Любимец - БОТЕВ Пловдив 2:1 (FT) събота 14:30ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: bultras on tour - 26/11/11 Подкрепа за Петър Атанасов!
Мускарине, надявам се, че не храня някой от приятелите си или хората с които ходя на мач. Жалки сме, почнахме да се ядем помежду си. Аз заравям томахавката. Как форумно да ти подам ръка?
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]
[center] №12[/center]
chepishev73 написа:Айде пак два лагера се заформиха.
Ами Muscarin, направи призив за Тур и за Наско, че отма се е разсърдил, че за него няма. Толкова ще се разсърди, че няма да дойде до Любимец, майна. И пак ще ни качи някъде. Аре успокой де и ти. Не бил вкарвал Пепо голове. А кой вкарва? Рахов. Ай сиктир. Не го харесвах Пепо при Хубчев, но последните три мача ми пълни душата с играта си. Торес колко гола има за Челси за една година? Един "канар" цял мач крещеше - аре вади го тоя ве, бахти и куция играч (за Пепо става въпрос) - обърнах се и го попитах: "Що го псуваш? Кой да вкара на негово място?" Гледаше ме кат тръба и нямаше кво да каже.... и продължи да псува
Е Тоше, временно спря да псува. Явно се уплаши от предложената алтернатива Стефанов

- Пловдивчанинът
- Контакти:
Момчета ако има да си казвате нещо нека да е на личен!
barabata написа:DALEBOTEV написа:Я по-леко бе алоооо! Не съм казал, че го псувам! Просто не ми харесва! Хайде не ме карай да вадя архивни теми, за да се видите някои от вас какви лицемери сте, щото си спомням по Хубчево време, че Атанасов беше най-одумвания футболист от 90 % от присъстващите тук, които сега изведнъж обърнахте лопатата.Мене пък ме е срам от лицемери!Да си имаме уважението!
Дай да направим и един тур за Мартин Стефанов? Кво му е на момчето? Дай да направим един тур за всички които ще напуснат зимата? Какво им е на хората! Що само Петьо! Нали всички носят жълто-черно, нали всички са играчи на Ботев?
Но само Петър Атанасов псувате на майка всеки мач. Лично аз ще си отхапя езика преди да псувам по наш играч. За толкова години по стадионите никога не съм си го позволявал.
Марш на село.
Рядко пиша тук, но искам и аз да споделя нещо.
Ясно, е че Атанасов не става и с всеки мач хората стават все (даже много) по нервни най-вече заради него. Аз лично също недоумявам как този футболист се пуска всеки мач. 30 години ходя на стадиона вече и по странно и необяснимо нещо не съм виждал. Момчето наистина за 6 месеца една топка не можа да спре даже, а ние гол чакаме. В момента всички играчи имат нужда от подкрепа и честно казано съм против някакъв вид подкрепа насочена към само един футболист.
На всички е ясно че Атанасов е някакво явление което ние простосмъртните просто нещо не разбираме... Радуканов ще го изгони зимата, а ние ще си останем на стадиона дълги години заедно и не трябва да се караме. Моля хора като тоя с ник delabotev и други такива провокатори да не плюят по други из форумите. Коментирайте си играчите тук, НО НЕ НА СТАДИОНА и един друг не се нападайте из форума. Уважавайте чуждото мнение! А ти delabotev ли си какво си явно някакво 40 годишно момченце с трайни комплекси и обиждайки така друг Ботевист при това във форума с марш на село ме навежда на мисълта, че нямаш място сред нас. Моля някой модератор да изгони локомотивеца - провокатор. Ако не си локомотивец-провокатор се извини на всички за обидите си. Ако ще се правиш на мъж пиши на лична... Ако не направиш нито едното и продължиш с обидите и провокацийте има изненада...
Я пак хубавко прочети по-нагоре, ама хубавко и пак ела да ми ги кажеш тези неща! Ако обичаш!!!!!!! Цялата тема, от начало до край .....
DALEBOTEV написа:Мускарине, надявам се, че не храня някой от приятелите си или хората с които ходя на мач. Жалки сме, почнахме да се ядем помежду си. Аз заравям томахавката. Как форумно да ти подам ръка?
Ако си искрен аз нямам проблеми. И никога не съм имал!
Muscarin написа:DALEBOTEV написа:Мускарине, надявам се, че не храня някой от приятелите си или хората с които ходя на мач. Жалки сме, почнахме да се ядем помежду си. Аз заравям томахавката. Как форумно да ти подам ръка?
Ако си искрен аз нямам проблеми. И никога не съм имал!
Peace Brother, да пазим лошото за враговете си. Явно напрежението от сблъсъка с реалността тоя сезон идва в повече на всички ни. Ние съхранихме тоя отбор и ако се разцепим лошо. Нека оставим ръководството и треньорите да решават и да търсим сметка от тях, а не да псуваме, все едно сме в на Коко джамията.
[center] №12[/center]
[center] №12[/center]
Muscarin написа:barabata написа:DALEBOTEV написа:Я по-леко бе алоооо! Не съм казал, че го псувам! Просто не ми харесва! Хайде не ме карай да вадя архивни теми, за да се видите някои от вас какви лицемери сте, щото си спомням по Хубчево време, че Атанасов беше най-одумвания футболист от 90 % от присъстващите тук, които сега изведнъж обърнахте лопатата.Мене пък ме е срам от лицемери!Да си имаме уважението!
Дай да направим и един тур за Мартин Стефанов? Кво му е на момчето? Дай да направим един тур за всички които ще напуснат зимата? Какво им е на хората! Що само Петьо! Нали всички носят жълто-черно, нали всички са играчи на Ботев?
Но само Петър Атанасов псувате на майка всеки мач. Лично аз ще си отхапя езика преди да псувам по наш играч. За толкова години по стадионите никога не съм си го позволявал.
Марш на село.
Рядко пиша тук, но искам и аз да споделя нещо.
Ясно, е че Атанасов не става и с всеки мач хората стават все (даже много) по нервни най-вече заради него. Аз лично също недоумявам как този футболист се пуска всеки мач. 30 години ходя на стадиона вече и по странно и необяснимо нещо не съм виждал. Момчето наистина за 6 месеца една топка не можа да спре даже, а ние гол чакаме. В момента всички играчи имат нужда от подкрепа и честно казано съм против някакъв вид подкрепа насочена към само един футболист.
На всички е ясно че Атанасов е някакво явление което ние простосмъртните просто нещо не разбираме... Радуканов ще го изгони зимата, а ние ще си останем на стадиона дълги години заедно и не трябва да се караме. Моля хора като тоя с ник delabotev и други такива провокатори да не плюят по други из форумите. Коментирайте си играчите тук, НО НЕ НА СТАДИОНА и един друг не се нападайте из форума. Уважавайте чуждото мнение! А ти delabotev ли си какво си явно някакво 40 годишно момченце с трайни комплекси и обиждайки така друг Ботевист при това във форума с марш на село ме навежда на мисълта, че нямаш място сред нас. Моля някой модератор да изгони локомотивеца - провокатор. Ако не си локомотивец-провокатор се извини на всички за обидите си. Ако ще се правиш на мъж пиши на лична... Ако не направиш нито едното и продължиш с обидите и провокацийте има изненада...
Я пак хубавко прочети по-нагоре, ама хубавко и пак ела да ми ги кажеш тези неща! Ако обичаш!!!!!!! Цялата тема, от начало до край .....
Я погледни дали съм те споменал някъде

Ок , квото било, било.Изпуснахме си нервите, нормално е! Хора сме! Извинявам се на всички за острите си думи.Ясно е , че няма как всички да сме на едно мнение.Важното е отборът да върви!
-
- Контакти:
DALEBOTEV написа:Мускарине, надявам се, че не храня някой от приятелите си или хората с които ходя на мач. Жалки сме, почнахме да се ядем помежду си. Аз заравям томахавката. Как форумно да ти подам ръка?
Като неутрален наблюдател мога да ви кажа че единственото жалко нещо в темата си ти момко. И на армията имахме такива като теб. Не стига че виновен и единствено той обижда ами и в множествено число написал жалки сме. Колко жалко е да разпределяш вината си на всички.
Успех канари и бързо в А група!
Миналата година си говорих с Вили Вуцов, видяхме се в един ресторант в София. Тъкмо се беше върнал от преговори в Пловдив.Каза ми интересни неща, които ме помоли да не коментирам, докато не станат факт. Първото е, че Бареков е довел ЦВ в Ботев и ще бъде новия ни президент.Второто, че преговаря за треньор. Третото , че се планират големи неща в клуба ни, но това което ме впечатли е, че е попитал ЦВ- какво ще правиш ако почнат да те псуват?
отговора е бил: -Подарявам си им отбора, плюя на инвестициите до момента и си тръгвам.
Видяхте колко от гореизброеното се сбъдна , дано не се сбъдне последната част
отговора е бил: -Подарявам си им отбора, плюя на инвестициите до момента и си тръгвам.
Видяхте колко от гореизброеното се сбъдна , дано не се сбъдне последната част
[center] №12[/center]
[center] №12[/center]