ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Пичони си татуира емблемата на "Ботев"

Мнениеот rump_shaker » 19 мар 2010 13:31

Форевър, с тая разпасана команда кяото беше от юнуши и после новодшлите играчи които не бяха тренирали от сумати време, майна............... и Фъргюсън да дойде няма да спечели повече точки. Никой треньор на този свят неможе да измисли феноменална тактика с кято някви си юнущи да излезнат и да бият обигран отбор. Треньора изгражда стил, с години а не с 3 дена занимания. Играчите се учат с години да играят тоя стил, а нашите дори не се познаваха.....
ИзображениеИзображение

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 19 мар 2010 13:40

rump_shaker написа:Форевър, с тая разпасана команда кяото беше от юнуши и после новодшлите играчи които не бяха тренирали от сумати време, майна............... и Фъргюсън да дойде няма да спечели повече точки. Никой треньор на този свят неможе да измисли феноменална тактика с кято някви си юнущи да излезнат и да бият обигран отбор. Треньора изгражда стил, с години а не с 3 дена занимания. Играчите се учат с години да играят тоя стил, а нашите дори не се познаваха.....

Извинявай ама селекцията си е прави лично той и нищо не казваш по предните ми доводи.Не знам дали помниш,но през 1992г датчаните ги събраха от плажовете и станаха ЕШ.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 мар 2010 13:47

Bo.Fo. написа:
rump_shaker написа:Форевър, с тая разпасана команда кяото беше от юнуши и после новодшлите играчи които не бяха тренирали от сумати време, майна............... и Фъргюсън да дойде няма да спечели повече точки. Никой треньор на този свят неможе да измисли феноменална тактика с кято някви си юнущи да излезнат и да бият обигран отбор. Треньора изгражда стил, с години а не с 3 дена занимания. Играчите се учат с години да играят тоя стил, а нашите дори не се познаваха.....

Извинявай ама селекцията си е прави лично той и нищо не казваш по предните ми доводи.Не знам дали помниш,но през 1992г датчаните ги събраха от плажовете и станаха ЕШ.

Ти намери да дадеш сравнение :-D

По тази логика дай и нас лятото да ни съберат от плажовете и да се пускаме в шампионата - промоция в А група не ни мърда?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 мар 2010 16:29

Bo.Fo. написа:

По голяма глупсот небях чувал......

Незнаех че Петър Шмайхел, Браян Лаудруп, Михаел Лаудруп, Хенрик Ларсен и още куп фуболисти са били няква ПЛАЖНА команда.... Боже господи...

Форевър, пичоне дойде в момент в който трабсферният прозорец е затворен. Нали се сещаш че всички качествени играчи са си намерели отбори по това вреем. Можеше да разчита само на свободни агенти
ИзображениеИзображение

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 19 мар 2010 17:59

малко се отнесе шейкър!Ларсен не датчанин ама нейсе!Мисълта ми беше,чд два месеца не са тренирали и мачкаха наред т.с.,който го може...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 мар 2010 19:32

Bo.Fo. написа:малко се отнесе шейкър!Ларсен не датчанин ама нейсе!Мисълта ми беше,чд два месеца не са тренирали и мачкаха наред т.с.,който го може...

Форевер не се отнесох майа........ Говря ти за датчанина Хенрик ЛарсЕн а не за шведа Хенрик ЛарсОн..... освдомений...

Интернет е богата база данни, влез и се увери... Важното е че ти одеве направий най-малоумното сравнение давано някога в футбола! хахаха мале форевър много си зле пич
ИзображениеИзображение

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 19 мар 2010 19:51

rump_shaker написа:
Bo.Fo. написа:малко се отнесе шейкър!Ларсен не датчанин ама нейсе!Мисълта ми беше,чд два месеца не са тренирали и мачкаха наред т.с.,който го може...

Форевер не се отнесох майа........ Говря ти за датчанина Хенрик ЛарсЕн а не за шведа Хенрик ЛарсОн..... освдомений...

Интернет е богата база данни, влез и се увери... Важното е че ти одеве направий най-малоумното сравнение давано някога в футбола! хахаха мале форевър много си зле пич

Аз ти говоря за футболисти които могат,а не такива полуидиоти като пичоневата банда да не могат да бият Мездра,Своге,Сливен....За това говоря и мисля,че ти се излагаш като залагаш на този съмнителен откъдето и да го погледнеш италиански екземпляр.Излагацията е при теб приятелю защото ако остане треньор ще се разочароваш и ще се чувстваш наново излъганото овчарче...Вярвай ми имам усет за хората.

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 19 мар 2010 20:05

Не се карайте бе майна, нормално е човек да има мнение за/против всеки треньор, и Форевъра не се кефи на Пичони. Според мен обаче той е много добър треньор. Разликата се видя още на мача с Миньор където беше наредил децата супер точно и в началото на 2-рото ако оня нещастник Сталев не беше изпуснал чист гол ставаше 1:1. Веднага напипа кой какво може и изрита всеки доказано некадърен. Даде шанс на Йорданов, на Чудото, на Витана, можеше да разчита повече на Васко Кочев вместо на Карамано но там имаше сигурно и друга игра. Дори и от чужденците не се доверяваше на всички и изолира най-слабите (ДАрдженио и оня уругваеца). За Своге и Пирин всички скандали и промени им доидоха в повече и за това беха в супер лоша форма, но например мача който паднаха от Ч-ц беше перфектен тактически особено 2-рото полувреме когато махна уругваеца заради които стана дузпата, смени позицията на Чиро и за малко не ги бихме. Аз такива тактически промени от БГ треньор не бях виждал (може би от атлета Гърков, но с обигран отбор). В мача с Локото например играхме супер дисциплинирано тактически и спокоино можехме да бием с 3:0 ако ребека, морини, и витана беха вкарали невероятни положения. С ЦСКА също играхме тактически правилно, верно с физически слаби играчи но тактически грамотни - Йорданов, Кочев, и Чудото трябва да са научили много от него. Тоя според мен ако си направи сам отбор с БГ играчи пак ще постигне успех стига да има реални условия за работа.....

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 19 мар 2010 20:31

batbore написа:Не се карайте бе майна, нормално е човек да има мнение за/против всеки треньор, и Форевъра не се кефи на Пичони. Според мен обаче той е много добър треньор. Разликата се видя още на мача с Миньор където беше наредил децата супер точно и в началото на 2-рото ако оня нещастник Сталев не беше изпуснал чист гол ставаше 1:1. Веднага напипа кой какво може и изрита всеки доказано некадърен. Даде шанс на Йорданов, на Чудото, на Витана, можеше да разчита повече на Васко Кочев вместо на Карамано но там имаше сигурно и друга игра. Дори и от чужденците не се доверяваше на всички и изолира най-слабите (ДАрдженио и оня уругваеца). За Своге и Пирин всички скандали и промени им доидоха в повече и за това беха в супер лоша форма, но например мача който паднаха от Ч-ц беше перфектен тактически особено 2-рото полувреме когато махна уругваеца заради които стана дузпата, смени позицията на Чиро и за малко не ги бихме. Аз такива тактически промени от БГ треньор не бях виждал (може би от атлета Гърков, но с обигран отбор). В мача с Локото например играхме супер дисциплинирано тактически и спокоино можехме да бием с 3:0 ако ребека, морини, и витана беха вкарали невероятни положения. С ЦСКА също играхме тактически правилно, верно с физически слаби играчи но тактически грамотни - Йорданов, Кочев, и Чудото трябва да са научили много от него. Тоя според мен ако си направи сам отбор с БГ играчи пак ще постигне успех стига да има реални условия за работа.....

Те за това говорим...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 мар 2010 20:33

Bo.Fo. написа:Аз ти говоря за футболисти които могат,а не такива полуидиоти като пичоневата банда да не могат да бият Мездра,Своге,Сливен....За това говоря и мисля,че ти се излагаш като залагаш на този съмнителен откъдето и да го погледнеш италиански екземпляр.Излагацията е при теб приятелю защото ако остане треньор ще се разочароваш и ще се чувстваш наново излъганото овчарче...Вярвай ми имам усет за хората.

само няма ми викаш овчера да се разберем а?.... Избощо пука ми за Пичони Мичони и койт искаш. Одеве влезнах и ти прочетох просто невроятнта глупост да сравняваш Еврошампиона Дания с командата на Пичони. Просто искрено се забавлявах с поста ти. Аз овчерче не съм, ама май ти си някво такова странно животно заядливо.... незнам кво му се вика

batbore написа:Не се карайте бе майна, нормално е човек да има мнение за/против всеки треньор, и Форевъра не се кефи на Пичони. Според мен обаче той е много добър треньор. Разликата се видя още на мача с Миньор където беше наредил децата супер точно и в началото на 2-рото ако оня нещастник Сталев не беше изпуснал чист гол ставаше 1:1. Веднага напипа кой какво може и изрита всеки доказано некадърен. Даде шанс на Йорданов, на Чудото, на Витана, можеше да разчита повече на Васко Кочев вместо на Карамано но там имаше сигурно и друга игра. Дори и от чужденците не се доверяваше на всички и изолира най-слабите (ДАрдженио и оня уругваеца). За Своге и Пирин всички скандали и промени им доидоха в повече и за това беха в супер лоша форма, но например мача който паднаха от Ч-ц беше перфектен тактически особено 2-рото полувреме когато махна уругваеца заради които стана дузпата, смени позицията на Чиро и за малко не ги бихме. Аз такива тактически промени от БГ треньор не бях виждал (може би от атлета Гърков, но с обигран отбор). В мача с Локото например играхме супер дисциплинирано тактически и спокоино можехме да бием с 3:0 ако ребека, морини, и витана беха вкарали невероятни положения. С ЦСКА също играхме тактически правилно, верно с физически слаби играчи но тактически грамотни - Йорданов, Кочев, и Чудото трябва да са научили много от него. Тоя според мен ако си направи сам отбор с БГ играчи пак ще постигне успех стига да има реални условия за работа.....
Много точно
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”