ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Edin e BOTEV
Контакти:

Re: Покана към Ергюн Пичоноглу

Мнениеот Edin e BOTEV » 06 сеп 2009 18:19

Тракиец 1912 написа:puffer 1, изглеждаш леко неадекватен :lol: , не ми отговори на въпроса, това на снимката ти ромска сватба ли е? :lol: :lol: :lol:

Разбира се ,че е ромска сватба , или сватба на малцинствата. Много добре се вижда , че арменеца им кумува :!: :!: :!:

Потребителски аватар
puffer 1

Мнениеот puffer 1 » 06 сеп 2009 18:46

Тракиец 1912 написа:puffer 1, изглеждаш леко неадекватен :lol: , не ми отговори на въпроса, това на снимката ти ромска сватба ли е? :lol: :lol: :lol:

Ето ги и всички гости присъствали на празника на ПЛОВДИВ :arrow: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВИзображениеИзображениеИзображение

шампион и супершампионИзображение

Изображение

А други Изображение
Изображение
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 06 сеп 2009 19:11

puffer 1 написа:

Ето ги и всички гости присъствали на празника на ПЛОВДИВ :arrow: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВИзображениеИзображениеИзображение

шампион и супершампионИзображение

Изображение

А други Изображение
Изображение

Добре бе умняго ,на къде се е запътил твоят отбор в момента?Да не би към титлата на ШЛ?Вземи да се стегнеш малко...Пфф а ние сме гледали в миналото...
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 06 сеп 2009 19:49

yasen_ov4arov написа:Добре бе умняго ,на къде се е запътил твоят отбор в момента?Да не би към титлата на ШЛ?Вземи да се стегнеш малко...Пфф а ние сме гледали в миналото...

Ти не ги разбираш тези работи... Сега, с Галя и "безпаричната" селекция - Купа "Тойота"!!!

Ние този филм сме го гледали, но или те са слепи, или смятат, че са застраховани от подобни неща...

veseo
Контакти:

Re: Пичоне:Треньор или мошенник?

Мнениеот veseo » 06 сеп 2009 19:56

botev_1912 написа:Даде се защото така трябва, защото не може да се гони всеки на сляпо без да се знаят какви са му намеренията понеже не се знае от къде ще ни се усмихне късмета, защото и аз бих излъгал ако ме наобиколите така да ми искате обяснения, защото може би селският го е насадил в тази ситуация.

Не точно, така Сельо просто ще си сменя пиоките и ще им даваме по месец "да се докажат". Тук има повод - да докажем, че сме му дали шанс и въпреки тва няма да има сделка, да се надяваме че при следващите му пионки няма да се минава със същото обещание от новата пионка, че медиите и след 9 такива лъжи, пак ще се разпищят при 10-тата, че "не сме му дали шанс да ни продаде".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev forever

Мнениеот botev forever » 06 сеп 2009 20:29

Fallen_Angel написа:
yasen_ov4arov написа:Добре бе умняго ,на къде се е запътил твоят отбор в момента?Да не би към титлата на ШЛ?Вземи да се стегнеш малко...Пфф а ние сме гледали в миналото...

Ти не ги разбираш тези работи... Сега, с Галя и "безпаричната" селекция - Купа "Тойота"!!!

Ние този филм сме го гледали, но или те са слепи, или смятат, че са застраховани от подобни неща...

Типично за ромския етнос е да се открадне нещо,както в случая кадри от концерт на Сл.Трифонов.

Потребителски аватар
zax
Контакти:

Мнениеот zax » 06 сеп 2009 21:23

Ей буфер умрял да не би да е имало забрана да си носите знамената.....?

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 сеп 2009 22:03

Ние имаме ли модератор или не? :roll:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
puffer 1

Мнениеот puffer 1 » 06 сеп 2009 22:10

Стига сме оспамвали темата :evil:
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 06 сеп 2009 22:15

Бан за буферското лайно ! :evil:

Върни се в “Ботев”