ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Салерно иска спешна среща с феновете

Мнениеот botev forever » 21 фев 2010 18:47

PLOVDIV PEE 1912 написа:
botev forever написа:
plan-2012 написа:а бе форевъре , по-голям акохолик от ЧИКО НЯМА :!:

Не така!!!Мисля,че за Чико по-добре замълчи ако нямаш добри думи за него,а съм сигурен,че имаш.Все пак той е наша жива легенда.

За Чико са верни и двете неща ,и легенда и алкохолик.

Е,да де но за второто нека да остане "между нас".Зулума е 10 пъти по-гадна личност,но не си чул от мургавите ни съграждани лоша дума за него.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 фев 2010 18:48

По темата: ако има такава среща - хубаво е да сме много хора, т.е. ако е днес - нека се оповести поне 1 час преди самата среща, а ако е утре - нека се направи да е след работно време за да се съберем повече хора!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 21 фев 2010 18:50

botev forever написа:
plan-2012 написа:а бе форевъре , по-голям акохолик от ЧИКО НЯМА :!:

Не така!!!Мисля,че за Чико по-добре замълчи ако нямаш добри думи за него,а съм сигурен,че имаш.Все пак той е наша жива легенда.

Ще замълча , защото така трябва ..., макар че книга може да се напише с истории от Тримонциун-Принцес

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот Yellow major » 21 фев 2010 19:11

Пичове няма какво да се залъгваме ако започнем от В ,няма как да не загубим "електорат" в Пловдив. Примери много, но ще ви дам един. На брат ми който е "пасивен" фен на Ботев сина му стана локомотивец докато те бяха във възход. Училището е мястото където се случват такива неща и не на последно място пасивността на родители Ботевисти,които не са идвали на мач от години.
И като изгасят прожекторите които сега са върху нас покрай нашите перманентни проблеми със селяка, ще загубим интереса на много млади за поне 3 години. От това няма какво да се лъжем печели локото макар да сме много повече в Пловдив, но губим свежа кръв.
За това ми е много болно ,ако ни няма за дълго време и от пресата и в нета. Накой да пише за Нафтата, не си спомням?
Така че искам проблема ни да се реши максимално по-леко.
За мен целта е смяната на собствеността в клуба. Другото ще се оправи постепенно.
Ако се търсят гаранции от някого нека да бъдат в тази посока.
Покрай този изрод се изметнахме и забравихме ,че има и други фенове и у нас и по света които недолюбват собствениците на клубове.Залитаме в другата посока феновете да управляват,което е меко казано непрофесионално.

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 21 фев 2010 19:26

Работя с подрастващи и имам представа за фенските им пристрастия.Мога да ви кажа,че феновете на Ботев се увеличават с всяка изминала година!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 21 фев 2010 19:37

Не мислиш ли обаче, че мнението ти е твърдв субективно и тези години в долните групи няма да се отразят на статуквото?

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 21 фев 2010 19:46

Разбира се,че е субективно-все пак това са лични наблюдения.Интересното е,че дори през последните години и въпреки изпаданията в "Б",тенденцията не се е променила.Може би поколенията растат с някакъв бунтарски ген и на подсъзнателно ниво борбата взима превес над живуркането и затова избирът е Ботев.
Лично аз не се плаша от загуба на свежа кръв,особено пък в посока на Локомотив.На тях зенита им премина през 2004 и при очертаващата им се посредственост даже те ще губят свежа кръв по чисто психологически причини.

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Мнениеот BrigadaTrakia » 21 фев 2010 19:55

Не съществува човек без психически проблеми да им вярва на двамата!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 фев 2010 20:14

botev forever написа:Не мислиш ли,че по-некадърен и малоумен треньор алкохолик не сме имали през 100 годишната си история.13 мача-1 победа,4 равни и 8 загуби.Головата разлика няма да я смятам.И на всичките тези факти да твърдиш подобно нещо...........

Абе форевър ти си некадърен бе майна. Първо не са 13 мача а са 10 дори по малко. Самите мачове с Италянските играчи са 8.

Аз да те питам кат си голям специалист, кой треньор с малчуганите на митко би спечелил точка. Първите 6 кръга се играха от малчугани! После дойдоха и серьозните мачове Срещу Славия, Литекс, ЛокоСф, ЛокоПд, ЦСКА в които отбора ако не друго не загуби нито веднъж с резултат по голям от 1 гол. Това кой тренер го е правил преди бе с тази разбита команда

Неискам да защитавам Пичони, но едно забелязах, тактически нашите седяха по добре от повечето отбори в А група. Друг е въпроса в способностите на играчите. Така че може да омаловажаваш Пичони, ама на всеки му е лесно да има Чико, Тумби и Гунди в състава.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 21 фев 2010 20:43

Siegfried написа:
veseo написа:
Siegfried написа:Нали уж Димитър Христолов вече не ви е собственик ? Продаде ви на Салерно , а ако не се лъжа - вие за това се молехте !!! Сега пък скочихте на италианеца . Бихте ли разяснили ?

Да - когато един рецидивист изнасилва жена ти (примерно) и сложи маска, то това не променя нещата - рецидивистът си е доволен, а жена ти пак е изнасилена.

Салерно да не би да е по-лош от Христолов ?

Салерно=Христолов=Салерно, това все едно е един и същи човек, разбери го :!:

Върни се в “Ботев”