ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Re: Франческо Салерно се оказва търгаш.....

Мнениеот since_1912 » 21 фев 2010 12:08

rump_shaker написа:Ми то има позиция, ама полвината пак са готоив да тръгват да подкрепят тоя Салерно. Аз затова съм бесен. Излензхме с решение, обединихме се и след седмица се появи дебелка и част от нас почнаха да се ослушват. "... Не им се играло във В...." ".....закво да си разрушаваме отбора...."

Ей затва още 1000000 години селска тирания над нас. Кат сме взели решение да се покажем кат маже и да си го изпалним майна. Кво кат отбора иде в 18-та глуха. Сега да на сме другаде??
+100000000000000000000000000000000000000000.Да го духа ШРЕК.
Изображение FORZA GIALLONERI

neverland
Контакти:

Мнениеот neverland » 21 фев 2010 12:12

А дали ще има много хора, подкрепящи Салерно (ако наистина така се казва), ако в няколко български медии излезе подробна информация и доказателства за това, че е измамник? Т.нар. официална позиция се изгражда от малка група хора (статистически незначима) и не можем да очакваме, че всички имат информацията, която тази малка група хора има. Средно-статистическият човек отваря вестника и чете "Франческо Салерно - Измамник". Ще продължи ли да вярва на светлото бъдеще на Ботев начело със Салерно?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 фев 2010 12:14

arekusanderu написа:Благодаря за снимката :) Мога и да бъркам,но се кълна Че е така.....на снимката виждам Максимилиано Манфредини които живее в МОДЕНА, по адрес via A.COSTA 7,това е известен мошенник,които открива офиси из цяла ИТАЛИЯ и РУМЪНИЯ и търси балъци за пране на пари.Този пич набута и моя шеф със доста крупна сума....притежава и автомобил ФИАТ БРАВА,с регистрация от АОСТА,но след направената проверка се оказа че и колата,и фирмите са му ФАНТОМ.Поне при срещите ни със него,тои плати кафето......ИСТОРИЯТА Е ИСТИНСКА И ГАРАНТИРАМ ЗА ГОРЕ ПИСАНОТО :o

Имал ли си личен контакт с този човек. Тва ввече идва в повече да се представвя за Салерно а де някъв си дург?
ИзображениеИзображение

Тодор Батков
Контакти:

Мнениеот Тодор Батков » 21 фев 2010 12:18

Примера на Берое е положителен.Без да вадят отбора,изхвърлиха Банев.Използвайте този италианец да запазите Ботев в елита а същевременно си градете бъдещето си зад гърба му.Един път отидете ли във В група,пътя обратно ще е много труден.Примери много: Етър,Ботев Вр.Дунав,Спартак Пл.и много други.Желая ви успех,но А група без вас няма да е същата.

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 21 фев 2010 12:19

ИМАЛ СЪМ 3 СРЕЩИ С НЕГО..1-ВЪВ ФОРЛИ И 2-В ЧЕЗЕНА....БУКЛУК Е....
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 21 фев 2010 12:19

rump_shaker написа:Ми то има позиция, ама полвината пак са готоив да тръгват да подкрепят тоя Салерно. Аз затова съм бесен. Излензхме с решение, обединихме се и след седмица се появи дебелка и част от нас почнаха да се ослушват. "... Не им се играло във В...." ".....закво да си разрушаваме отбора...."

Ей затва още 1000000 години селска тирания над нас. Кат сме взели решение да се покажем кат маже и да си го изпалним майна. Кво кат отбора иде в 18-та глуха. Сега да на сме другаде??

Не виждам какво се очудваш. Много добре знаеш , че българина е нямащо подобие на себе си животно , което колкото повече го клатят , толкова по хубаво му става.Гражданско общество и единство , са непознати в нашият речник думи.Тук всеки е готов да продаде другия , стига да има някаква изгода или да направи мръсно.Това го има и при феновете , макар че при тях е изразено по малко.Казвал съм го много пъти , че всяко стадо си заслужава овчаря.Дано този път покажем , че не сме стадо и сме дорасли да направим нещо различно от характерното за българина примиренчиство и малодушие.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 21 фев 2010 12:21

arekusanderu написа:ИМАЛ СЪМ 3 СРЕЩИ С НЕГО..1-ВЪВ ФОРЛИ И 2-В ЧЕЗЕНА....БУКЛУК Е....

Това и ние го знаем. Поне имащите глави на раменете си.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 фев 2010 12:24

arekusanderu написа:ИМАЛ СЪМ 3 СРЕЩИ С НЕГО..1-ВЪВ ФОРЛИ И 2-В ЧЕЗЕНА....БУКЛУК Е....

Тва вече е ново 20, тоя явно е наистина изпечен мошенник. Боже дано нне се подведат хората по този и да гледаме цирк и на пролет!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 21 фев 2010 12:32

Нека Салерно/Манфредини или който и да е този мошеник да покаже първо Книгата на Акционерите!
След това да отговори защо не иска да инвестира в ново АД.
Също така да изкоментира собствените си думи,че не иска отбор без фенове ( а такива неговия отбор няма да има)

И накрая,разбира се,да го изгоним от Пловдив :)

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Мнениеот max_danieli » 21 фев 2010 13:11

Тодор Батков написа:Примера на Берое е положителен.Без да вадят отбора,изхвърлиха Банев.Използвайте този италианец да запазите Ботев в елита а същевременно си градете бъдещето си зад гърба му.Един път отидете ли във В група,пътя обратно ще е много труден.Примери много: Етър,Ботев Вр.Дунав,Спартак Пл.и много други.Желая ви успех,но А група без вас няма да е същата.

+ 10000000000000000000000000
Отдавна се опитвам да кажа точно това, обаче като че ли никой не ме чува. Евала !!! Много добре си побрал най-същественото на толкова малко място. А относно тва дали е мошеник, може да се провери. Доколкото знам, той е импресарио на Ерос Рамацоти. Някой бг журналист да се свърже с Рамацоти, да му прати снимка на Салерно и да каже Рамацоти дали тва е неговия импресарио. Много просто.

Върни се в “Ботев”