Bo.Fo. написа:veseo написа:форевъра няма човек, който да му търпи провокациите и наглостта тук, така че мисля сме 100% зад "невидимия" и "правоверен" Alternative.
Ти ще престанеш ли да бъдеш "ние"!!!!!!!!!!!!Научи се да бъдеш "аз" и сам да отстояваш мнението си!!!
И още нещо:дай факти за твърденията си иначе се превръщаш в плямпало чийто думи нямат стойност.С уважение:Ботев Форевър.
Нямаш проблеми, ето "фактите" колко хора не те понасят:
the___dog написа:Пичове не се вързвайте на акъла на това момче. Вместо да мисли за гостуването на Локомотив в Стара Загора, той се интересева от Ботев. Това показва, че Ботев е отбора на Пловдив. Няма какво друго да кажа!
rump_shaker написа:Форевър стига бе майан. Неразбрали че има явно причина за този бан. Аз наистина не съм видял едно мнение на теб което да не е в контра на някой друг. И разбирам да имаш мнение ама твотйто прилича повече на това. Един казва бяло ти му викаш не черно, след малко друг вика сиво а ти му викаш не бе зелено!! Просто всяка една ситуация ти си на обратната страна. Идваха Италянци и когато всички бяхме уж зад тях ти беше против тях. После станахме против тях ти пък стана зад тях..... Демек просто целиш да се заяждаш тва е проблема
plan-2012 написа:Ей Бо.Фо. знаем отношението ти към Пичони , дай нещо ново ?Кажи нещо за работодателя ти ?
botev_1912 написа:Форевъре, на всички им е ясно, че проблемът не е във това което казваш, а отношението ти! Това е нещото което трябва да разбереш!
Стигат ли, или да връщам на миналата страница? Къде са хората, които не приспадат към "нас"?