А група,6 кръг:Ботев-Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: А група,6 кръг:Ботев-Славия

Мнениеот shotgun blues » 25 авг 2013 19:56

Най-хубавият мач от началото на сезона.Поздравления за СЛАВИЯ,а БОТЕВ си показа класата с някои страхотни комбинации.
Този Костов е абсолютно дърво,а Неделев е невероятен
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 25 авг 2013 19:58

Уважавам го Мъри , ама с тази игра нищо добро не ви чака.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 авг 2013 20:32

Зрелищен мач се получи, нашите показаха характер и си го взехме, след като сами си направихме живота труден с тия 2 грешки. Обаче това са грешки на растежа и коригирайки ги, само ще ставаме по-добри! 8-) Браво на отбора, че отново показа "Красота, Вяра, Борба" и се пребори за победата :!:

П. С.: Тошко отново показа, че много, много ще ни липсва, след седмица, когато вече няма да е в отбора. Силен мач за Ромарио и Мариян (през първото полувреме), чакам с нетърпение завръщането на Цветков в пловдивското дерби! :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 25 авг 2013 20:45

1912plovdiv написа:
sandi74 написа:Какая ошибка :o :shock: ....... и Курдов не прости на своите.

Свои ? Курдов си е левскар и никога не го е крил. Хубав гол вкара, поздравления и за реакцията му след гола.

Ще ме извиняваш, ама Наско е левскар колкото аз съм софиянец, щом в София ми плащат повече. Иначе бях с него в агитката ни като гости на Любимец в Б-група и като гости на Левски в А-група и повярвай ми - ботевизмът винаги ще е в него.

kempesmario написа:Жълтурчета само със съдии не става :mrgreen: Уважавам го Мъри , ама с тази игра нищо добро не ви чака.

Ти само стой та гледай... и си записвай. И двамата знаем, че въобще не "уважаваш Мъри". Ние българите в хейтърстването сме най-добри, ама не разбирам защо и чак го афишираме. Объркана работа.

За мача: въпреки 3-те гола пак се доказа, че атакуващите ни играчи въобще не са във форма. Домо не знам колко месеца ще го чакаме да се разиграе. Костов имам чувстото, че на тренировки трябва да тренира само спирания и удари. Да тренира, да тренира... докато вземе да бележи. Педро и Кортзорг трябва да си поделят по едно полувреме. Огнянов и Анисе по принцип не са нападатели. Тошко си е перфектен полузащитник, само нападателната суша го постави по дясното крило. Остава ни само "В очаване на вуйчо Ваньо". И с риск да бъда обвинен в бъркащ се в работата на Мъри - да вземе да прави смените малко по-рано: 60-те минути на мачовете. Съзнателно не споменавам отбора на Славия, не че не са сносни като за България, просто както и в мача с Любимец, единствено нашата игра е тази, която трябва да търпи критики.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 авг 2013 20:56

factotum написа:За мача: въпреки 3-те гола пак се доказа, че атакуващите ни играчи въобще не са във форма. Домо не знам колко месеца ще го чакаме да се разиграе. Костов имам чувстото, че на тренировки трябва да тренира само спирания и удари. Да тренира, да тренира... докато вземе да бележи. Педро и Кортзорг трябва да си поделят по едно полувреме. Огнянов и Анисе по принцип не са нападатели. Тошко си е перфектен полузащитник, само нападателната суша го постави по дясното крило. Остава ни само "В очаване на вуйчо Ваньо". И с риск да бъда обвинен в бъркащ се в работата на Мъри - да вземе да прави смените малко по-рано: 60-те минути на мачовете. Съзнателно не споменавам отбора на Славия, не че не са сносни като за България, просто както и в мача с Любимец, единствено нашата игра е тази, която трябва да търпи критики.

Донякъде си прав. Резервите им липсва игрова практика и съгласуваност с останалите в отбора, за да не се забелязва, когато се прави смяна. Най-изявените ни реализатори си остават Вуйчо и Вандер, те просто и от половин ситуация могат да направят гол. Тошко не го броим, той си е магьосник. Домовчийски излезе по никоя време, дано не му е по-сериозна контузията. Нападението пак не беше лошо, основно заради играта на Тошко и на Мариян, но Галчев липсваше в средата на терена. Като слабост се очертава това, че Енрике се увлича напред, а няма кой да го покрива, за грешката при гола
на Курдов пак си мисля, че можеше някой да му викне, че някой го дебне отзад. Друга слабост е, че като вкараме 1-2 бързи не натискаме, за да потърсим окончателна развръзка, ами намаляваме оборотите. После идват грешките и главоболията.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 25 авг 2013 20:59

niki87 написа:За пореден път се убеждавам, че жълтите са една от най-смешните публики, изобщо. При 2:2 на стадиона все едно няма хора. Едва след гола се разчуруликаха.

Радвам се, че се убеждаваш. Цял мач никой от бултрасите не пя, а публиката на Славия, която беше около 2-3000 човека, ни надпя тотално. ;) Съдията също ни бутна сериозно, като не даде поне 2 дузпи за Славия, а втория и третия гол бяха от 5 метра засада.

Petran2001
Контакти:

Мнениеот Petran2001 » 25 авг 2013 21:00

Луис Педро трябва да бъде разкаран от отбора ни възможно най-бързо. Този пич НИКОГА няма да вкара гол. Сърмов ако така ще я кара - СЪЩО!!!
Мачът бе точно копие на мача с любимец - с тази разлика, че днес отбелязахме три.

П.П. Добър ултра сектор днес.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 25 авг 2013 21:13

Иначе мача зор голям, но важното е, че все пак препрахме чаршафите!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 25 авг 2013 21:18

Големи!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pzVJxxpRVuQ[/youtube]
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 авг 2013 21:53

Добра победа,не се предадохме до последно!Резервите трябва да работят още,за да достигнат нивото на титулярите.А Славия ако играе така и срещу другите отбори ще има повече точки.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”