ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bo.Fo.

Re: Пичони си татуира емблемата на "Ботев"

Мнениеот Bo.Fo. » 19 мар 2010 22:23

batbore написа:Не се карайте бе майна, нормално е човек да има мнение за/против всеки треньор, и Форевъра не се кефи на Пичони. Според мен обаче той е много добър треньор. Разликата се видя още на мача с Миньор където беше наредил децата супер точно и в началото на 2-рото ако оня нещастник Сталев не беше изпуснал чист гол ставаше 1:1. Веднага напипа кой какво може и изрита всеки доказано некадърен. Даде шанс на Йорданов, на Чудото, на Витана, можеше да разчита повече на Васко Кочев вместо на Карамано но там имаше сигурно и друга игра. Дори и от чужденците не се доверяваше на всички и изолира най-слабите (ДАрдженио и оня уругваеца). За Своге и Пирин всички скандали и промени им доидоха в повече и за това беха в супер лоша форма, но например мача който паднаха от Ч-ц беше перфектен тактически особено 2-рото полувреме когато махна уругваеца заради които стана дузпата, смени позицията на Чиро и за малко не ги бихме. Аз такива тактически промени от БГ треньор не бях виждал (може би от атлета Гърков, но с обигран отбор). В мача с Локото например играхме супер дисциплинирано тактически и спокоино можехме да бием с 3:0 ако ребека, морини, и витана беха вкарали невероятни положения. С ЦСКА също играхме тактически правилно, верно с физически слаби играчи но тактически грамотни - Йорданов, Кочев, и Чудото трябва да са научили много от него. Тоя според мен ако си направи сам отбор с БГ играчи пак ще постигне успех стига да има реални условия за работа.....

"batbore" не мога да бъда съгласен с теб и вярвам,че няма да ме обвиниш в заяждане.Първо този мургавелко не е отишъл на нито един мач от школата на Ботев Пд.Йорданов,Кочев и Чудото са набор 89 и не са постигнали нищо в детско-юношеския футбол нито са имали повиквателни за нац.гарнитури.Видно е,че кариерата им е нулева-те не играят никъде или са резерви в отборите си.В двустранни игри българите биеха като тъпани италианците,което говори и за качествата на италианците.И всичко това е продукт на великия тактик.Факт е,че нито един негов довереник не си намери отбор,както и самия той.Аз мисля,че все щеше да се намери някой в Бг да "разбира" от футбол и да ангажира "тактика" ако я "вдяваше".Същото се отнася и за родината му където явно са го оценили.

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 19 мар 2010 22:38

rump_shaker написа:
Bo.Fo. написа:Аз ти говоря за футболисти които могат,а не такива полуидиоти като пичоневата банда да не могат да бият Мездра,Своге,Сливен....За това говоря и мисля,че ти се излагаш като залагаш на този съмнителен откъдето и да го погледнеш италиански екземпляр.Излагацията е при теб приятелю защото ако остане треньор ще се разочароваш и ще се чувстваш наново излъганото овчарче...Вярвай ми имам усет за хората.

само няма ми викаш овчера да се разберем а?.... Избощо пука ми за Пичони Мичони и койт искаш. Одеве влезнах и ти прочетох просто невроятнта глупост да сравняваш Еврошампиона Дания с командата на Пичони. Просто искрено се забавлявах с поста ти. Аз овчерче не съм, ама май ти си някво такова странно животно заядливо.... незнам кво му се вика

batbore написа:Не се карайте бе майна, нормално е човек да има мнение за/против всеки треньор, и Форевъра не се кефи на Пичони. Според мен обаче той е много добър треньор. Разликата се видя още на мача с Миньор където беше наредил децата супер точно и в началото на 2-рото ако оня нещастник Сталев не беше изпуснал чист гол ставаше 1:1. Веднага напипа кой какво може и изрита всеки доказано некадърен. Даде шанс на Йорданов, на Чудото, на Витана, можеше да разчита повече на Васко Кочев вместо на Карамано но там имаше сигурно и друга игра. Дори и от чужденците не се доверяваше на всички и изолира най-слабите (ДАрдженио и оня уругваеца). За Своге и Пирин всички скандали и промени им доидоха в повече и за това беха в супер лоша форма, но например мача който паднаха от Ч-ц беше перфектен тактически особено 2-рото полувреме когато махна уругваеца заради които стана дузпата, смени позицията на Чиро и за малко не ги бихме. Аз такива тактически промени от БГ треньор не бях виждал (може би от атлета Гърков, но с обигран отбор). В мача с Локото например играхме супер дисциплинирано тактически и спокоино можехме да бием с 3:0 ако ребека, морини, и витана беха вкарали невероятни положения. С ЦСКА също играхме тактически правилно, верно с физически слаби играчи но тактически грамотни - Йорданов, Кочев, и Чудото трябва да са научили много от него. Тоя според мен ако си направи сам отбор с БГ играчи пак ще постигне успех стига да има реални условия за работа.....
Много точно

rump_shaker имам чувството,че хълцаш....един такъв объркан словоред!!Успокой се и разсъждавай,сигурен съм,че можеш,особено като загърбиш обидите.Нека спорим цивилизовано без личностни нападки!!!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 20 мар 2010 07:14

Форевър има много треньори, които не са ходили на мачове на юноши ... А за Пичоне да не говорим - Той един месец беше треньор, чист Италианец (сигурно незнае къде тренират юношите дори), но всичко с времето си ... Както ти сам каза, че чудото и тея не са можели да ритат и според мен точно Пичонката ги "отпуши" и напипа кой къде играе ...

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 20 мар 2010 07:45

dagger1912 написа:Форевър има много треньори, които не са ходили на мачове на юноши ... А за Пичоне да не говорим - Той един месец беше треньор, чист Италианец (сигурно незнае къде тренират юношите дори), но всичко с времето си ... Както ти сам каза, че чудото и тея не са можели да ритат и според мен точно Пичонката ги "отпуши" и напипа кой къде играе ...

Приятелю,нека да сме обективни:1.Не 1,а цели 4 месеца този екземпляр ни бе треньор.Това е предостатъчно за способен мениджър да направи отбор който поне да бие Своге,Мездра или Сливен.2.За това казвам,че Пичони не е сериозен тренер,защото за това време намери всички кръчми на Пловдив,а не намери време да наблюдава школата.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 20 мар 2010 08:44

Пичони като треньор е доста класи над Чернев,ПенчевКочев,Лаптопа,чича Тенча,Яшар и другите подлоги.

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 20 мар 2010 13:22

antonzzzz написа:Пичони като треньор е доста класи над Чернев,ПенчевКочев,Лаптопа,чича Тенча,Яшар и другите подлоги.

Хубаво е да кажеш примерно какво точно е постигнал повече от изброените от теб треньори.Говоря за конкретни резултати,а не някакви хипотези колко добър тактик е.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 20 мар 2010 14:44

Bo.Fo. Нали знаеш,че за постоянен спам на темата мога съвсем спокойно да ти дам бан.Надявам се,че осъзнаваш това. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 мар 2010 23:06

Bo.Fo. написа:.......Видно е,че кариерата им е нулева-те не играят никъде или са резерви в отборите си.

За другите не знам но Илиан Йорданов в момента е със счупена костица на глезена и кракът му е в гипс, ако искаш титуляр да го пускат?
Има много футбол в това момче, говорил съм с него и е с жълто-черно сърце, би се върнал да играе за отбора след като изгоним селяка!

Bo.Fo. написа:В двустранни игри българите биеха като тъпани италианците,което говори и за качествата на италианците.

Кои двустранни игри? За онази за която излезна информация само във форума и за която бяха дошли все още само 6-ма "италианци"? Ако искаш ти си избери 6-ма футболиста, аз ще взема 11 деца от пред блока и да видим кой ще победи?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 мар 2010 23:43

Дайте да пробваме нещо - да почнем да плюем Пичоне да видим дали плазмодия ще се обърне да го защитава, за да е пак на контра на всички :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 мар 2010 23:47

veseo написа:Дайте да пробваме нещо - да почнем да плюем Пичоне да видим дали плазмодия ще се обърне да го защитава, за да е пак на контра на всички :lol:

:) то това е все едно да изчакаме до утре за да видим дали ще изгрее слънцето :-P
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”