ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FulhamRoadSW6

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот FulhamRoadSW6 » 24 фев 2010 09:56

PLOVDIV PEE 1912 написа:
FulhamRoadSW6 написа:тея маините са много наивни верно :) .. до сега никои не смееше да извади 1млн да ги даде на селския и да вземе ботяв и те си мислят ,че некои би ги взел в това положение от Б- окръжна.? защото точно от там трябва да започнат ако свормират нов клуб!!! как така те си мислят за В-група нямам идея :)) маините си знаят... та... човека по-горе е написал , кви суми се изискват за идръжка на отбор в А- окръжна... ами школи .. ами транспорти , екипи...подръжка на стадион... ток , вода.. маини пограбахте ботяв!! сериозно ви го казвам!!

Ей селянин,кога научи български,кога започна да го говориш?

аз до колкото знам селяците живеят в прованса там където селяни управляват футбола :)) ама тва друга тема..... вместо да ми се правиш на учителка по бг.. ми кажи , за кое от горенаписаното не съм прав??? толкова сте смешни и наивни верно ,че чак ми иде да драифам в-ху вас.... сигурно за феновете на локо е всеки ден парти щом живеят редом с розови ревюл=ционери (кретени) като вас :)

пс от клипа ясно си личи , кои фенове немогат да говорят български хаха :P

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 24 фев 2010 09:58

Tonkata1 написа:към daimio
Думи само. Значи ние от другите отбори не сме фенове, а някви шматки дето не знаят защо ходят на мач???

Думи само щяха да са ако вчера вечерта нямаше 300 души в Брестник готови да се борят за това в,което вярват.Думи само щяха да са ако не бяхме направили нищо от това,което сме правили.Да не изброявам сега явно си незапознат.А защо ходите на мач феновете на другите отбори,отговор на тоя въпрос аз нямам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Като гледам мненията Ви сигурно е,че няма и да намеря :)

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 24 фев 2010 09:59

пичове борбата ви трябва да ви продължи, за пример ще ви дам нашият отбор на Пирин които по същият аналогичен начин се ръководеше от некадърен собственик и отбора беше изхвърлен във в група след фалит, но след това нещата потръгнаха. Ние също бяхме 2 години в В група и 1 една Б ,така че това да не ви притеснява че сте изиграете един два сезона в долните групи. УСПЕХ
OFK PIRIN

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 24 фев 2010 10:02

bulgaro написа::lol: :lol: :lol:
Чета мненията тук и се дивя на всички "доброжелатели", които ни "съветват" или ни оплакват.
Момчета, всуе се хабите, трудно се разбира това, което ви е чуждо.
Как да разбереш смелостта, когато си страхливец, как да се поклониш на волята и духа, когато си слуга, как да познаеш свободата, когато си роб?
Момчета, "съчувствие и сълзи крокодилски" не желаем, защото нашата кауза е права, нашето дело е чисто, борбата ни е свята.
Ботев ще е вечно жив, защото е силна традицията, завещана от дедите ни, идеалът носим в себе си, ще го носят и синовете ни.
Той не умира!

Ще си изстрадаме свободата!
Ние си искаме нашия БОТЕВ не зависимо в коя група е!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 24 фев 2010 10:03

Едно голямо ЕВАЛА за тези, които бяха на срещата! Спечелихме първата битка! Ако продължаваме така, ще спечелим и войната, сигурен съм! В група не ни притеснява, пак ще пълним стадиона! Сега да му мисли Селския! Ама кой каквото си е надробил, да си го сърба! СВОБОДЕН БОТЕВ!!!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 24 фев 2010 10:03

FulhamRoadSW6 написа:
bnborisov написа:МНОГО СТРАНЕН СТАНА ТОЯ ФОРУМ. ХОРА КАТО FulhamRoadSW6 , КОЙТО ЯВНО НЕ Е ОТ БОТЕВ С ЕДНО МНЕНИЕ И ТО Е ПРИ НАС . ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ МНОГО СТАНИ УчАСНИЦИ В ФОРУМА

параноите ли те подгониха бе пич?? :shoked: хаха :).... конспирации , щуротии... изперкахте тотално :)

НЕ БЕ ПРОСТО СМЯТАМ ЧЕ МИРИШЕ КОГАТО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СА ВЪВ ФОРУМА

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 24 фев 2010 10:07

Аз не съм Ботевист, Левскар съм, но искам да гледам пак Ботев-Байер М и подобни мачове на препълнения "Стадион Пловдив".
Успех ви пожелавам.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 фев 2010 10:07

От всички писаници по темите Христолов,Салерно,"новия" Ботев,"стария" Ботев и т.н. ми стана ясно едно.Че,независимо от твърденията ви,че сте "велика" публика",че сте като "юмрук" и др.,при развитието на историята(истерията) Христолов-Салерно-БФС,се оказа,че нито сте "велики",още по-малко-"единни".Във форума настана едно плюене,едно псуване,едно заклеймяване-не ти е работа.И то м/у фенове,претендиращи,че са върли "ботевисти".Някои започнаха да "раздават правосъдие",определяйки феновете на "истински" и "неистински".Като ,естествено,"истинските" са тези,които мислят точно като тях.Жалко!Може сега да ми се "нахвърлите",защото съм левскар,а в този форум "левскар" е мръсна дума.Но,докато го правите се замислете в/у това,което се случва м/у вас,феновете.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 фев 2010 10:08

FulhamRoadSW6 написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
FulhamRoadSW6 написа:тея маините са много наивни верно :) .. до сега никои не смееше да извади 1млн да ги даде на селския и да вземе ботяв и те си мислят ,че некои би ги взел в това положение от Б- окръжна.? защото точно от там трябва да започнат ако свормират нов клуб!!! как така те си мислят за В-група нямам идея :)) маините си знаят... та... човека по-горе е написал , кви суми се изискват за идръжка на отбор в А- окръжна... ами школи .. ами транспорти , екипи...подръжка на стадион... ток , вода.. маини пограбахте ботяв!! сериозно ви го казвам!!

Ей селянин,кога научи български,кога започна да го говориш?

аз до колкото знам селяците живеят в прованса там където селяни управляват футбола :)) ама тва друга тема..... вместо да ми се правиш на учителка по бг.. ми кажи , за кое от горенаписаното не съм прав??? толкова сте смешни и наивни верно ,че чак ми иде да драифам в-ху вас.... сигурно за феновете на локо е всеки ден парти щом живеят редом с розови ревюл=ционери (кретени) като вас :)

пс от клипа ясно си личи , кои фенове немогат да говорят български хаха :P

Ей кретен,що не си ЕБЕШ МАЙКАТА ???

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 фев 2010 10:09

terro написа:
bulgaro написа::lol: :lol: :lol:
Чета мненията тук и се дивя на всички "доброжелатели", които ни "съветват" или ни оплакват.
Момчета, всуе се хабите, трудно се разбира това, което ви е чуждо.
Как да разбереш смелостта, когато си страхливец, как да се поклониш на волята и духа, когато си слуга, как да познаеш свободата, когато си роб?
Момчета, "съчувствие и сълзи крокодилски" не желаем, защото нашата кауза е права, нашето дело е чисто, борбата ни е свята.
Ботев ще е вечно жив, защото е силна традицията, завещана от дедите ни, идеалът носим в себе си, ще го носят и синовете ни.
Той не умира!

Ще си изстрадаме свободата!
Ние си искаме нашия БОТЕВ не зависимо в коя група е!

+100000000000000000000

Върни се в “Ботев”