ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Феновете на Ботев твърдо срещу Салерно!

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2010 18:40

child in time написа:Няма да стане перукарите ще трябва да върнат парите за ТВ права! А Ботев имат заложени 9 ма4а в телевизиите!

Е да де, ама то ако въобще няма отбор тогава какво става?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
trakia

Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот trakia » 22 фев 2010 18:40

Yellow major написа:Пичове няма какво да се залъгваме ако започнем от В ,няма как да не загубим "електорат" в Пловдив. Примери много, но ще ви дам един. На брат ми който е "пасивен" фен на Ботев сина му стана локомотивец докато те бяха във възход. Училището е мястото където се случват такива неща и не на последно място пасивността на родители Ботевисти,които не са идвали на мач от години.
И като изгасят прожекторите които сега са върху нас покрай нашите перманентни проблеми със селяка, ще загубим интереса на много млади за поне 3 години. От това няма какво да се лъжем печели локото макар да сме много повече в Пловдив, но губим свежа кръв.
За това ми е много болно ,ако ни няма за дълго време и от пресата и в нета. Накой да пише за Нафтата, не си спомням?
Така че искам проблема ни да се реши максимално по-леко.
За мен целта е смяната на собствеността в клуба. Другото ще се оправи постепенно.
Ако се търсят гаранции от някого нека да бъдат в тази посока.
Покрай този изрод се изметнахме и забравихме ,че има и други фенове и у нас и по света които недолюбват собствениците на клубове.Залитаме в другата посока феновете да управляват,което е меко казано непрофесионално.

Аз пък тебе те помня ,че беше един от тези фенове ,който изнасяха инфо уж от кухнята на клуба миналият полусезон и навиваше всички тука ,че сделка има и италянците са номер 1 .....сега гледам пак си се разпалил и така отгоре ,отгоре ни казваш ,че е по-добре да си седим под селско и свинско иго и да не изпадаме в долни девизии....
Нещата са ясни ,ти си Христолов .
Пичове разкрих го ,ей тоя ник е на Селянина!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 22 фев 2010 18:47

Ама вие само по интернетфорумите сте срещу него.досега само в един хотел се събрахте и това е.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот rump_shaker » 22 фев 2010 18:48

Фореваре стига си дразнил. Питаш за ПЛАН, питаш за ръководство... само ще ти кажа има имена... Бакалов е еидн пример, КЦМ като спонсор, има бъди сигурен

Сега ще те питам теб нещо. Кажи ми плана на СЕЛСКИЯ къв е. или на Салерно който е КОМБИНА сс селтака..... Кажи ми кат си толкоз отворен айде слушам ....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 22 фев 2010 19:00

orgi написа:Ама вие само по интернетфорумите сте срещу него.досега само в един хотел се събрахте и това е.

Orgi ти си фен на Stok,City или на Porrtters и всички останали букви и цифри в тази емблема? :mrgreen:
Аре ореантирай се къб си в края на краищата!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
since1912
Контакти:

Мнениеот since1912 » 22 фев 2010 19:22

vaskonti написа:
child in time написа:
Хипотетично ако тоя Салерно наистина докаже че Селинджър е аут от Ботев ще го подкрепите ли? Брестник са заявили че няма да пуснат Ботев ако не получат цялата сума!

Ама верно, и аз не мога да разбера защо са против тоя Салерно. Ако се окаже, че наистина Христолов вече го няма, ако италианеца почне да плаща какъв е проблема? Защо да не допуснат тоя отбор сега да участва? Изчакайте първо сега 2-3 дена да се види има ли въобще отбор, след това 2-3 кръга какво ще се случи и то ще си проличи на къде отиват нещата. Ако желанието ви е да ви изхвърлят от групата и да почнете наново, дали ще стане сега или след 2-3 седмици е все тая. Най-много все пак да останете в А група и италианеца да се окаже сериозен, а селския да го няма.
Какво губите ако дадете последен шанс на отбора? Истината тоя път ще лъсне много бързо!

На този му дадохме доверието си веднъж. И то цялото си доверие и надежди. Вече е късно. Ще му коства много, много време и усилия, за да го спечели отново.
Първи се родихме, няма да умрем!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 фев 2010 19:28

since1912 написа:
vaskonti написа:
child in time написа:
Хипотетично ако тоя Салерно наистина докаже че Селинджър е аут от Ботев ще го подкрепите ли? Брестник са заявили че няма да пуснат Ботев ако не получат цялата сума!

Ама верно, и аз не мога да разбера защо са против тоя Салерно. Ако се окаже, че наистина Христолов вече го няма, ако италианеца почне да плаща какъв е проблема? Защо да не допуснат тоя отбор сега да участва? Изчакайте първо сега 2-3 дена да се види има ли въобще отбор, след това 2-3 кръга какво ще се случи и то ще си проличи на къде отиват нещата. Ако желанието ви е да ви изхвърлят от групата и да почнете наново, дали ще стане сега или след 2-3 седмици е все тая. Най-много все пак да останете в А група и италианеца да се окаже сериозен, а селския да го няма.
Какво губите ако дадете последен шанс на отбора? Истината тоя път ще лъсне много бързо!

На този му дадохме доверието си веднъж. И то цялото си доверие и надежди. Вече е късно. Ще му коства много, много време и усилия, за да го спечели отново.

Ок, но какво губите ако допуснете отбора да тренира и да играе сега? Ако ще ви гонят от групата така или иначе ще почнете от другия сезон, не от сега! Просто в момента положението е такова, че по-лошо няма как да стане, най-много да се подобри! Мисля, че не е редно да пречите допълнително в момента, просто защото няма смисъл. Не и в този момент защото ако допуснем, че има шанс нещата да се оправят може да се окаже, че феновете са го провалили...
Нещата ще се изяснят скоро, просто няма как да се увърта повече!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 фев 2010 19:30

vaskonti написа:
child in time написа:Хипотетично ако тоя Салерно наистина докаже че Селинджър е аут от Ботев ще го подкрепите ли? Брестник са заявили че няма да пуснат Ботев ако не получат цялата сума!

Защото дори не е спрял да лъже, камоли да почне да печели доверието, което изгуби, помагайки на сельо в най-напечения му момент. Защото искаме сельо да страда и да не получи нищо, а не да му се размине, дори ако тва не беше негов цирк. А то е. ВЪН САЛЕРНО ОТ БОТЕВ!

vaskonti, левскарче ли си милото, че толкова държиш да се играе тоя "мач"? Голям кеф да вадиш нож на умряло куче, а?
Последна промяна от veseo на 22 фев 2010 19:31, променено общо 1 път.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 22 фев 2010 19:31

Не на Хиристолов ,не на Свинята ,СВОБОДЕН БОТЕВ !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 фев 2010 19:31

На мен ми писна отдавна!Няма да позволя повече циркове и подигравки с моя клуб.Всички селюви слуги ще ядат камъни...

Върни се в “Ботев”