Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Re: Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???

Мнениеот LokoMaina » 12 фев 2013 18:25

tsonpen написа:Ще си призная, че в някаква степен злорадствам заради няколко жълти фена, които се постараха да използват загубите на Лудогорец в контролите да се изприказват. Но поне в тази тема гледам, че има повече благоприличие.
Гледам головете - много безхаберно допуснати и ответният е от дузпа. Дано поне мачът да ви е от полза.

Пи4ове не сте прави. Гледах ма4а ботев играха хубаво правилно... само 4е им вкараха 7 слу4аини гола...
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 12 фев 2013 18:27

Загубата е умишлена, за да бъдат заблудени левскарите:

"Част от ръководството на Левски и треньорския щаб изгледа днес загубата на Ботев Пловдив от Слован с 7:1. „Сините" гостуват на „канарчетата" във втория кръг от пролетния полусезон.

Изпълнителният директор Иво Тонев, финансистът Константин Бадждеков, главният скаут Дончо Донев и помощникът на Илиан Илиев – Николай Митов се появиха на мача Ботев – Слован Либерец минути преди неговото начало.

Митов застана от едната страна на терена и наблюдава с интерес изявите на „жълто-черните".

На практика той е човекът, който разузнава пловдивския тим от страна на Левски."

http://plovdivderby.com/index.php?optio ... &Itemid=72

Много хитра тактика от страна на Мъри, така ще ни помислят за слаб отбор и ще ни подценят в мача за първенството.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 12 фев 2013 18:32

За всички фенове на песните имате си песен и изпълнител слушаите си тях.

Mango Duende - Loco [color=#BF0000][/color]
[url]http://vbox7.com/play:f31879dd79[/url]
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 12 фев 2013 18:34

От няколко дена се знае че ще играят резервите в тоя мач сините кво са разузнавали целия щаб се изсипали да гледат :lol: Срещу Ростов в четвъртък ще е интересно сега нека се порадват шушумигите
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 фев 2013 18:37

Raoul_Duke написа:
Искам си Акаунта написа:
botev_plovdlv написа:
we are the champions написа:Седем бели коня.......

Вкарани на юношеския ни вратар.

Споко ... третия кръг в Бургас ще биете за сметка на това ;)

От сега ли се застраховаш? Ако не бием, ще има "Не се дадохме, въпреки директивата" :lol:

Иначе тоя мач добре се пон@срахме, спор няма :|

Мне ... не е застраховка . Просто ми подадоха информация че Цветан Василев и Митко Събев вече са го изиграли мача ... а човека който ми го каза , изключително рядко греши за новини около Събев ;)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 12 фев 2013 18:41

Искам си Акаунта написа: Мне ... не е застраховка . Просто ми подадоха информация че Цветан Василев и Митко Събев вече са го изиграли мача ... а човека който ми го каза , изключително рядко греши за новини около Събев ;)

Ааа, инфо "от кухнята" значи... ясно :lol:
Дай на ЛС и резултата, та поне да изкарам некой лев.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 12 фев 2013 18:45

напомня ми на един филм " Седморката на Блейк" :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 12 фев 2013 18:47

Raoul_Duke написа:
Искам си Акаунта написа: Мне ... не е застраховка . Просто ми подадоха информация че Цветан Василев и Митко Събев вече са го изиграли мача ... а човека който ми го каза , изключително рядко греши за новини около Събев ;)

Резултат не знам ... ама аз ще го играя двойка . Поне 2 ще е коефициента . По-миналата година за купата пак ми каза че Черноморец ще падне , ама тогава не му повярвах :lol:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 12 фев 2013 18:47

.
Последна промяна от CSKA69 на 12 фев 2013 19:03, променено общо 3 пъти.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 12 фев 2013 18:58

Искам си Акаунта написа:
Raoul_Duke написа:

Резултат не знам ... ама аз ще го играя двойка . Поне 2 ще е коефициента . По-миналата година за купата пак ми каза че Черноморец ще падне , ама тогава не му повярвах :lol:

Е, няма начин твоя човек да не разбере и резултата рано или късно. Все пак знае за личните разговори между Събев и Василев :lol:

Мачът за Купата и той ли бре... Не бях виждал нареден мач да завършва с гол като оня и то в последните минути. Пък и Колев бая отскок даде за вратар, дето трябва да пусне още един гол...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”