14 кръг:"Левски"-"Ботев"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жалка ''картина''...
За сега толкова. Резервите са пълна скръб. Педро и Домо нямат място в отбора. Ромарио и Сърмов ако не мръднат напред и те. За Литекс в неделя, вуйчо и Вандер са на линия, а и Огнянов скоро ще е "готов".
Puldin написа:Canara^ написа:... Толкова слабо играем, че няма накъде повече![]()
Пак грешни смени, грозен за гледане футбол и жалък треньор
П.С. За това вече неходя по мачове
Аз на мачове, ще си ходя. Дано "правилния" да не го виждам, още дълго време. Очаквам поредните оправдания за този мач, а следващия гостуваме на Гоцето, там терена е "най-хубав", очаквам да играем извънземно.![]()
![]()
Днес сигурно слънцето много силно печеше

plan-2012 написа:becks32milan написа:Въпрос с повишена трудност. Защо хасковския не пусна Цветков в игра ?
Защото на него и на шматков им трябваше минимална победа за Левски
Едва ли някой ще отрече, че най-големият мерак на Стоилов е отново да води Левски.
А дали това му поведение днес не беше част от този план?!
Защото основната вина за загубата на Ботев е на Мъри- страхливо, с грешна тактика и някои изключително неправилни титуляри, а и смени...
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
- botevbeerboys
- Контакти:
DrAvalanche написа:kambata написа:plan-2012 написа:BadBoy написа:Страхливият треньор ще си е цял живот страхлив
Лоялен към бившите си работодатели !
Като ни би два поредни мача същия този треньор пак ли беше лоялен, много си зле.
Остави ги тия филмираните мекоговорещи.
Мекоговорещи ама с твърди курове!Ти поне си пробвал!А колкото до мача 100% даден!
- the_blue_fan
- Контакти:
plan-2012 написа:BadBoy написа:Страхливият треньор ще си е цял живот страхлив
Лоялен към бившите си работодатели !
Нека реването започне СЕГА

ЛЕВСКИ СОФИЯ
Torino FC 1906 написа:Тези сини мъртъвци без сърца ви смазаха е това е тарагедия .....!!!
Ще имаш да взимаш този мач да са играли без сърце! Аз левскарите толкова нахъсани не съм ги виждал от години, особено второто полувреме просто изораха терена! Даже Гаджев, повлеканата Гаджев, този мач игра като лъв и ме накара да му сваля шапка...
А иначе канарчета, според мен това е временен спад в играта ви, който ще отмине. Поздравления за публиката ви, страхотна, както винаги!
- DrAvalanche
- Контакти:
botevbeerboys написа:Мекоговорещи ама с твърди курове!Ти поне си пробвал!А колкото до мача 100% даден!
Какво да пробвам бе нещастник? Нали ако имаше нещо за пробване щеше да водиш нормален полов живот, а не да сееш злобарки по форумите.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Няма нужда от подобни теми паднахме и ни е криво ама тва е за сега.С Сърмов Домо и Педро в атака как да вкараме.Вандер и Цветков не са въстановени Тошко трайно контузен жалко до зимната пауза ще сме така ама въпреки тва подкрепа за Мъри и отбора до последно.Който плюе по Мъри в този момент не е никав ботевист и да си стои у тях на топло
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Е такива мачове могат да ме откажат да гледам А група. Скучен,грозен и отвратителен футбол, жалко са Ботев.

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
- obi4am_pirin
- Контакти:
Съжалявам да видя Ботев в такъв вид!Не мога да кажа че мача е даден...Ботев загуби и от Локо Сф което е по-странно!Тази победа ще даде малко заблуда на сините че нещо се е променило към по-добро!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции