batbore написа:Не се карайте бе майна, нормално е човек да има мнение за/против всеки треньор, и Форевъра не се кефи на Пичони. Според мен обаче той е много добър треньор. Разликата се видя още на мача с Миньор където беше наредил децата супер точно и в началото на 2-рото ако оня нещастник Сталев не беше изпуснал чист гол ставаше 1:1. Веднага напипа кой какво може и изрита всеки доказано некадърен. Даде шанс на Йорданов, на Чудото, на Витана, можеше да разчита повече на Васко Кочев вместо на Карамано но там имаше сигурно и друга игра. Дори и от чужденците не се доверяваше на всички и изолира най-слабите (ДАрдженио и оня уругваеца). За Своге и Пирин всички скандали и промени им доидоха в повече и за това беха в супер лоша форма, но например мача който паднаха от Ч-ц беше перфектен тактически особено 2-рото полувреме когато махна уругваеца заради които стана дузпата, смени позицията на Чиро и за малко не ги бихме. Аз такива тактически промени от БГ треньор не бях виждал (може би от атлета Гърков, но с обигран отбор). В мача с Локото например играхме супер дисциплинирано тактически и спокоино можехме да бием с 3:0 ако ребека, морини, и витана беха вкарали невероятни положения. С ЦСКА също играхме тактически правилно, верно с физически слаби играчи но тактически грамотни - Йорданов, Кочев, и Чудото трябва да са научили много от него. Тоя според мен ако си направи сам отбор с БГ играчи пак ще постигне успех стига да има реални условия за работа.....
"batbore" не мога да бъда съгласен с теб и вярвам,че няма да ме обвиниш в заяждане.Първо този мургавелко не е отишъл на нито един мач от школата на Ботев Пд.Йорданов,Кочев и Чудото са набор 89 и не са постигнали нищо в детско-юношеския футбол нито са имали повиквателни за нац.гарнитури.Видно е,че кариерата им е нулева-те не играят никъде или са резерви в отборите си.В двустранни игри българите биеха като тъпани италианците,което говори и за качествата на италианците.И всичко това е продукт на великия тактик.Факт е,че нито един негов довереник не си намери отбор,както и самия той.Аз мисля,че все щеше да се намери някой в Бг да "разбира" от футбол и да ангажира "тактика" ако я "вдяваше".Същото се отнася и за родината му където явно са го оценили.