sky1 написа:pesho_1913 а какво правите за да го промените? Едва ли това дали бяхте били днес или бяхте паднали щеше да промени нещата.
Ядосвам се понеже се нахвърляте върху нас и ни сочите с пръст доказвайки,че не сме ви победили. Е питам се аз,това променя ли ви състоянието.Вместо да се нахвърляте така яростно , използвайте тази енергия за неща които биха ви помогнали. Даже дебелия Венци вече си има адвокати във форума,как било неморално да говорим за сина му,а не се сеща за думите му по всички медии против нас и дали е феърплей като сте гледали мача в Пловдив за 5 лева,да сложат цени на вашият стадион от 10 лв. По вашата логика другия път на агитката ви в Пловдив цената за билета трябва да е 20 лв направо.
Май не си чел какви ги плещиха повечето твои колеги преди мача - вещаеха разгроми, победи, не знам си какво. Та затова и сега с пълно право си получават подигравките и бъзиците. Ако визираш мен, аз съм последният човек, който ще адвокатства на Венци

Просто смятам, че е грозно и селско това, което изпяхте, има 100 по-нормални начина, с които да го обидите. Той че си е мутра и простак, такъв е, и повярвай ми мразя го доста повече от теб. Иначе оставям на теб да помислиш кой е комплексиран, след като говорим за мач, а вие се хвалите с публиката си и се заяждате колко сме били ние, по простата причина, че отбора ви е безобразно слаб и трябваше да го бием днес, нищо че имахме куп проблеми. А ти си плещи за 20 човека и т.н., щом ти сгрява сърчицето, няма лошо. Просто ще ви смъкнат бързо на земята с този треньор и с този спортно-технически директор, ние днес не успяхме заради многото контузени, ама Левски и Черноморец надали ще ви простят.