ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Пичони си татуира емблемата на "Ботев"

Мнениеот Alternative » 18 мар 2010 15:34

Bo.Fo. написа:
veseo написа:форевъра няма човек, който да му търпи провокациите и наглостта тук, така че мисля сме 100% зад "невидимия" и "правоверен" Alternative.

Ти ще престанеш ли да бъдеш "ние"!!!!!!!!!!!!Научи се да бъдеш "аз" и сам да отстояваш мнението си!!!И още нещо:дай факти за твърденията си иначе се превръщаш в плямпало чийто думи нямат стойност.С уважение:Ботев Форевър.

Значи,всяко твое мнение е на границата да изпокараш всички във форума.Следвашият път ще има по тежко наказание,сам ще разбереш какво е.За последен път те предупреждавам :!:
Изображение
Изображение

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 18 мар 2010 16:50

Alternative написа:
Bo.Fo. написа:
veseo написа:форевъра няма човек, който да му търпи провокациите и наглостта тук, така че мисля сме 100% зад "невидимия" и "правоверен" Alternative.

Ти ще престанеш ли да бъдеш "ние"!!!!!!!!!!!!Научи се да бъдеш "аз" и сам да отстояваш мнението си!!!И още нещо:дай факти за твърденията си иначе се превръщаш в плямпало чийто думи нямат стойност.С уважение:Ботев Форевър.

Значи,всяко твое мнение е на границата да изпокараш всички във форума.Следвашият път ще има по тежко наказание,сам ще разбереш какво е.За последен път те предупреждавам :!:

Не става ясно кой е предупреден:този който нарича друг потребител "нагъл"и"провокатор",като прави заявка да настрои и други фенове или този който иска факти за обидите отправени към него.Макар,че тук доколкото знам не се толерират обидите...Дано да получа откровен отговор и да не ми се трие повече въпроса защото е съвсем резонен.Доблестните хора не се срахуват от опонентите си и не се крият зад конюктурата,която им дава предимство.....да заличават етични въпроси.

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 18 мар 2010 17:05

botev_1912 написа:
Bo.Fo. написа:
Alternative написа:Форевъра отнесе още един бан,докато не се вразуми ще е така. ;)

Давай г-н Никой!!!!Слагай бан на веки който не е правоверен като теб!!!!Такива като теб в живота са невидими.Избивай си комплекса тук защото другаде нямаш шанс.Това е възможноста на живота ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Форевъре, на всички им е ясно, че проблемът не е във това което казваш, а отношението ти!

Това е нещото което трябва да разбереш!

Аз нямам и не искам да имам лошо отношение към никой Ботевист!!!!!Уважавам мнението на вскиго от жълто-черното семейство и искам и моето да се уважава.А действителноста ще покаже кой е прав.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 18 мар 2010 18:24

Форевър не си намерил точния начин да се изказваш ... Обмисляй мненията си преди да пишеш и да не забравяме за какво е тамата!
Не е нужно след всяка тема на 5-6 страница да се правят скандали ... Точно това не трябва да допускаме - разделение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 18 мар 2010 18:48

Хайде бе Бо.Фо. кажи от къде тая омраза към Пичони ?

Да не би той да ти взе длъжноста и ти изяде кифтетата и филетата ?

Кажи сега колко години ти яде бял хляб от ръката христолова ?

Надявам се да не се направиш на разсеян и да получа три откровенни отговора !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 мар 2010 19:05

Bo.Fo. написа:

Нямаш проблеми, ето "фактите" колко хора не те понасят:

the___dog написа:Пичове не се вързвайте на акъла на това момче. Вместо да мисли за гостуването на Локомотив в Стара Загора, той се интересева от Ботев. Това показва, че Ботев е отбора на Пловдив. Няма какво друго да кажа!

rump_shaker написа:Форевър стига бе майан. Неразбрали че има явно причина за този бан. Аз наистина не съм видял едно мнение на теб което да не е в контра на някой друг. И разбирам да имаш мнение ама твотйто прилича повече на това. Един казва бяло ти му викаш не черно, след малко друг вика сиво а ти му викаш не бе зелено!! Просто всяка една ситуация ти си на обратната страна. Идваха Италянци и когато всички бяхме уж зад тях ти беше против тях. После станахме против тях ти пък стана зад тях..... Демек просто целиш да се заяждаш тва е проблема

plan-2012 написа:Ей Бо.Фо. знаем отношението ти към Пичони , дай нещо ново ?Кажи нещо за работодателя ти ?

botev_1912 написа:Форевъре, на всички им е ясно, че проблемът не е във това което казваш, а отношението ти! Това е нещото което трябва да разбереш!

Стигат ли, или да връщам на миналата страница? Къде са хората, които не приспадат към "нас"?
Последна промяна от veseo на 18 мар 2010 19:10, променено общо 1 път.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 18 мар 2010 19:29

plan-2012 написа:Хайде бе Бо.Фо. кажи от къде тая омраза към Пичони ?

Ти не можещ ли без лични нападки?Айде сега ме обори:Дойде ли той с лъжа в клуба ни?Беше ли и той във сценария за 4месечната заблуда на феновете?От 12 мача постигна ли 1 победа 4 равни и7 загуби?Защо флиртува с феновете,а не печели уважението им на терена т.с. с победи и резултатна игра.

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 18 мар 2010 21:15

veseo написа:
Bo.Fo. написа:

Нямаш проблеми, ето "фактите" колко хора не те понасят:

the___dog написа:Пичове не се вързвайте на акъла на това момче. Вместо да мисли за гостуването на Локомотив в Стара Загора, той се интересева от Ботев. Това показва, че Ботев е отбора на Пловдив. Няма какво друго да кажа!

rump_shaker написа:Форевър стига бе майан. Неразбрали че има явно причина за този бан. Аз наистина не съм видял едно мнение на теб което да не е в контра на някой друг. И разбирам да имаш мнение ама твотйто прилича повече на това. Един казва бяло ти му викаш не черно, след малко друг вика сиво а ти му викаш не бе зелено!! Просто всяка една ситуация ти си на обратната страна. Идваха Италянци и когато всички бяхме уж зад тях ти беше против тях. После станахме против тях ти пък стана зад тях..... Демек просто целиш да се заяждаш тва е проблема

Наистина си един злобен празнодумец щом си цитирал дори и ДОГ!!!Човека си написа мнението за един буфер чието мнение бе изтрито ама пуста злоба....

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 19 мар 2010 12:48

Bo.Fo. написа:
plan-2012 написа:Хайде бе Бо.Фо. кажи от къде тая омраза към Пичони ?

Ти не можещ ли без лични нападки?Айде сега ме обори:Дойде ли той с лъжа в клуба ни?Беше ли и той във сценария за 4месечната заблуда на феновете?От 12 мача постигна ли 1 победа 4 равни и7 загуби?Защо флиртува с феновете,а не печели уважението им на терена т.с. с победи и резултатна игра.

Напротив, форевър, Пичони спечели уважението на феновете именно на терена! Останалото дойде по-късно!

Върни се в “Ботев”