Предстои нов празник на Колежа!Събота:Ботев Поморие 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: Предстои нов празник на Колежа!Събота:Ботев посреща Поморие!

Мнениеот STENLI » 20 ное 2011 12:22

Нещата стават сериозни, 5-6 отбора са с еднакви шансове за а група. И не виждам с какво ги превъзхождаме!!!

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 20 ное 2011 12:34

STENLI написа:Нещата стават сериозни, 5-6 отбора са с еднакви шансове за а група. И не виждам с какво ги превъзхождаме!!!

Е как да не виждаш? На мачовете ходиш ли ма френд? ;) Ние сме там - ние сме превъзходни. В събота ела в Любимец да видиш ПРЕВЪЗХОДСТВОТО НА БОТЕВ

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 20 ное 2011 12:59

мноооого скапан мач.още ми е криво.ама за мен израстване имаше само заради второто полувреме го казвам обаче си беше полувреме каквото на сме изигравали от сума време.изобщо не смятам да коментирам кой е влезнал или излезнал че се получи така.би трябвало да имаме ръководство и треньори те да си я коментират тая работа.остават два мача и двата съм там пък квото сабя покаже :mrgreen:

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 20 ное 2011 14:51

Puldin написа:На мен ми се струва, доста сериозно. Ти да не се припозна от "тези" фенове.

Трябва да четеш бавно,по няколко пъти и след това да преосмисляш :idea: Въобще не мога да си помисля че фенове могат да правят селекция на професионален отбор а ти ми пишеш за припознаване :!:
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Мнениеот Ботев Пловдив » 20 ное 2011 20:59

При една добра селекция през зимната пауза си мисля,че може да завършим 1-ви в групата.Направихме издънка 1:1,но като гледам почти всички отбори които са в челото загубиха мачовете си. :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 21 ное 2011 09:01

Изпуснахме изключителен шанс да зимуваме на едно от първите две места!Много пропуски ,Петър Атанасов за пореден път пропусна да донесе 3 точки на отбора си.Амбарцумян .... време му е да смени футбола с друга професия/личното ми мнение е че въпросния отдавна не става/.Задължителна победа като гост на "Любимец"и сериозна селекция/задъжително нов вратар и нападатели/ за пролетния дял на първенството.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 21 ное 2011 09:33

Абсолютно нищо фатално не е станало. Дори и да не бием Любимец, разликата от първото място ще е 5-6 точки макс, което напролет ще го стопим както се стопиха вълчовите надежди за Европа и Купата :mrgreen: След една зимна подготовка проведена от Милен + 4-5 качествени попълнения, няма да имаме никакви грижи.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 21 ное 2011 10:52

rump_shaker написа:За Петьо Атанасов мога да кажа, много слабо първо и много силно второ полувреме въпреки, казвам въпреки трите му пропуска. Ще се обоснова. Милен го пусна централен през второто и за 45 минути се отскубна 10 пъти, излезна 3 пъти срещу вратаря и няколко изкочи зад гърба и създаваше опасни положения за съотборниците си. Двата пропуска срещу вратаря не бяха от некадърност ами от малашанс. При едно от поредните му изкачания имаше съмнение за игра с ръка на вратаря.

Абсолютно съгласен!Досега в толкова мачове , се чудех какво толкова виждат в това момче специалистите и дори да има нещо в него-все трябваше да покаже поне мъничко в изминалите мачове!Бях на мнение , че му се даде твърде голям кредит на доверие , а той не го заслужава!През това второ полувреме , обаче наистина ме впечатли!Момчето определено има качества и му трябва и малка доза шанс !Иначе трудно ще ,,обърне'' мнението на феновете за него.За мен този мач от П.Атанасов на терена имаше много повече полза за Ботев , например от присъствието на Т.Неделев на терена,обаче:Неделев изпортва чисто положение , намерен сам срещу вратаря,което можеше с повече хладнокръвие , да отиграе по-спокойно и успешно,реакциите на трибуните: Ехххх Тошко!Нямаше късмет Тошко,баси вратаря , Браво Тоше , и т.н. след няколко минути П.Атанасов връхлита почти сам в много по-трудна ситуация , но вратаря предугажда и е по-бърз със стотни от него и препречва пътя на топката-Айде бе некадърник!Кога ще вкараш един гол.Да е..а и малоумника, няма да го прехвърли , ами ще бие в него..... и все от този род.Всяко отиграване на Атанасов е нарочено , за ,,грешно'' и следват псувни и ,,акъли'' как трябвало да го направи , ама нали е некадърник го объркал,момчето се бори за топка и не успява да я вземе -куп обиди,Неделев заобикаля противниците по на около метър , метър и пловина от тях -Айде Тоше,айде , еххххх.....
Та мисълта ми е , че за да заслужи ,,доверието'' на ,,вярната ни и разбираща публика'' ще трябва да вкарава по 2-3 гола на мач или най-малкото да вкарва всяка ситуация на която се озове.Докато други ще са любимци, защото ,,били страшни таланти'' , правели това,правели онова/ да де , при юношите , ама им трябвало врем да го почнат и при мъжете/, а приносът им цял сезон дотук ще един пас голов пас и един гол , щото не играели на позицията на която били силни!
Не ме грабвайте сега , че плюя по Неделев .Не плюя по него.Наистина си личи , че има голям талант -загатва на моменти с пасове , центрирания и удар, но засега не виждам да го развива въобще!Според мен дори малко е страхлив от единоборства и се ,,скрива'' на моменти от мача!Дано да започне да развива потенциала си по- начин , по-който ще е полезен за отбора , но си мисля , че много неоправдано засега се ползва със статута на ,,любимец '' и галеник!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 21 ное 2011 14:24

claudio написа:Не ме грабвайте сега ,

Що трябва някой да те грабва като изразяваш мнението си,пък и си и много прав.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 ное 2011 17:46

claudio написа:...

Това си е вечния проблем на човешката психика с предубедеността ни в нещо или в някого. Затова се постарах да гледам реално на нещата. Като отиграване в чисто техническо отношение Петьо отигра правилно нещата. Друг е въпроса че вратарят им също направи това и той излезна печелвиш. Ако си спомните Ерик Кабу е онзи си личеше че не е футболист. Дет се вика и стойката е важна във футбола.

Имам едни познат треньор в школата на Марица, заедно с един дядо брат на наша клубна легенда. И двамата са все още футболни функционери та всеки ден ги слушам само за футбол си говорят. Та тоя вика.... "Идват малките на проби. Гледам ги дали имат скорост, здравина и стойка на футболист, демек дали боравят правилно с краката и тялото си. От там всичко се учи..."

Петьо си личи че знае как се играе футбол. Друг е въпроса дали има дозата самочувствие и спортният шанс. Да не забравяме че е на 20 години само. А дотогава хората ще си повтарят кат стара латерна че за нищо не става със своята предубеденост и това е. Ами Данчо Христов. Все още има някой да каже че е некадърен, въпреки че според мен изнесе супер силен мач срещу Поморие.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”