DarkPsy написа:- В първенството също стартирахте отлично. Там до къде се простират мечтите ви, след като титлата изглежда реална и постижима цел?
- ... За нас приоритет е да радваме публиката и да оптимизираме играта си. Има още какво да се желае. Въпросът е да не прекършим ентусиазма. За мен е много важно отборът да продължава да лети на крилете на фантазията и същевременно да е здраво стъпил на земята. Момчетата трябва да изпитват най-напред удоволствие от играта и на второ място да знаят, че са задължени да излязяат с гордо вдигнато чело от стадиона и да поздравят симпатизантите и публиката....
Да, това е мисленето в Ботев Пловдив, което мнозина други, и най-вече феновете на "грандовете", не разбират. За нас важното е да се играе красиво, на терена да има настроение, забава и красота, по трибуните да се пее ЗА, а не ПРОТИВ, и всички да си тръгнат от стадиона в добро настроение, па макар и да сме загубили. Защото момчетата се играли красива, раздали са се и са се борили докрай! Ботев Пловдив винаги е играл красиво, дори и в най-трудните ни времена, и това е нашата запазена марка!
Ако "Новият Колеж" отвори врати през 2015 г., мисля, че окончателно ще замълчат много усти! Мисля, че е най-добре да оставим делата да говорят за Цветан Василев, а също и за Кирил Домусчиев!
P. S.: Мисля, че в крайна сметка не е важно колко чисти са парите на българските богаташи, а какво правят с тях и на колко хора добре платена работа и достоен живот дават в България! Другото е популизъм и чужди сметки!