ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Пичони си татуира емблемата на "Ботев"

Мнениеот Alex » 18 мар 2010 05:21

Flash1912 написа:
Alex написа:на мен ще ми липсва. дано пак се върне някой ден. все пак човека може да беше некав малко тъпичък, ама имаше сърце и внасяше колорит. (мисля, че поне сега е ясно на хората, че той наистина обичаше Ботев за разлика от някои бизнесмени)

не е хич тъпичък :) доколкото си спомням имаше по-висок резултат на теоретичния тест за треньори в Коверчано от Анчелоти примерно :)
еми да му пожелаем тогава още успехи и ако остане в БГ, балканите да не му видят сметката...
[center]Изображение[/center]

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 18 мар 2010 07:11

Alternative написа:Форевъра отнесе още един бан,докато не се вразуми ще е така. ;)

Давай г-н Никой!!!!Слагай бан на веки който не е правоверен като теб!!!!Такива като теб в живота са невидими.Избивай си комплекса тук защото другаде нямаш шанс.Това е възможноста на живота ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 мар 2010 10:08

форевъра няма човек, който да му търпи провокациите и наглостта тук, така че мисля сме 100% зад "невидимия" и "правоверен" Alternative.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 18 мар 2010 11:12

Bo.Fo. написа:
Alternative написа:Форевъра отнесе още един бан,докато не се вразуми ще е така. ;)

Давай г-н Никой!!!!Слагай бан на веки който не е правоверен като теб!!!!Такива като теб в живота са невидими.Избивай си комплекса тук защото другаде нямаш шанс.Това е възможноста на живота ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Мойто момче" имаш някакъв проблем с психиката,наблюдавам те ;) .Комплексите са при теб,не мога да си представя,че си ботевист. Повече няма да те коментирам,ти реши какво ще пишеш и как ще се отнасяш с останалите хора във форума. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 18 мар 2010 11:55

Bo.Fo. написа:

Форевъре, на всички им е ясно, че проблемът не е във това което казваш, а отношението ти!

Това е нещото което трябва да разбереш!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 18 мар 2010 12:40

Ей Бо.Фо. знаем отношението ти към Пичони , дай нещо ново ?

Кажи нещо за работодателя ти ?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 мар 2010 12:45

Bo.Fo. написа:

Форевър стига бе майан. Неразбрали че има явно причина за този бан. Аз наистина не съм видял едно мнение на теб което да не е в контра на някой друг. И разбирам да имаш мнение ама твотйто прилича повече на това. Един казва бяло ти му викаш не черно, след малко друг вика сиво а ти му викаш не бе зелено!! Просто всяка една ситуация ти си на обратната страна. Идваха Италянци и когато всички бяхме уж зад тях ти беше против тях. После станахме против тях ти пък стана зад тях..... Демек просто целиш да се заяждаш тва е проблема
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 18 мар 2010 14:23

Пичове не се вързвайте на акъла на това момче. Вместо да мисли за гостуването на Локомотив в Стара Загора, той се интересева от Ботев. Това показва, че Ботев е отбора на Пловдив. Няма какво друго да кажа!

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 18 мар 2010 14:46

rump_shaker написа:
Bo.Fo. написа:

Форевър стига бе майан. Неразбрали че има явно причина за този бан. Аз наистина не съм видял едно мнение на теб което да не е в контра на някой друг. И разбирам да имаш мнение ама твотйто прилича повече на това. Един казва бяло ти му викаш не черно, след малко друг вика сиво а ти му викаш не бе зелено!! Просто всяка една ситуация ти си на обратната страна. Идваха Италянци и когато всички бяхме уж зад тях ти беше против тях. После станахме против тях ти пък стана зад тях..... Демек просто целиш да се заяждаш тва е проблема

rump_shaker да предположим,че съм достатъчно глупав и не съм разбрал за какво ми е бан-а.Нека "многоуважавания" Алтернатив обясни с цитат къде съм нарушил правилата,както изисква етиката.Аз не се заяждам човеко,просто коментирам фактите такива каквито са.Бях против италианците защото усетих факта,че са мошеници.Запомни и нека и другите да знаят:Сериозния инвеститор си личи по това,че веднага развързва кесията и действа със замах Справка-виж мургавите ни съграждани и президента им К.Динев.Спомняш си вероятно колко бях настоятелен за "витамините","заплатите","екипировка"и пр.благини за да разбера,че те въобще не се ангажират финансово.

Bo.Fo.

Мнениеот Bo.Fo. » 18 мар 2010 15:01

veseo написа:форевъра няма човек, който да му търпи провокациите и наглостта тук, така че мисля сме 100% зад "невидимия" и "правоверен" Alternative.

Ти ще престанеш ли да бъдеш "ние"!!!!!!!!!!!!Научи се да бъдеш "аз" и сам да отстояваш мнението си!!!И още нещо:дай факти за твърденията си иначе се превръщаш в плямпало чийто думи нямат стойност.С уважение:Ботев Форевър.

Върни се в “Ботев”