ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот antonzzzz » 19 фев 2010 12:30

angelloit написа:По тази логика, не трябва да се прави никога бизнес, защото не винаги се копуват печеливши предприятия, а се копуват понякога губещи за да се смени статута! Пак и колегата не ти казва че е така, но по тази логика които и да дойде ние ще мислем че е със селския защото не е рентабилно да се копува Ботев.

Не си прав.Ние знаем,че Салерно е със селския!

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 19 фев 2010 12:59

antonzzzz написа:
angelloit написа:По тази логика, не трябва да се прави никога бизнес, защото не винаги се копуват печеливши предприятия, а се копуват понякога губещи за да се смени статута! Пак и колегата не ти казва че е така, но по тази логика които и да дойде ние ще мислем че е със селския защото не е рентабилно да се копува Ботев.

Чак пък да знаем, по-скоро предполагаме.

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 19 фев 2010 13:02

antonzzzz написа:

Добре стига сме били голословни, можеш ли да изкараш доказателства че той е със селския? Аз мога да ти кажа чениямат нищо общо поради някои факти които имам, и единия е, че когато се срещах с Борго тук в София, той бързаше да купи отбора, защото още преди нова година Салерно беше проявил интерес. Или това не едостатъчно? ти как може да ми докажеш обратното, утре ако дойде Абрамович, и той ще е приятел със селския?

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 19 фев 2010 13:05

По скоро си внушаваме, че всичко е конспирация... не защитавам Салерно, всичко е възможно, но стига сме търсили под телето вол, поне докато не дойде и покаже какво има и какво иска да направи, до понеделник, има ли какво да направите по интересно?

lud
Контакти:

Re: Салерно щял да даде 50% от акциите на феновете

Мнениеот lud » 19 фев 2010 13:18

вадим отбора парвоят краг.квото и да правят бфс трябва да занят 4е яехна е вината за вси4ко.

VETOB
Контакти:

Мнениеот VETOB » 19 фев 2010 13:25

Добре съгласен съм да закупя няколко акции по 5 евро, но през лятото тези селяци като кажат, че искат да увеличат уставния капитал на отбора, кво правим тогав, пак ли ще се вайкаме, защото няма да е по силите на всички ни да поемем този финансов удър. Никакъв Салерно -СВОБОДЕН БОТЕВ

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 19 фев 2010 13:26

Доказателствата, макар и косвени, са следните - започна престоя си при нас с лъжа ("Ботев" е мой, Христолов няма нищо общо) и на няколко пъти се появява именно в момент, в който на Сельо му пари най-много под гъза. А отсега знам какво ще "покаже" в понеделник - ще се говори за тва прословуто прехвърляне на 50% на феновете, само дето "няма да има време ся да се направи до началото на полусезона, затва изтрайте още 1 полусезон да ни играят аматьорите с вашите екипи, па после ще видим" :roll: Прозрачно, плоско, чак обидно...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 19 фев 2010 13:27

Aбе къв е тоя Салерно?! Какви пари има, с какво се занимава?! Да храните надежди с "италианската връзка" вече ми се вижда безмислено. Преди имаше един малък % шанс да изскочи нещо, ама вече и той се изпари. Ясно е, че всичките където се изредиха са явни мошеници и което е по-лошото НЯМАТ ПАРИ НИТО ВЪЗМОЖНОСТИ ДА РАЗВИВАТ ОТБОРА.

Би било интересно ако наистина Селския му е прехвърлил акциите (малко вероятно), тогава вече ще трябва да вразумяваме него :lol: .
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

ISTINSKI_LEVSKAR
Контакти:

Мнениеот ISTINSKI_LEVSKAR » 19 фев 2010 13:33

Пичове, всички дето си мислите, че това с акциите от италианските мошеници може да ви доведе до нещо добро - сте супер смешни. Една крачка ви дели от това което искахте - НЕ СЕ ПРОДАВАЙТЕ НАКРАЯ! Пътят ви бе труден и точно накрая ако се оставите да ви извъртят ...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 19 фев 2010 13:35

VETOB написа:Добре съгласен съм да закупя няколко акции по 5 евро, но през лятото тези селяци като кажат, че искат да увеличат уставния капитал на отбора, кво правим тогав, пак ли ще се вайкаме, защото няма да е по силите на всички ни да поемем този финансов удър. Никакъв Салерно -СВОБОДЕН БОТЕВ

вдигането на капитала, става след гласуване на всички акционери. Ако има мнозинство тогава ще се вдиген. И от тука възможноста сред няколко хиляди човека да намериш няколко и да им подкупиш гласовете нарасва неимоверно. така че не само че ще се вдигне капитала ами и ще има и облагодетелствани акционери!!

Това е много опасно нещо което се предлага! Тввърдо притив! Дебелерно АУТ от Плвовдив
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”