Тракиец 1912 написа:puffer 1, изглеждаш леко неадекватен, не ми отговори на въпроса, това на снимката ти ромска сватба ли е?
![]()
![]()
Разбира се ,че е ромска сватба , или сватба на малцинствата. Много добре се вижда , че арменеца им кумува

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Тракиец 1912 написа:puffer 1, изглеждаш леко неадекватен, не ми отговори на въпроса, това на снимката ти ромска сватба ли е?
![]()
![]()
![]()
![]()
puffer 1 написа:Тракиец 1912 написа:puffer 1, изглеждаш леко неадекватен, не ми отговори на въпроса, това на снимката ти ромска сватба ли е?
![]()
![]()
Ето ги и всички гости присъствали на празника на ПЛОВДИВЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
шампион и супершампион
А други
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:Добре бе умняго ,на къде се е запътил твоят отбор в момента?Да не би към титлата на ШЛ?Вземи да се стегнеш малко...Пфф а ние сме гледали в миналото...
botev_1912 написа:Даде се защото така трябва, защото не може да се гони всеки на сляпо без да се знаят какви са му намеренията понеже не се знае от къде ще ни се усмихне късмета, защото и аз бих излъгал ако ме наобиколите така да ми искате обяснения, защото може би селският го е насадил в тази ситуация.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Fallen_Angel написа:yasen_ov4arov написа:Добре бе умняго ,на къде се е запътил твоят отбор в момента?Да не би към титлата на ШЛ?Вземи да се стегнеш малко...Пфф а ние сме гледали в миналото...
Ти не ги разбираш тези работи... Сега, с Галя и "безпаричната" селекция - Купа "Тойота"!!!
Ние този филм сме го гледали, но или те са слепи, или смятат, че са застраховани от подобни неща...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта