Честито на всички канари!
п.п.
radovasto, какво и беше на играта...?
Видима-Раковски - Ботев 0:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nik_bg1
- Контакти:
Re: Ботев и Видима-Раковски контрола
Последна промяна от nik_bg1 на 20 юли 2011 20:42, променено общо 1 път.
- Един град-един отбор
- Контакти:
radovasto написа:Хубаво е когато всичко завършва добре, но с тази игра няма да върнем хората по трибуните.
Че то специално на нашия стадион, трибуните нямат нужда от "връщане на хора" ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Alternative
- Контакти:
radovasto написа:Хубаво е когато всичко завършва добре, но с тази игра няма да върнем хората по трибуните.
Ясно е,че Хубчев ги тренира сериозно.Нормално е да има умора и в първите мачове да не покажат потенциала си.Днес ми харесаха как стоят по терена.Трябва да се шлифоват в пасовете и нещата ще потръгнат.

Re: Видима-Раковски - Ботев 0:1 (FT)
Днеска сутринта нашите момчета са бягали 5 х 1 000 м. ,смятайте. След такова физическо натоварване (половин мач като километраж за играч на Барселона ,Манчестър ,Милан (примерно)) и бием отбор от "А" група. Говорете ми. Ботев Пловдив се завръща! Треперенето започна още от когато бяхме във "В" група ,а другата годин на някои други раирани отборчета ,ще им се виждат звезди посред бял ден! 

nik_bg1 написа:Честито на всички канари!
п.п.
radovasto, какво и беше на играта...?
През по-голямата част на мача инициативата беше в отбора на домакините и според мен те повече търсеха победата. Не ми стана ясно защо в големи периоди приемахме играта в своята половина, а така беше и на мача със Спартак Плевен, вместо от първия съдийски сигнал да тръгнем напред и да "мачкаме" съперника по целия терен.
- Alternative
- Контакти:
radovasto написа:През по-голямата част на мача инициативата беше в отбора на домакините и според мен те повече търсеха победата. Не ми стана ясно защо в големи периоди приемахме играта в своята половина, а така беше и на мача със Спартак Плевен, вместо от първия съдийски сигнал да тръгнем напред и да "мачкаме" съперника по целия терен.
Извинявай,но си гледал друг мач.

Един град-един отбор написа:radovasto написа:Хубаво е когато всичко завършва добре, но с тази игра няма да върнем хората по трибуните.
Че то специално на нашия стадион, трибуните нямат нужда от "връщане на хора" ...
Това, че в един мач събрахме 12000 не означава, че сме върнали хората по трибуните. Помня времена, когато на мачовете със скромни съперници като Беласица ходеха по 10000 души, защото на терена се раздаваха и творяха играчи като Зехтински, Костадинов, Пашев, Пехливанов, Бакалов и т.н. Зная, че в днешно време е трудно да убедим хората да гледат на живо български мачове, но според мен в Б група не трябва да падаме под 6000 на мач, независимо с кого е мача, какво е времето и дали е делник или празник. Хората обаче ще идват само ако футболистите се раздават от първата до последната минута и отбора играе красив и резултатен футбол. Лично аз предпочитам интересното 3-2 срещу Асеновец в първия кръг на В група, отколкото нервното и безидейно 1-0 срещу Созопол през пролетта.
Alternative написа:radovasto написа:През по-голямата част на мача инициативата беше в отбора на домакините и според мен те повече търсеха победата. Не ми стана ясно защо в големи периоди приемахме играта в своята половина, а така беше и на мача със Спартак Плевен, вместо от първия съдийски сигнал да тръгнем напред и да "мачкаме" съперника по целия терен.
Извинявай,но си гледал друг мач.Имаше проблем с прякото излъчване,но от това което видях/ме/ отбора стоеше добре на терена.В същия ден са имали сериозна тренировка.
Точно този мач гледах, ама явно имаме различни виждания. Не съм футболен специалист, просто тази игра не ме радва. Помисли кога направихме първия си удар в очертанията на вратата на Видима и си отговори на въпроса редно ли е това да става в 40-тата минута на мача.
radovasto написа:Alternative написа:radovasto написа:През по-голямата част на мача инициативата беше в отбора на домакините и според мен те повече търсеха победата. Не ми стана ясно защо в големи периоди приемахме играта в своята половина, а така беше и на мача със Спартак Плевен, вместо от първия съдийски сигнал да тръгнем напред и да "мачкаме" съперника по целия терен.
Извинявай,но си гледал друг мач.Имаше проблем с прякото излъчване,но от това което видях/ме/ отбора стоеше добре на терена.В същия ден са имали сериозна тренировка.
Точно този мач гледах, ама явно имаме различни виждания. Не съм футболен специалист, просто тази игра не ме радва. Помисли кога направихме първия си удар в очертанията на вратата на Видима и си отговори на въпроса редно ли е това да става в 40-тата минута на мача.
Беше 24-25 минута, на Тимонов от пряк свободен и беше първия изобщо в мача. Някак не се връзва с твърдението, че Видима са ни нападали повече? Контрола, в най-тежкия период на подготовката при 30+ градусова жега - не знам защо някой очаква темпо като на Барса и 5-6 гола.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Alternative
- Контакти:
Re: Видима-Раковски - Ботев 0:1 (FT)
В крайна сметка Видима играят в А група.Взимаме мача като гости.В момента е най-тежката подготовка.Какво може повече да очакваме.Според мен трябва да бъдем по-търпеливи и да не изпадаме в истерии.