ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Феновете стреснаха Салерно, италианците си тръгват

Мнениеот acmilan » 24 фев 2010 02:27

Не е моя работа да коментирам Ботев,ако искайте ми приемайте мнението,ако не искате недейте,но ако така подхождате към всеки евентуален собственик,никой няма да иска да купи Ботев в близките години.Дано сте си направили сметката и да си възродите клуба,но аз не мисля,че това ще стане скоро.Все пак се отървахте от Неградския,което си е успех.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 24 фев 2010 02:29

acmilan написа:Не е моя работа да коментирам Ботев,ако искайте ми приемайте мнението,ако не искате недейте,но ако така подхождате към всеки евентуален собственик,никой няма да иска да купи Ботев в близките години.Дано сте си направили сметката и да си възродите клуба,но аз не мисля,че това ще стане скоро.Все пак се отървахте от Неградския,което си е успех.

Не се притеснявай . Ботевлиите не хапят много :lol:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 фев 2010 02:29

Тракиец 1912 написа:Тристан, Ботев е цяла една идеология. Идеи, колкото си искаш. И да, пич, имаш право, защото сме много смели на думи, а онези, които са подели инициативата трябва да треперят целите, защото в ръцете им седи не какво да е, а любовта на град Пловдив. Трябва да сме внимателни, но в момента премахването на Селския седи пред всичко! Това е най-важното. Предпочитам да сме във В група, но хората, които се грижат за Ботев да са добронамерени и креативни и да искат да правят футбол! Ако е така, бих се примирил и с това "лутане", стига да знам, че всичко е в интерес на клуба.

Тракиец, пак евала за духа...Знам че Ботев е идеолигия, това е голям клуб...със още по-големи традиции и легенди (даже и Гунди е почнал оттам докато е бил в казармата). Повярвай ми че няма любител на родния футбол, който да се радва на тези събития-дори и да има те са ...как да кажа - Мъртви Души.
За любовта на Пловдив-тук е вече въпрос на гледна точка-не забравяй че има и друг отбов в Пловдив.
За желанието да сте внимателни...разбери - живеем в България-тук нещата никога не са както трябва, винаги има тоя-оня...знаеш как е. Щото има добри футболни хора тук-но има един лаф за "кацата с меда"...разбираш ме.
Затова питам - какво ще стане после като се махнат "приятелите" ви - ясно е че това ще стане. Как виждате нещата...като Берое ли? Като Монтана? Като кой - ясно е че милеете за клуба - ама имате ли планове, идеи за бъдещето (като изключим надеждата за добри хора - щото всеки обичащ отбора си фен милее за такижа управници)?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 фев 2010 02:46

Тракиец 1912 написа:
dell78 написа:
Тракиец 1912 написа:Юношите ни не са нищо особено. Школата ни е съсипана и е на космически години от онова, което беше. Шега било, че някога Ботев победи с 4-1 Левски с хлапета от собствената си школа. тогава Левски имаше 7 национала в състава си Доколкото знам, Ботев 2002 са добри, но те не се водят към нас, частна формация са.

И тая разсипия благодарение на най-честния и почтен "гражданин" на Крумово/Брягово

Е, не сме само ние така, пич. Виж, че в цяла България школата е запусната. Съвременния български футбол се нуждае от онази школа, която бълваше един след друг таланти и правеше конкуренция за национала. Всичко е занимарено. Дори повечето тук ще ти кажат, че предпочитат чужденци пред българи... Какви чужденци? Нали искаме ВЪЗРАЖДАНЕ? Кога Ботев в големите си години е бил с чуждестранен състав? Никога. Следователно един чуждестранен Ботев ще е нещо съвсем ново и е въпрос на виждане дали ще е "възраждане".

Ама да - така е. Вече добрите школи в София, Пловдив, Плевен...всичко е мит. И то не защото няма пари и т.н. ( е и това е фактор донякаде), а щото животът може би стана такъв в Родината. Талантливите младежи отиват някаде - ама какво става: живот, мадами, изкушения в България колкото щеш... И така да ти кажа..много младежи сами си бият дузпата.
Понеже в един момент обличат анцунга на отбора, тръгват с него по кръчмите, правят се на тежкари, на играчи... и сме дотам. Пиене, яко фолк, мадами по 2-3 .... и кво правим.
Виж вече школите са мит в България.. щото има и още един момент -има много връзкари...олеееееееее с лопата да ги ринеш-кой от кой по-бездарен и връзкар......Така че идеята ми беше, да не се предоверяваш на юноши и "таланти" :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 24 фев 2010 02:47

Siegfried написа:
acmilan написа:Не е моя работа да коментирам Ботев,ако искайте ми приемайте мнението,ако не искате недейте,но ако така подхождате към всеки евентуален собственик,никой няма да иска да купи Ботев в близките години.Дано сте си направили сметката и да си възродите клуба,но аз не мисля,че това ще стане скоро.Все пак се отървахте от Неградския,което си е успех.

Не се притеснявай . Ботевлиите не хапят много :lol:

"Ботевлиите",някой от другите форумци чувал ли е тази дума?Теб те бива само да копираш теми и да ги изпращаш по форумите! :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 24 фев 2010 02:50

Alternative написа:
Siegfried написа:
"Ботевлиите",някой от другите форумци чувал ли е тази дума?Теб те бива само да копираш теми и да ги изпращаш по форумите! :lol:

Съкрушен от нищото на вечно чезнещото мислене тук .... :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 24 фев 2010 02:53

Siegfried написа:
Alternative написа:
Siegfried написа:

Съкрушен от нищото на вечно чезнещото мислене тук .... :lol: :lol: :lol:

Откъде копира тези думи?Сигурен съм,че не са твои!Може би гледаш много филми?Чел съм ти "копираните" теми.Интересни са,но не са твои. :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 24 фев 2010 02:54

Темите , както и мисълта , са мой идеи . Аз пиша стихове и повести . ;)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 24 фев 2010 02:56

Siegfried написа:Темите , както и мисълта , са мой идеи . Аз пиша стихове и повести . ;)

Аз пък съм Антъни Хопкинс ;)

[offtopic]Предлагам да спрем със спора,разбираш,че няма нищо общо с темата[/offtopic]
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 фев 2010 02:59

Alternative написа:
Siegfried написа:Темите , както и мисълта , са мой идеи . Аз пиша стихове и повести . ;)

Аз пък съм Антъни Хопкинс ;)

[offtopic]Предлагам да спрем със спора,разбираш,че няма нищо общо с темата[/offtopic]

Писатели, темата на форума е друга май, а? Така че ...темата е много сериозна - да се фокусираме върху Ботев :roll:
[offtopic]

Върни се в “Ботев”