треньорът на БОТЕВ преди всичко !!!!
Така е, съгласен съм с теб! Ние и отбора сме едно цяло, ако няма подкрепа, и отбора няма как да върви.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
batmari2 написа:Тука вече има канари от който започвам да се срамувам то, не е самоирония то не е Мъди, то не е Мърльо, то не е с тая игра то не са подиграваки ! ало оплаквачи смешнисте вие се излагате така, от другите отбори ви се подиграват това е нашия отбор ОСЕТЕТЕ СЕ МАЛКО ! може да е всякакъв но е треньорът на БОТЕВ преди всичко !!!!
Баси , бях взел да си мисля вече че аз съм сбъркания

za nas e toj religiq написа:DarkPsy написа:za nas e toj religiq написа:Противно на всички мрънльовци от наще , аз съм далеч по голям оптимист за тоя мач ! Все пак няма да играем срещу 10 в защита , и шанса да отмъкнем точка или 3 никак не е малъкЕдинственото което ме притеснява е Стаховяк , дано му потръгне играта че в последните мачове , всичко което е насочено във вратата му влиза
Въсхищавам ти се на оптимизма. Само не съм съгласен с определението "мрънльовци".
Всъщност мислех да използвам доста по груба думичка , обаче мисля че и тази абсолютно точно определя действията ви ! А именно само да мрънкате и плюете по форумитеТака че не виждам с какво точно не си съгласен
Всеки си има право на мнение, нали така? Това, че не е съгласен с твоето прави ли го "мрънльо"?