ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот silverbg » 24 фев 2010 10:29

Мнениеята за просташкото поведение са много весели :lol: , да се чуди човек във футболен форум ли е попаднал или в такъв за фигурно пързаляне. :)
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

saigon
Контакти:

Мнениеот saigon » 24 фев 2010 10:30

silverbg написа:Мнениеята за просташкото поведение са много весели :lol: , да се чуди човек във футболен форум ли е попаднал или в такъв за фигурно пързаляне. :)

Ако визираш мен, защото аз го употребих - ти видя ли през целия разговор Салерно да обиди някой?

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 24 фев 2010 10:34

saigon написа:
silverbg написа:Мнениеята за просташкото поведение са много весели :lol: , да се чуди човек във футболен форум ли е попаднал или в такъв за фигурно пързаляне. :)

Ако визираш мен, защото аз го употребих - ти видя ли през целия разговор Салерно да обиди някой?

Обижда ни с действията си, или по-скоро бездействията. Иначе си е сладкодумец, ама уви думите му не значат нищо, просто искахме действия. Но такива не видяхме, нямаше договор, нямаше пари за БФС, за играчите, за кво повече трябва да говорим?! Пак да му слушаме обещанията?! Тва го минахме преди 4-5 месеца.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 фев 2010 10:39

Феновете на Ботев искат да спрат от участие отбора в А група и правят всичко за постигане на това.Не знам дали са прави,или не.Това си е техен проблем.Искам само да задам някои въпроси,на които след като си отговорите,ще разберете дали мачът Ботев-Левски ще се състои и защо.
1.Правилника на Бфс относно прекратяването на участието на даден отбор от групата.А именно:-Когато един отбор прекратява участието си в групата в паузата между двата полусезона,всички резултати постигнати през първия се АНУЛИРАТ!
2.Искам да погледнете класирането на отборите внимателно и да се замислите Ботев от кого е спечелил точки и кой ще се облагодетелства,ако Ботев не участва в първия мач за пролетния полусезон.
3.Във връзка с горе написаното искам да направя една вметка.БФС синьо ли е,или ДА!И ако е синьо,чии интереси ще защитава?Дали тези на Левски,или тези на Ботев?Разбирай вместо Ботев-Локо сф.
4.Класирането на Левски в момента е повече от неблагоприятно.Разлката от две точки от Локо сф,автоматично ще стане 4/четири/.И като знаем как играят Локо сф срещу Левски,следва че шампионите няма да хванат ръка за Европа.А дали цялата синя олигархия ще допусне това?Не мисля.В контекста на тези мисли,съм почти убеден че мач Ботев-Левски ще има.А какво следва от това,нека феновете на Ботев си отговорят сами.Най-вероятно Ботев ще започне първенството и то с цел обслужване на чужди интереси,без някой да се вълнува от това какво мислят или какво искат пишещите тук.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 фев 2010 10:40

saigon написа:

Добре бе ,ай махни се от нашия форум..

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 24 фев 2010 10:41

Междувременно солидна група от агитката на Ботев пое към столицата този следобед. Феновете смятат да посрещнат по подобаващ начин на аерогара "София" конгоанско-бразилско-италианския тим, който идва, за да играе за Христолов и съдружниците му от Апенините. Очаква се Ботев да кацне около 17:45 часа. НЯМА ДА СИ ТРАГНАТ ДАВАИТЕ ДА СЕ ЗАБИРАМЕ И ДА УТИВАМЕ ПАК

Shadow_
Контакти:

Мнениеот Shadow_ » 24 фев 2010 10:42

lud написа:Междувременно солидна група от агитката на Ботев пое към столицата този следобед. Феновете смятат да посрещнат по подобаващ начин на аерогара "София" конгоанско-бразилско-италианския тим, който идва, за да играе за Христолов и съдружниците му от Апенините. Очаква се Ботев да кацне около 17:45 часа. НЯМА ДА СИ ТРАГНАТ ДАВАИТЕ ДА СЕ ЗАБИРАМЕ И ДА УТИВАМЕ ПАК

Тва е от вчера :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2010 10:42

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5VMJfLyGSSo&feature=player_embedded[/youtube]
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 24 фев 2010 10:50

Хотелиери от Брестник издирват Салерно
Италианските "канарчета" добре си похапнаха тази сутрин. Снимка: news4000.bg
24.02.2010 г. 10:35 ч.
Иво Петров, Марин Попов (Брестник) - News4000.bg

Вождът на италианския Ботев Франческо Салерно е потънал в дън земя, проплакаха съдържателите на хотел "Беркут" в Брестник. По предварителната договорка, тази сутрин групата от Апенините трябваше да се изнесе в посока София. Салерно обаче си е изключил мобилния телефон, а трупата му в "Беркут" отново се чуди какво става.

"Платиха си нощувка, закуска и обяд. Казаха, че сутринта идват в хотела и се разбираме дали ще обядват тук или ще им приготвим пакети с храна като за пътуване. Никой засега не отговаря на телефонните ни повиквания. В 12 часа сме категорични, че щe помолим италианците да освободят стаите си", заяви пред news4000.bg дневният управител на "Беркут".

Иначе момчетата на Салерно закусиха и отново се оттеглиха да наваксат съня си. Снощи дебелакът от Италия обяви, че слага точка на налудничавия проект "Италиански Ботев". Проверка на news4000.bg установи, че няма никакви резервации за самолетни билети от Салерно и неговите авери. В 18:40 часа днес "Алиталия" AZ521 можеше да извози проваления Ботев до Италия срещу 1500 евро. Сутрешният полет в 6:10 часа до Рим на "Уиз Еър" с икономична класа и една бизнесрезервация за Салерно струва едва 600 евро...

sory

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 24 фев 2010 10:51

Хотелиери от Брестник издирват Салерно
Италианските "канарчета" добре си похапнаха тази сутрин. Снимка: news4000.bg
24.02.2010 г. 10:35 ч.
Иво Петров, Марин Попов (Брестник) - News4000.bg

Вождът на италианския Ботев Франческо Салерно е потънал в дън земя, проплакаха съдържателите на хотел "Беркут" в Брестник. По предварителната договорка, тази сутрин групата от Апенините трябваше да се изнесе в посока София. Салерно обаче си е изключил мобилния телефон, а трупата му в "Беркут" отново се чуди какво става.

"Платиха си нощувка, закуска и обяд. Казаха, че сутринта идват в хотела и се разбираме дали ще обядват тук или ще им приготвим пакети с храна като за пътуване. Никой засега не отговаря на телефонните ни повиквания. В 12 часа сме категорични, че щe помолим италианците да освободят стаите си", заяви пред news4000.bg дневният управител на "Беркут".

Иначе момчетата на Салерно закусиха и отново се оттеглиха да наваксат съня си. Снощи дебелакът от Италия обяви, че слага точка на налудничавия проект "Италиански Ботев". Проверка на news4000.bg установи, че няма никакви резервации за самолетни билети от Салерно и неговите авери. В 18:40 часа днес "Алиталия" AZ521 можеше да извози проваления Ботев до Италия срещу 1500 евро. Сутрешният полет в 6:10 часа до Рим на "Уиз Еър" с икономична класа и една бизнесрезервация за Салерно струва едва 600 евро...

nqma da si tragnat

Върни се в “Ботев”