Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: шок.юношите на Локо вече отказват мачове с Ботев

Мнениеот bnborisov » 02 апр 2014 12:43

Не. Става въпрос за тука във форума. Иначе това неможе да се случи на мач. Тука обаче има двама-трима дето нямат граници. Примерно тоя невестулката ако можеше щеше да стреля "на месо". толкова е изчаткал. добре че неможе, иначе...

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 апр 2014 12:49

plovdivram написа:Това, че някой САМОСТОЯТЕЛНО е изразил във някакъв форум нещо не прави нещата ОБЩИ, за да ги генерализирате така...

Само че псуването на 10 годишни деца на мачове на ДЮШ не идва от отделни хора, а се прави МАСОВО и предварително ОРГАНИЗИРАНО!!! Всеки от нас, който е присъствал на такива, знае за какво става въпрос.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 апр 2014 12:55

Raoul_Duke написа:
plovdivram написа:Това, че някой САМОСТОЯТЕЛНО е изразил във някакъв форум нещо не прави нещата ОБЩИ, за да ги генерализирате така...

Само че псуването на 10 годишни деца на мачове на ДЮШ не идва от отделни хора, а се прави МАСОВО и предварително ОРГАНИЗИРАНО!!! Всеки от нас, който е присъствал на такива, знае за какво става въпрос.

Стига си говорил глупости бе човек... Имам чувството, че си ходил на мачове от ДЮШ само от времето, откакто си направихте базата!!! :) "ПРЕДВАРИТЕЛНО ОРГАНИЗИРАНО"!!! :) Ти чуваш ли се какви ги говориш бе майна.... :) Аз също съм приссътвал и трябва да ти кажа, че ПО-ГОЛЕМИ хулигани от РОДИТЕЛИТЕ няма!!! :) ... Ама да намесваш някаква ПРЕДВАРИТЕЛНА организация и УМИСЪЛ е направо смешно!!! :) Стига с тези НАПЪНИ да ни изкарате какви ли не бе майна!!! Не ви прави чест!!!

И така и не разбрах как е името ти за да може вече спокойно да си говорим на малки имена!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 апр 2014 12:58

Стига с тези НАПЪНИ да ни изкарате какви ли не бе майна!!!

По нагоре съм постнал два клипа. С тях и без НАПЪНИ ставате "какви ли не". така е пич... аз бих се срамувал

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 апр 2014 13:00

Владко, Владко... Ходил съм на мачове от ДЮШ много, много пъти, дори вероятно повече от теб, така че няма смисъл да ми обясняваш. Не било организирано... Съвсем организирано се прави, потниците се събират, предварително се информират от вашите малки какви са на "жълтите" имената и на самия мач се почва турбо-селянията. Псувни на майка, закани от сорта: "Ей, еди кой си, знам те кой си, ще те намеря и ще ти счупя краката"... И това на 10-12 годишни деца! Не ми говори небивалици, за да оправдаеш тия дегенерати, защото ходя и по такива мачове и знам за какво става въпрос.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 апр 2014 13:07

Raoul_Duke написа:Владко, Владко... Ходил съм на мачове от ДЮШ много, много пъти, дори вероятно повече от теб, така че няма смисъл да ми обясняваш. Не било организирано... Съвсем организирано се прави, потниците се събират, предварително се информират от вашите малки какви са на "жълтите" имената и на самия мач се почва турбо-селянията. Псувни на майка, закани от сорта: "Ей, еди кой си, знам те кой си, ще те намеря и ще ти счупя краката"... И това на 10-12 годишни деца! Не ми говори небивалици, за да оправдаеш тия дегенерати, защото ходя и по такива мачове и знам за какво става въпрос.

Да... да... "предварително" е замислено майна... Точно както вие проучвате нашите имена и навици :) , така нашите обикалят по домовете на малките от ДЮШ да ги питат за имената на вашите малки и най-вече тези на МАЙКИТЕ им :) .... после ги разпространяват в интернет, заедно със снимките им (за да не стане объркване :) ) и който отиде на мача направо да ги почва по ред - деца, майки, татковци...

Далеч съм да бъда "адвокат" на такива неща, като постнатите, защото дори да са допустими (в нечии разбирания) мястото им не е на мачове на ДЮШ... Обаче ... ДА твърдиш, че е ОРГАНИЗИРАНО, при това ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! :) ПЪЛЕН СМЯХ!!! :)
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 02 апр 2014 13:16

В съвсем близкото минало ФЕНОВЕТЕ на ботев отказаха да дойдат на мач ДЕРБИ с ЛОКОМОТИВ на МЪЖКИЯ отбор. Знаеха, че ще бъдат смазани и ... няма никой. Но сега милионите замъгляват мозъците и тези времена се пропускат :!:

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 02 апр 2014 13:32

Мангалите прости сами си закриват клуба и то една шепа идиоти - т.н. "потници". Нямаха нищо против турците като ги взеха, против наркомана, тасев, галка, коко беше посрещнат като месия и всички тези потници защитаваха ревностно ТОТО динев. Но през всички тези години Ботев беше в огромна криза и това на тях им стигаше! Сега когато Ботев е насветлинни години пред тях, злобата и се катализира до небивали стойности и всичко за тях в Докото е без значение! Защо не реваха срещу Коко когато ние бяхме зле и бяхме по долните груби! ЗАЩО?! Защото тогава важното беше че Ботев е зле, а сега когато той е на гребена на вълната всичко е назад и в батака.

Обикновенните и истински Локомотивци каквито приятели имаме много от нас не им признават измислената история и година на създаване, не искат да ги асоциират с тази секта "потник".

Злобата на тези хора погубва отбора им, защото за тях никога не е било важно те да са добре а Ботев да е зле!

Жалкари отвсякъде! И престанете винаги когато ви затворят устите с факти - буфери измислени да почвате да спекулиране с нещастието и личната драма от смъртта на един истински фен на Ботев!!!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 02 апр 2014 13:34

plovdivram написа:Вижте си повечето подписите.... вижте си активността по темите за Локомотив Пловдив

ПловдивСрам, виж се ти в кой форум си, виж и останалите пишещи катунари от отбора ти и отговори каква ти е работата тук и защо звъниш, като никой не те натиска?

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 02 апр 2014 13:36

Като оставим настрана глупавите заяждания. Лошо че една школа дала Бонев, Бащата, Садъков, Гочо Василев е пред закриване. Да школата на Ботев функционира но тя остана единствената в града.И школите на Спартак и Марица са пред закриване. Което е жалко за Пловдивският футбол.Защото конкуренцията ражда силата. Големите привържениците на Локо пд вместо да си мерят пишките и кой е по по най.Могат поне да организират подпомагането на школата си .Както направи Павлов по времето на Христолов с частната Ботев 2002 и от там излезна Неделев. Защото Коко Тото хич не го е еня за нея.

Върни се в “Ботев”