Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Re: Цветан Василев: С Мъри ще атакуваме Европа

Мнениеот sudromanista73 » 11 дек 2012 19:05

botev_plovdlv написа:
chepishev73 написа:
botev_plovdlv написа:
hetfield написа:Не е ли малко странна фразата:Феро некъдърника от човек с твоя ник.Или се опитваш да убедиш в нещо всеки мислещ различно от теб?Да видим сега отлива на публика заради твоя къдърен каун как ще се тълкува.

Ма мен не ме интересува Феро че бил добър по душа-аз искам добър треньор.Мъри е добър треньор -дали показвал среден тва не ме вълнува изобщо.Пред угрозата да остане Феро некадърника

Да определиш, че някой е некадърен в област, в която ти си пълен лаик (дилетант), е смешно. Или по-скоро малоумно. [offtopic]Опс, извинявай, ти си абсолютен професионалист в изливането на повръщано, с което ни заливаш всички от няколко дена.[/offtopic]

Аз не съм го определил-Виж човека кво казва-Че Феро и колче за домати не става ;)
Съзнавам, че времето е било кратко, но от друга страна, и феновете са жадни за успехи. Ще се опитаме с новото треньорско ръководство да им ги доставим.

Пич,смешен си.Не знам откъде имаш тази насъбрана злоба с/у Феро.И на мен не ми харесваше но чак пък толкова...Запомни нещо от мен:Ботев никога не е играл за титли и купи преди всичко,а за наслада на феновете си(това ми го е казал дядо ми).За това и имаме такава публика,всичко друго е ала бала...Не мисля,че при хасковския каунь ще играем красиво и зрелищно.За това съм с/у него... нищо повече. ;)

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 11 дек 2012 19:25

Don Rumen написа:Това, че другите се вълнуват толкова от нас и най-вече от идването на Мъри е едно доказателство за правилния ход на ръководството. Благодарим ти Феро! Той не е слаб треньор, но не играхме добър футбол. Добре дошъл Стойлов! Напред мой Ботев. А за тези, които казват, че няма да идват повече на мачовете явно толкова са ботевисти, вие, като идвате на мач, кого подкрепяте? Ботев? Мъри? Феро? айде по сериозно.

Абе какъв правилен ход е с тоя ,никаква подкрепа за човек който показва средни пръсти на публиката ,и още по фрапиращото -на мача между ветераните на БОТЕВ -Левски същия хубавец вкарва гол и отива пред скамейката и показва с ръце как бил ни е ..л
И ти ще ми говориш ,добре дошъл Мьри -как ли не .

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 11 дек 2012 20:03

Отче,при цялото ми уважение към теб се отвращавам от всичко на което ебаха майката само защото има пари.Без поставени цели за класиране се гони някой (не го оправдавам и протеста не е с цел Феро) а обяснението за смяната е най-меко казано абсурдно.И за капак идва най-противната и гадна муцуна във футбоната ни нация.За нищо на света не бих му казал добре дошъл,а лично за себе си се дистанцирам от помията ,която ни завладя.Не е това идеята за която поне аз мечтаех.Желая Ви успех с новия месия

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 11 дек 2012 20:13

Мине се не мине и от Ботев родят някоя новина, при това каква. За радост на "сините"клакьори в гилдията ни вече е официално ясно, че Станимир Стоилов ще е следващият треньор, който ще бъде уволнен от Ботев. Хасковлията, който мина през Левски, Литекс, националния отбор и Анортозис, ще бъде назначен след реванша за Купата на България със Славия. Всъщност управата на жълто-черните отново взима новаторски решения. Изхождайки от статуквото в родния ни футбол, на Ботев треньор му трябва точно в мача срещу Славия. Това е най-важният двубой по пътя към евротурнирите. Лошото е, че край Бирената няма да има треньор за реванша с белите, тъй като Ферарио Спасов вече го няма, а Мъри Стоилов го е страх да започне кариерата си, колкото и краткосрочна да е тя, с елиминация. Босовете на Ботев явно са открили перпетуум мобиле за грешни трансфери. Мнозина от феновете на отбора вече са забравили коя есен любимците им са завършвали на точка от третото място в А група. Спасов може и да не спечели гръмки и разгромни победи, но все пак има успех срещу третия в класирането Литекс в Ловеч, както и не загуби от ЦСКА. Точно тези два подвига едва ли са по силата на вече сигурния нов треньор. Станимир Стоилов има като актив в кариерата си една силна есен начело на Левски (но тогава с Наско Сираков като директор зад гърба), срамно представяне начело на Литекс, включващо елиминиране от белорусите от БАТЕ (за непомнещите да ги освежа - Белоруски завод за Авто-тракторна електроника), няколко мача начело на България за излъскване на лустрото и резил в кипърския Анортозис. Там воденият от Мъри (б.а. да не се бърка с Моуриньо) скъпоструващ тим падна от Работнички Скопие.

Преди осем години един от спряганите преди време за треньор на Ботев футболен капацитет Вили Вуцов заяви: Аз винаги казвам това, което мисля, а то не се харесва на хората. И сега продължавам да твърдя, че Мъри (Станимир Стоилов) трябваше по-рано да се откаже от футбола. Иначе е добро момче. Набори сме, бяхме много добри приятели. Ходили сме заедно на море.

Стоилов не само не се отказа от играта, но и стигна до Ботев. Всъщност нещата стават ясни и прозира тенденцията за количествените натрупвания, които при Мъри няма как да прераснат в качествени изменения. Трябва да се признае, че след назначението на Александър Александров за спортен директор и на Станимир Стоилов за старши треньор отборът на канарчетата вече се превръща във ведомствен на агенцията на първия лицензиран мениджър у нас. Така, че нищо чудно, ако в близко време в отбора бъдат привлечени подопечните му Веселин Минев, Николай Димитров и Сърмов. Ботев се превръща в депо за рециклиране на футболисти. Дано поне край вълната от нови трансфери все пак дойде и някой стойностен.

Мъри Стоиров край Бирената означава и че бъдеще за юношите на клуба в Ботев няма. Четиримата, които уж бяха дадени за обиграване в сателитния на жълто-черните клуб Раковски определено нямат никакъв шанс за изява в родния си тим. То каква ли и изява, след като не им дават възможност за доказване на качествата в момента и в тима от града с най-големия хайванпазар в региона.

След експеримента с преводача от влашки на Йоан Андоне (б.а. Милен Радуканов), хрисимия четвърти в света (б.а. Петър Хубчев) и човека, нанесъл най-голямата загуба на ЦСКА в историята на футбола ни (б.а. Ферарио Спасов), на дневен ред се оказа Станимир Стоилов. Засега той е един от мнозината, които знаят каквото е това правилен футбол, но си нямат и идея има ли почва той у нас.

Кариерата на Станимир Стоилов започва страхливо - просто той липсва в мача със Славия. Защо ли? Мъжете знаят защо. Хубаво е обаче Мъри, който няма никога да е Моуриньо, да каже на старта какво ще направи и защо е тук. Лозунги от сорта на - отборът ми да играе правилен футбол, вървят, но май само пред феновете на Левски. Крайно време е Стоилов да каже дали може да спечели с Ботев повече точки, отколкото взе Ферарио и би ли си тръгнал сам, ако нещата не вървят.

Всеобщо е мнението на хората около футбола, че Ботев е състоятелен клуб. Това обаче не означава, че трябва да се харчат пари за грешни треньори. Крайно време е да се рискува и да се вземе, ако трябва и треньор от чужбина. Не вярвам да няма желаещи, особено, ако е за тиражираната сума, заделена месечно за заплата на Мъри Стоилов. Животоспасяваща нужда за Ботев е да си намери чужд треньор, тъй като нещата не са никак розови с потенциала, който е наличен в момента.

Всъщност романтиката около Ботев вече отиде в небитието. Никой не го е еня за мнението на феновете на жълто-черните. След мача във Велико Търново запалянковците показаха обичта си към Феро, който завърши достойно кариерата си начело на Ботев - с победа над Етър навън. Едва ли обаче някой се интересува от мнението им. Както казваше преди време Джовани Трапатони - Футболът е динг, данг, донг. Не става само с динг.

Това, за жалост вече и феновете на Ботев го разбраха. Те обаче нека не забравят, че от "Аскуу до Арманли сичку йе Хасфалт". Е, поне според новия разбирач на правилния футбол, който ще е начело на канарите, докато не му скроят шапка и на него.

Юлиян Ангелов, в-к Марица

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 11 дек 2012 20:30

hetfield написа:Мине се не мине и от Ботев родят някоя новина, при това каква. За радост на "сините"клакьори в гилдията ни вече е официално ясно, че Станимир Стоилов ще е следващият треньор, който ще бъде уволнен от Ботев. Хасковлията, който мина през Левски, Литекс, националния отбор и Анортозис, ще бъде назначен след реванша за Купата на България със Славия. Всъщност управата на жълто-черните отново взима новаторски решения. Изхождайки от статуквото в родния ни футбол, на Ботев треньор му трябва точно в мача срещу Славия. Това е най-важният двубой по пътя към евротурнирите. Лошото е, че край Бирената няма да има треньор за реванша с белите, тъй като Ферарио Спасов вече го няма, а Мъри Стоилов го е страх да започне кариерата си, колкото и краткосрочна да е тя, с елиминация. Босовете на Ботев явно са открили перпетуум мобиле за грешни трансфери. Мнозина от феновете на отбора вече са забравили коя есен любимците им са завършвали на точка от третото място в А група. Спасов може и да не спечели гръмки и разгромни победи, но все пак има успех срещу третия в класирането Литекс в Ловеч, както и не загуби от ЦСКА. Точно тези два подвига едва ли са по силата на вече сигурния нов треньор. Станимир Стоилов има като актив в кариерата си една силна есен начело на Левски (но тогава с Наско Сираков като директор зад гърба), срамно представяне начело на Литекс, включващо елиминиране от белорусите от БАТЕ (за непомнещите да ги освежа - Белоруски завод за Авто-тракторна електроника), няколко мача начело на България за излъскване на лустрото и резил в кипърския Анортозис. Там воденият от Мъри (б.а. да не се бърка с Моуриньо) скъпоструващ тим падна от Работнички Скопие.

Преди осем години един от спряганите преди време за треньор на Ботев футболен капацитет Вили Вуцов заяви: Аз винаги казвам това, което мисля, а то не се харесва на хората. И сега продължавам да твърдя, че Мъри (Станимир Стоилов) трябваше по-рано да се откаже от футбола. Иначе е добро момче. Набори сме, бяхме много добри приятели. Ходили сме заедно на море.

Стоилов не само не се отказа от играта, но и стигна до Ботев. Всъщност нещата стават ясни и прозира тенденцията за количествените натрупвания, които при Мъри няма как да прераснат в качествени изменения. Трябва да се признае, че след назначението на Александър Александров за спортен директор и на Станимир Стоилов за старши треньор отборът на канарчетата вече се превръща във ведомствен на агенцията на първия лицензиран мениджър у нас. Така, че нищо чудно, ако в близко време в отбора бъдат привлечени подопечните му Веселин Минев, Николай Димитров и Сърмов. Ботев се превръща в депо за рециклиране на футболисти. Дано поне край вълната от нови трансфери все пак дойде и някой стойностен.

Мъри Стоиров край Бирената означава и че бъдеще за юношите на клуба в Ботев няма. Четиримата, които уж бяха дадени за обиграване в сателитния на жълто-черните клуб Раковски определено нямат никакъв шанс за изява в родния си тим. То каква ли и изява, след като не им дават възможност за доказване на качествата в момента и в тима от града с най-големия хайванпазар в региона.

След експеримента с преводача от влашки на Йоан Андоне (б.а. Милен Радуканов), хрисимия четвърти в света (б.а. Петър Хубчев) и човека, нанесъл най-голямата загуба на ЦСКА в историята на футбола ни (б.а. Ферарио Спасов), на дневен ред се оказа Станимир Стоилов. Засега той е един от мнозината, които знаят каквото е това правилен футбол, но си нямат и идея има ли почва той у нас.

Кариерата на Станимир Стоилов започва страхливо - просто той липсва в мача със Славия. Защо ли? Мъжете знаят защо. Хубаво е обаче Мъри, който няма никога да е Моуриньо, да каже на старта какво ще направи и защо е тук. Лозунги от сорта на - отборът ми да играе правилен футбол, вървят, но май само пред феновете на Левски. Крайно време е Стоилов да каже дали може да спечели с Ботев повече точки, отколкото взе Ферарио и би ли си тръгнал сам, ако нещата не вървят.

Всеобщо е мнението на хората около футбола, че Ботев е състоятелен клуб. Това обаче не означава, че трябва да се харчат пари за грешни треньори. Крайно време е да се рискува и да се вземе, ако трябва и треньор от чужбина. Не вярвам да няма желаещи, особено, ако е за тиражираната сума, заделена месечно за заплата на Мъри Стоилов. Животоспасяваща нужда за Ботев е да си намери чужд треньор, тъй като нещата не са никак розови с потенциала, който е наличен в момента.

Всъщност романтиката около Ботев вече отиде в небитието. Никой не го е еня за мнението на феновете на жълто-черните. След мача във Велико Търново запалянковците показаха обичта си към Феро, който завърши достойно кариерата си начело на Ботев - с победа над Етър навън. Едва ли обаче някой се интересува от мнението им. Както казваше преди време Джовани Трапатони - Футболът е динг, данг, донг. Не става само с динг.

Това, за жалост вече и феновете на Ботев го разбраха. Те обаче нека не забравят, че от "Аскуу до Арманли сичку йе Хасфалт". Е, поне според новия разбирач на правилния футбол, който ще е начело на канарите, докато не му скроят шапка и на него.

Юлиян Ангелов, в-к Марица

За огромно съжаление е напълно прав. :|

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 11 дек 2012 20:35

Parmalat написа:Бюджета на Ботев тази година само за отбора е 9 милиона лева,а този на Литекс е 3 милиона лева.Ловченлии са трети,а Ботев пети.

Бъркаш цифрите. Бюджетът на Ботев за цялата 2012 г./по един полусезон в Б група и в А група/ може би достига 9 милиона, но в тази цифра влизат абсолютно всички разходи, в това число и за ДЮШ, за новия терен и за строеж на базата в Коматево/изхарченото до момента/.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 11 дек 2012 20:42

Много правелно казано - Ботев не играе за титли, а е важно красивата игра. Покажетете ми от досега играните мачове, в кой играхме красиво?!?! Смяната е повече от наложителна. Сега разбирам, колко комплексарска публика сме. колко футболисти на Ботев са отишли да играят в Левски, Цска и Локо Пд, но никой не им е скачал, приемали са ги и са ги подкрепяли, а ние все на големи се правим този бил такъв, другия бил играл там. Стойте си във вас и протестирайте, след първите две победи ще се върнете сами, но това е срамно, срам ме в този момент, че съм фен на Ботев, заради вас!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 11 дек 2012 20:54

тези които не им харесва наистина стойте си в къщи, след като не ви е приятно. само дано някой от вас не се опитва да изразява мнението си на стадиона от името на всички.
в този случей мисля че не мислим по еднакъв начин. на мен Мъри ми е безразличен, един от всички. ако се справи, добре- ура, ако не - следващия.
Искам мощен Ботев Пловдив фактор в БГ. Това е важното за мене.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 11 дек 2012 20:56

Don Rumen написа:Много правелно казано - Ботев не играе за титли, а е важно красивата игра. Покажетете ми от досега играните мачове, в кой играхме красиво?!?! Смяната е повече от наложителна. Сега разбирам, колко комплексарска публика сме. колко футболисти на Ботев са отишли да играят в Левски, Цска и Локо Пд, но никой не им е скачал, приемали са ги и са ги подкрепяли, а ние все на големи се правим този бил такъв, другия бил играл там. Стойте си във вас и протестирайте, след първите две победи ще се върнете сами, но това е срамно, срам ме в този момент, че съм фен на Ботев, заради вас!

Извинявай,но да те попитам когато човек се подиграва показно с теб няколко пъти и е доказан некадърник ти какво правиш на следващата среща по между ви? Каниш го у вас като добре дошъл? Или по добре да поканим Яшар за тренер... :?:

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 11 дек 2012 20:56

sudromanista73 написа:Пич,смешен си.Не знам откъде имаш тази насъбрана злоба с/у Феро.И на мен не ми харесваше но чак пък толкова...Запомни нещо от мен:Ботев никога не е играл за титли и купи преди всичко,а за наслада на феновете си(това ми го е казал дядо ми).За това и имаме такава публика,всичко друго е ала бала...Не мисля,че при хасковския каунь ще играем красиво и зрелищно.За това съм с/у него... нищо повече. ;)

За сметка на това пък ще играем ПРАВИЛНО!

Драйфа ми се от цялата тая помия, от цялата тая гнус изсипала се тези дни. Всичките ни лозунги отидоха по дяволите.
slabia_forever

Върни се в “Ботев”